Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот urkoto » 15 яну 2013 19:18

Първанов, искрено се възхищавам на ентусиазма с който защитаваш настоящия нелегитимен мутренски режим, явно си и вярваш, което е още по-тъжното в случая.

Направил бил магистралки - ами че много хубаво бе, браво на Тиквуня. Защо ги е направил е въпроса - може би щото най-лесно се крадат кинти точно от такива грандомански строежи? Относно залата - не излезе ли информация малко след като Рапона и удари лентичката, че реалната и цена всъщност е с няколко милиончета по-ниска? Хубаво било да има показни акции каза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ганьооо, Ганьо. Знаеш ли кое е по-хубавото от показни акцийки? Да има реално правосъдие, престъпниците да са по затворите, а не да те тарашан по улицата, бабите и дядовците ни да не ги изнасилват и убиват по селата за 2 буркана кисели краставички, ИзБеГалеви да не си пекат задниците по ЮАР, а да са в панделата, Гришата да не го натискат да си даде бизнеса на Василев със скалъпени обвинения, а ако има нещо - да го съдят и вкарват вътре.

Други постижения на Тиквуна - икономиката ни е в руини, съразмерими единствено и само с следвиденовото време. Работа може да си намери човек като барман сервитьор и в кол център, но нищо по-сериозно - и това е в София, за провинцията не ми се говори. В тоя ред на мисли безработицата е космическа, далеч надхвъляща 'официалните данни'. В този ред на мисли американската пешка и рептилска подлога, нереализирания счетоводител С. Дянков е с основна заслуга за забатачването на нацията, като за 4 години не успя ни най-малко да се пребори със сивата икономика и в резултат народа масово продължава да се осигурява под реалните си пари.

Да говоря ли още? Никаква социална политика, НЕВИЖДАНА цензура по медиите (случая Катуница и последващите протести, всеки който е бил там или се е интересувал знае как бяха отразени нещата) още масово покачване на цените и същевременно 4 години нито грам не са мръднали заплатите, още средното ни образование в момента буквално е в РУИНИ, за здравеопазването нека не говорим. Само ще си позволя да вметна това и ще приключа тази тема - да не дава Господ някой от вас, драги съфорумници, да заболее от сериозно заболяване като например рак и да няма кинтите да отиде да се лекува в чужбина. Просто да не дава Господ, в България тези хора са оставени ей така на изчакване.

Още да продължавам ли? А ти не знам какви магистралки ще ми извадиш сега като аргументи (може би амфетаминовите, които Тиквуня покровителства???) и опери и детски градини и каквото се сетиш. Също да не забравя да спомена и ширещата се контрабанда на цигари, от която Тиквуня продължава да трупа към вече спестените лични 2 милиарда в офшорни сметки :roll: :roll: :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:19

parvanoff написа:Стига прави изводи въз основа на себе си. Аз например ги нямам 2 от трите канала, които съм изброил, пък и други хора ги нямат... И това е нормално-това е пазарна икономика-всеки си слага в пакетите, които канали прецени-които са му изгодни, които му носят рейтинг и т.н. Аз затова си прекъснах договорът с предишния доставчик, защото не даваше някои канали, които ме интересуваха и така. Това е нещо абсолютно нормално навсякъде и при всеки. Както за всяка услуга, както и за всяка стока...

Ами той изборът ти да хващаш ТВ+ е както едно време избора когато се гласуваше или за комунистите в БКП или за комунистите в БЗНС, но винаги управляваха първите. Дори тогава поне на хартия можеше да избираш между две неща. А с ТВ+ избираш между едно. Избирал ли си между едно? Няма лошо да си е канал на кабеларката, но без мачове от шампионата и тези за Купата.
[center]Изображение[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2013 19:24

tsonpen написа:
parvanoff написа:Стига прави изводи въз основа на себе си. Аз например ги нямам 2 от трите канала, които съм изброил, пък и други хора ги нямат... И това е нормално-това е пазарна икономика-всеки си слага в пакетите, които канали прецени-които са му изгодни, които му носят рейтинг и т.н. Аз затова си прекъснах договорът с предишния доставчик, защото не даваше някои канали, които ме интересуваха и така. Това е нещо абсолютно нормално навсякъде и при всеки. Както за всяка услуга, както и за всяка стока...

Ами той изборът ти да хващаш ТВ+ е както едно време избора когато се гласуваше или за комунистите в БКП или за комунистите в БЗНС, но винаги управляваха първите. Дори тогава поне на хартия можеше да избираш между две неща. А с ТВ+ избираш между едно. Избирал ли си между едно? Няма лошо да си е канал на кабеларката, но без мачове от шампионата и тези за Купата.

Добре, че дадоха пари иначе много хора изобщо нямаше да могат да гледат мачове. Сам видя чак кога купиха правата-когато никой не му се даваха пари вече. Както ти казах, когато някой не желае да закупи някоя телевизия или някой продукт, то това не означава, че те не се продават. Ето, сега бтв вдигнаха цените и булсат се отказаха да ги излъчват, защото преценяват, че не им е изгодно, а по екшъна дават ШЛ. И вече аз си решавам дали да сменя кабелният оператор.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 15 яну 2013 19:25

Между другото , предаването "Свободна зона " по ТВ+ тази вечер беше точно по темата и беше много интересно , с голям зрителски интерес и телефонни обаждания .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:27

urkoto написа:Относно залата -

Залата я замисли и започна оня хамстер Сергей. Това го помня много добре. Ама няма значение, де. Бойко си присвоява и комунистическите червени точки... Като кмет откриваше реконструкция на Околовръстното, като премиер - отново той същото нещо. Така и не разбрах чия всъщност трябва да е заслугата - на кмета или на премиера. Или на този, който успее да се навре пред камерата :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:28

Всъщтост, футболът остана единственото ТВ предаване, което не се прекъсва за реклами. И дори само затова си струва да се гледа :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 15 яну 2013 19:29

всички са маскари. Но истината е че БСК предават с отвратително качество на картината мачовете от първенството. Освен това не искат да предоставят сигнал за нито една от програмите си на другите оператори и по този начин изнудват хората в България ако искат да гледат техните канали да се вържат към тях. Те затова и като обезумели надават за правата на доста футболни срещи с което допълнително искат да покажат, че ако искаш да гледаш даден български отбор в Европа или дори националния трябва да се вържеш към тях.
Второ качеството на картината им не е като на кабелните оператори, да не говорим за цената която става доста солена ако си решил да си пуснеш повече от един телевизор.

А колкото до това как всички биле срещу тях, това са пълни глупости. Как пък другите кабелни оператори не ревнаха, а само БСК.
Освен това аз съм към Близу, а преди време и те имаха подобна разправия с Дискавари ако не се лъжа. Та става въпрос за пари и то много пари, едните искат повече от колкото заслужават другите пък укриват клиенти и се правят на чукнати като дойде време да плащат и ето ти конфликта готов.

А наивниците тук вместо да се радват, че ще гледат мачове с хубаво качество на картината и предавани от поне 6-7 камери ревът все едно става въпрос за техните пари и интереси.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 15 яну 2013 19:30

"Договор си имаме, всичко си имаме", заяви шефът на спорта на телевизията

Директорът на отдел "Спорт" към "ТВ плюс" - Здравко Танев отрече информацията, появила се по-рано днес в родното медийно пространство. "Не е вярно това. Ние договор си имаме и ще си го изпълним до самия му край.

Мога да ви уверя, че контрактът не само е до края на годината, но и ние сме тези, които разполагат с първи избор, при подбора на срещите", категоричен бе шефа на спорта на въпросната медия.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2013 19:32

Той Коритаров също така миналата година година "изригна" в предаването си че тв+ са закупили ШЛ, така че не е особено достоверен източник..
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 15 яну 2013 19:35

choko77 написа:"Договор си имаме, всичко си имаме", заяви шефът на спорта на телевизията

Директорът на отдел "Спорт" към "ТВ плюс" - Здравко Танев отрече информацията, появила се по-рано днес в родното медийно пространство. "Не е вярно това. Ние договор си имаме и ще си го изпълним до самия му край.

Мога да ви уверя, че контрактът не само е до края на годината, но и ние сме тези, които разполагат с първи избор, при подбора на срещите", категоричен бе шефа на спорта на въпросната медия.

За това споменах и аз по-горе , в предаването също участваше "арестуваната журналистка" . :) Много яко интервю с Виктор Суворов .Коритаров може да е агент и чорбар , но е добър журналист , нещо което Бареков никога няма да бъде ,Кошлуков също .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Свободна зона”