t0bl3ro_bg написа:Заклет фен на Юнайтед просто.. навсякъде с отбора.
Така е... благородно му завиждам.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
t0bl3ro_bg написа:Заклет фен на Юнайтед просто.. навсякъде с отбора.
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:t0bl3ro_bg написа:Заклет фен на Юнайтед просто.. навсякъде с отбора.
t0bl3ro_bg написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:t0bl3ro_bg написа:Заклет фен на Юнайтед просто.. навсякъде с отбора.
И аз, тъй като искам да живея в Англия,Манчестър и да бъда на всеки мач на отбора,тоест нещо като него. Всичко в живота ми е свързано с Англия и най-малкият провал може да разбие така да се каже мечтата ми. Пожелавам на всеки да отиде поне един път в живота си на Юнайтед на мач, за да усети и на живо тръпката. Това ще е нещо велико, неописуемо и незабравимо. Като гледам клиповете на този фен и направо настръхвам.
MuFc1878 написа:Сезонна карта за Олд Трафорд
t0bl3ro_bg написа:Аз имам връзка с Емил Димитров ( Основателя на фен клубът на Юнайтед в България) Не ми е проблем да се уредя с билет, само трябва да платя35-те паунда членство догодина и съм готов ;д Пращат от Англия към фенклуба по 20-на билета за мач. Зависи и от това срещу кого играем де.. Трудно ще отидя обаче, докато съм под издръжката на баща си и майка си, тъй като бащата е фен на Челси и няма начин да ме заведе на мач на Юнайтед - прекалено много ги мрази. Живот и здраве след 3-4 години ще опитам до отидя.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта