tevez написа:child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
+1
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
+1
PFC Litex написа:За какво намесвате в момента Булсатком при положение, че официално заявяват, че нямат нищо общо с ТВ+ и ФИЛМ+?
tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!
Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програмиГлупости говориш
obi4am_pirin написа:tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!
Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програмиГлупости говориш
Кои условия не са изпълни ли или така лавиш по енерция!Единственото условие което пречи е че съществуват...и това дразни ББ ЦВ и тяхната пасмина!
tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!
Кои условия не са изпълни ли или така лавиш по енерция!Единственото условие което пречи е че съществуват...и това дразни ББ ЦВ и тяхната пасмина!
Не познавам договора в неговата същност, но никой не може да прекратява току-така договор без да плати неустойка или да понесе наказателна отговорност!!!
Joni_ написа:Много съм доволен, че Тв+ няма да предава мачовете повече, тяхното предаване беше мн зле.
Иначе след това което стана днес ми се струва, че до 1 седмица абонатите на Булсатком ще започнат отново да гледат Тв 7 и Супер 7 !
tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:tzvetan_22 написа:obi4am_pirin написа:Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програмиГлупости говориш
Не познавам договора в неговата същност, но никой не може да прекратява току-така договор без да плати неустойка или да понесе наказателна отговорност!!!
Никой не може ли?В Булгаристан при ББ всичко може!
angelofdeath написа:И аз смятам, че Булсатком се засилиха много и някой им тегли ножа. Първо БТВ, а сега им взимат и мачовете. Намирисва ми на поръчка. Някоя друга медия работи по-силно на тихия фронт и резултата е ясен. Това обаче едва ли интересува феновете във България, защото макар и силна телевизия Булсатком не достигаше да всички. Интересно е сега, на кой ще дадът правата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта