Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)

Мнениеот smart » 14 яну 2013 20:36

bobec написа:
slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!

Асаиди беше много тъп трансфер, не знам за какво го купихме, да топли скамейката. Борини още не се е възстановил напълно, надявам се, че ще влезе бързо във форма. Алън и Стъридж те първа имат да дават на отбора.

Според мене асаиди го взехме за да му купуват фланелката в мароко и да регистрираме приходи.Нещо като с ония жълтур Парк в Арсенал.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 яну 2013 22:47

smart написа:Според мене асаиди го взехме за да му купуват фланелката в мароко и да регистрираме приходи.Нещо като с ония жълтур Парк в Арсенал.

Глупости.Едно е азиатския пазар,а съвсем различно е африканския.
Иначе Асаиди като цяло поне за сега наистина се очертава глупав трансфер.Дано се подобрят нещата при него.Иначе на лято ще му търсим отбор.

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 14 яну 2013 22:54

smart написа:Според мене асаиди го взехме за да му купуват фланелката в мароко и да регистрираме приходи.Нещо като с ония жълтур Парк в Арсенал.

Абе не знам какви приходи можем да регистрираме покрай тоя, ама определено има нещо такова.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 14 яну 2013 23:20

bobec написа:

Абе не знам какви приходи можем да регистрираме покрай тоя, ама определено има нещо такова.

ми да, иначе закво ще купуваш играч дет не си го пуснал и една минута във първенството.Другия вариант е да е пордния неуспешен трансфер на роджърс.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2013 15:47

HoUs4oOL написа:
slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!

Асаиди не е играл изобщо и аз също се чудя защо изобщо го взехме.
Борини тепърва ще си каже дали е посредствен или не.
Алън тръгна много силно,но сега нещо не му върви играта,да се надяваме,че ще се подобри за в бъдеще.
Но да кажеш,че Стъридж е посредствен е върха на простотията.
Момчето игра 2 мача и вкара 2 гола единия на Юнайтед.

Запазвам си правото да ти отговоря за Стъридж в края на сезона.Примерно в момента може да се вземе Снайдер.Такива футболисти искам да виждам,а не някакви смъртни резерви от отбори като Челси.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 16 яну 2013 00:07

Лично според мен Асайди има добра техника, спиране и бързина ако се поработи върху точността на паса и удара с малко повече игрово време може да бъде доста полезен на отбора и според мен ще играе по добре от Даунинг може и да мине играч един на един обаче явно Роджърс го взе просто ей така освен ако след като се върне и в мачовете с Мароко играе без да се контузва покаже добра игра и в ЛЕ играе в двата мача и ако го пусне във ВЛ в мач с някой по слаб отбор може да покаже, че не е слаб..Алън трябва да си върне формата от първите 5 мача..Борини за мен ще покаже какво може съвсем скоро, а от Стъридж няма какво да искаме за около 100 минути игра 2 гола като се замислите, че в Челси не получаваше много шансове и беше и контузен май по едно време така, че за мен върви добре отбора
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 яну 2013 01:47

За Стъридж бях много скептичен, признавам. Засега съм много доволен и се надявам да запази нивото до края на сезона, ще коментирам цялостно като добия по-точна представа. Надявам се да бъда опроверган

Върни се в “Ливърпул”