Реал Мадрид - Валенсия, КК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валенсия, КК

Мнениеот Madridist » 16 яну 2013 00:16

shotgun blues написа:Игуаин игра с ръка при гола...не беше умишленно като стана от рикошет и беше трудно да се види.Иначе непростими пропуски

Аз гледах няколко повторения на ситуацията и от тях мисля, че единствения, който игра с ръка беше Гуардадо. Още повече, че никой от Валенсия не протестира на рефера за ситуацията ;) В мача, имаше няколко спорни момента и играчите на Валенсия - къде с пълно право, къде не толкова , винаги протестираха пред главния рефер. Ето защо, в това положение дори да е имало и малко умисъл , щеще да има някаква реакция от Гуайта или Гуардадо, които бяха най-близко до ситуацията.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 яну 2013 00:18

Много жалка публика има Реал. И тия Ултрас Сур и те много жалки. Всичките само седят и мълчат, ужас. Аз няма да имам стимул да играя на такъв умрял стадион. Велик отбор, жалка публика.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 яну 2013 00:27

Madridist написа:
shotgun blues написа:Игуаин игра с ръка при гола...не беше умишленно като стана от рикошет и беше трудно да се види.Иначе непростими пропуски

Аз гледах няколко повторения на ситуацията и от тях мисля, че единствения, който игра с ръка беше Гуардадо. Още повече, че никой от Валенсия не протестира на рефера за ситуацията ;) В мача, имаше няколко спорни момента и играчите на Валенсия - къде с пълно право, къде не толкова протестираха пред главния рефер. Ето защо, в това положение дори да е имало и малко умисъл , щеще да има някаква реакция от Гуайта или Гуардадо, които бяха най-близко до ситуацията.

Аз от повторенията на СОПКАСТА видях ,че някой играе с ръка и ми се стори че е Игуаин с лявата,но може да е била ръката на Гуардадо там до него :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 16 яну 2013 00:30

Лимонадения Джо написа:
bobec написа:Взехме си мача, но ако така играем с/у Юнайтед, ще гледаме ШЛ само по телевизията.

За мача с Юнайтед ще се върнат Пепе и Рамос, а също и Марсело ще натрупа игрови минути. Ако централните нападатели и Ди Мария се стабилизират, Реал е фаворит.

Прав си, имаме достатъчно време да влезем в релси и да покажем, че дори и да изпускаме титлата в Испания, ще се борим за европейската до край.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 16 яну 2013 09:07

Аз не мога да разбера какво сте седнали да обвинявате съдиите за загубата на Валенсия? Ами валенсианци да си бяха вкарали положенията . . . При превеса в играта, който имаха в големи части от мача, да си бяха оползотворили положенията. Ще кажете "Какви положения?" И с право. Какви положения направиха Валенсия, освен тези, прословутите засади, от които само при една, през второто полувреме имаше основание за протест, защото не се знаеше дали дървото Солдадо ще уцели вратата . . . (1. през първото поувреме - Касияс беше там и си взе топката, 2. през второто - не ми мрънкайте, ами си признайте, че едната "греда" - Солдадо уцели другата греда - напречната, и трета е тази засада, за която писах по-горе). Имаха само едно 100% положение, което онзи тъпак Жонас профука. Страничните бяха тотално скарани с правилото за засадата - това е вярно, ама не искате услужливо да отбележите, че през второто полувреме имаше една чиста засада (поне 1,5м) която същия тоя страничен "не видя", и от която засада за малко да стане ново голово положение, което валенсианци пак успешно опропастиха. Футбола не е логична игра!! Това клише сте го чували, сигурно безброй пъти! И още едно - "Като не вкарваш, ще ти вкарат!" Оня ден, срещу Осасуна, като ни отмениха чист гол (за три точки) при също такава "засада", не сме обръщали света, защото Реал играха отвратително и с нищо не си заслужиха победата, но сега, след снощния мач, да ми обръщате тук палачинката и да ми говорите за съдии - това не се търпи мълчаливо! . ..

А иначе, снощи, поредния слаб мач за Реал. И проблема беше точно в средната линия и отчасти в защитата. Слаб мач за Чаби Алонсо (изгуби много борби за топката, даде много грешни пасове, които Валенсия пресичаха и от тях тръгваха опасни атаки. Накратко - беше като муха без глава. Модрич - слабо, явно ще чакаме още да разкрие потенциал, а той до има! Албиол - причината за трите полемични засади. Успя да ги покрие, май и в трите случая! Хич не се усеща заваллията кога да се изтегли. . . Личи си липсата на игрови минути. Добър Кедира!! Йозил - играч на моменти!! Роналдо, както в повечето от мачовете, игра първите 15 и последните 15 минути. През останалото време почти не се чу и видя, макар че му признавам, че се опитваше да играе и в защита. За пропуските му - малшанс, който аз му прощавам, само да не му се отрази този "карък" зле за следващите мачове . . .(ПУ!! Да не са му уроки!!) Бензема - доста тича, въпреки че не блестя, все пак беше хладнокръвен при единствената си възможност и вкара. За Майкъл Есиен дори не ми се говори! Тук, на десния бек, трябваше нов човек през лятото! Нито Арбелоа става, нито С. Рамос. Не знам какво става с Начо! Снощния мач беше за него . . .

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 яну 2013 13:36

david_villa написа:Честит победа! Имате класа, но за пореден път се видя, че сте съдийски отбор в мачовете с Валенсия. Дали е имало игра с ръка при гола, не мога да коментарим сега. Факт е, че на три пъти Солдадо излезе сам срещу Икер и в трите пъти измислиха засада.

За 3-ти не помня, но ив 2та не направи нищо така или иначе.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 17 яну 2013 22:16

За много години на всички :)
Нямах време в последните месеци да пиша във форума и т.н., но гледам нещата са си все същите :P
Победата си беше абсолютно заслужена, а можеше и с доста повече. Засадите на Солдадо ги нямаше, но какво направи той? НИЩО!
Няма смисъл да се спори, дори да се употреби думата "ако", защото "ако-то" го видяхме продължи и игра без някой да го притеснява и така нататък, отново едно голямо НИЩО! При гола на Игуаин, ако не беше гол, трябваше да е дузпа, така че ОТНОВО няма смисъл да се спори, и не знам, кое е съдийското в победата.
Честита победа на всички мадридисти :)

Върни се в “Реал Мадрид”