Страхън е треньор на Шотландия :Д , колкото са и зле сега още повече ще затънат :Д
Английска Висша Лига 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Английска Висша Лига 2012/2013
Thsmith на кой отбор симпатизираш в Англия 
Страхън е треньор на Шотландия :Д , колкото са и зле сега още повече ще затънат :Д

Офтопик:
Чесно казано симпатизирам е точната дума : ) Преди харесвах много Арсенал, но това което представлява в момента няма нищо общо с това което ме привлече
Иначе като цяло обичам Английския футбол и просто искам максимално много отбори да са максимално силни и първенството да предлага все по добър футбол : ) (по възможност с минимум испано/португало говорящи ) Винаги гледам поне 9 от 10 те мача всеки кръг +2-3 от чемпиъншип...
Иначе съм ходил на Хайбъри, Моста, Уембли и Болейн граунд от английските стадиони.
Като цяло към Арсенал ме привлече френската колония там. Изключително голям фен бях на петлите когато взеха световната и евро титла и общо взето отборите в които играеха ключовите им играчи ми станаха доста "симпатични"
Защо се сети да ме питаш?
Иначе съм ходил на Хайбъри, Моста, Уембли и Болейн граунд от английските стадиони.
Като цяло към Арсенал ме привлече френската колония там. Изключително голям фен бях на петлите когато взеха световната и евро титла и общо взето отборите в които играеха ключовите им играчи ми станаха доста "симпатични"
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Челси - Саутхямптън 4-1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Ливърпул - Норич 2-1
Манчестър Сити - Фулъм 4-0
Нюкасъл - Рединг 0-1
Суонзи - Стоук 0-0
Уест Хям - КПР 0-1
Уигън - Съндърланд 2-2
Уест Бромич - Астън Вила 1-2
Челси - Арсенал 4-2
Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1-1
Саутхямптън - Евертън 3-1
Манчестър Сити - Фулъм 4-0
Нюкасъл - Рединг 0-1
Суонзи - Стоук 0-0
Уест Хям - КПР 0-1
Уигън - Съндърланд 2-2
Уест Бромич - Астън Вила 1-2
Челси - Арсенал 4-2
Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1-1
Саутхямптън - Евертън 3-1
- Middlesbrough
- Контакти:
Thsmith написа:Чесно казано симпатизирам е точната дума : ) Преди харесвах много Арсенал, но това което представлява в момента няма нищо общо с това което ме привлечеИначе като цяло обичам Английския футбол и просто искам максимално много отбори да са максимално силни и първенството да предлага все по добър футбол : ) (по възможност с минимум испано/португало говорящи ) Винаги гледам поне 9 от 10 те мача всеки кръг +2-3 от чемпиъншип...
Ами незнам интерестно ми стана затова и така зададах въпроса симпатизираш :Д : ) Казваш че гледаш мачове и от ЧШ , а защо не пишеш в темата на ЧШ , интелигенто момче си което разбира от футбол и ще си добре дошъл в другата тема че понякога сам си пиша там :Д : )

Офтопик:
В интерес на истината даже нз, че има тема : ) Аз рядко преглеждам форума... Тази тема ми седи отворена и другото е което видя встрани на сайта : )
Ще я разгледам след като дремна
A.Pinochet
- Middlesbrough
- Контакти:
Thsmith написа:В интерес на истината даже нз, че има тема : ) Аз рядко преглеждам форума... Тази тема ми седи отворена и другото е което видя в страни на сайта : )
хах ок : )
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=35&t=109717

Офтопик:
QPR are poised to sign Loic Remy from Marseille and Yann M'Vila from Rennes, manager Harry Redknapp has confirmed.
Redknapp revealed on Tuesday night he expects to complete the reported £8million signing of Remy in the next 24 hours and hopes to capture M'Vila in the next few days, with that deal thought to be worth £7m.
Remy had appeared to be on his way to Newcastle but Rangers have hijacked the deal and the France international underwent a medical and agreed personal terms at Loftus Road on Tuesday.
Redknapp watched M'Vila in action for Rennes against Bordeaux at the weekend and is set to bring the defensive midfielder to West London as he looks to turn Rangers' Premier League fortunes around.
Speaking after QPR's 1-0 FA Cup third round replay win at West Brom, former Tottenham boss Redknapp said: "Remy had a medical today and the personal stuff is all sorted.
"I watched him so many times when I was at Tottenham. The fee then was around about £20million. He's a good buy for us.
Remy to sign today
"It's all done, all sorted. I didn't think we'd get him. I went to see him at Marseille last week and he wasn't keen but the chairman Tony Fernandes worked ever so hard. He wouldn't give up and the boy decided to come.
"He's quick, a French international, his movement is excellent and he has the potential to be a real star in the Premier League.
"Newcastle United wanted him and Graham Carr (chief scout) doesn't make too many mistakes. Graham's got good judgement."
As regards M'Vila, Redknapp said: "I also liked M'Vila when I was at Tottenham.
"They (Rennes) turned down £28million from an English club for him a year ago. Spurs offered £15million for him in August. The deal looks okay."

He added: "M'Vila's had a few off-the-field problems. If he behaves himself, and plays as we know he can, he'll do well."
M'Vila is currently banned from international duty until June 30, 2014 after he and four team-mates broke a curfew to visit a Parisian nightclub just days before a key game with the Under-21 side, against Norway in the European Championship play-offs in October.
Both the midfielder and Remy are expected to go straight into the Rangers squad for the weekend Premier League clash with West Ham.
Redknapp revealed on Tuesday night he expects to complete the reported £8million signing of Remy in the next 24 hours and hopes to capture M'Vila in the next few days, with that deal thought to be worth £7m.
Remy had appeared to be on his way to Newcastle but Rangers have hijacked the deal and the France international underwent a medical and agreed personal terms at Loftus Road on Tuesday.
Redknapp watched M'Vila in action for Rennes against Bordeaux at the weekend and is set to bring the defensive midfielder to West London as he looks to turn Rangers' Premier League fortunes around.
Speaking after QPR's 1-0 FA Cup third round replay win at West Brom, former Tottenham boss Redknapp said: "Remy had a medical today and the personal stuff is all sorted.
"I watched him so many times when I was at Tottenham. The fee then was around about £20million. He's a good buy for us.
Remy to sign today
"It's all done, all sorted. I didn't think we'd get him. I went to see him at Marseille last week and he wasn't keen but the chairman Tony Fernandes worked ever so hard. He wouldn't give up and the boy decided to come.
"He's quick, a French international, his movement is excellent and he has the potential to be a real star in the Premier League.
"Newcastle United wanted him and Graham Carr (chief scout) doesn't make too many mistakes. Graham's got good judgement."
As regards M'Vila, Redknapp said: "I also liked M'Vila when I was at Tottenham.
"They (Rennes) turned down £28million from an English club for him a year ago. Spurs offered £15million for him in August. The deal looks okay."
He added: "M'Vila's had a few off-the-field problems. If he behaves himself, and plays as we know he can, he'll do well."
M'Vila is currently banned from international duty until June 30, 2014 after he and four team-mates broke a curfew to visit a Parisian nightclub just days before a key game with the Under-21 side, against Norway in the European Championship play-offs in October.
Both the midfielder and Remy are expected to go straight into the Rangers squad for the weekend Premier League clash with West Ham.
A.Pinochet