Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот damageplan » 15 яну 2013 16:55

Виваком е най-отвратителната компания .Някаква кака през ден ми звъни по телефона да ми предложи неустоима оферта за стационарния телефон .Като ходя да си плащам сметката , ме разпитват на каква телевизия съм и като научат , че съм на Булсатком като ужилени започват да плюят по Булсатком , вместо да ми обяснят с какво техния продукт е по-добър .Накрая ще ми писне и ще взема да го закрия този стационарен телефон , въпреки че е от двадесет и няколко години .За интернетът - същата работа - плюят по доставчика ти , след като разберат че не са ти те доставчтк .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 15 яну 2013 16:56

Много брутална война се води срещу БСК..тв7 какво да ги коментирам, от лятото или нов собственик или съдбата на БСК,до тогава ще си остана верен на настоящият доставчик ,а тези ФПМ едва ли ще се справят с излъчването на най-слабото п-во на планетата
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 яну 2013 16:56

favaca8888 написа:Чекайте бе ! Пише че са развалили договора.....ама не пише с кой е подписан нов такъв.
Най-добре би било отново първите няколко кръга да са на "тъмно" 8-)
Екстра си беше така, който иска на мач =) на стадиона. Уй за Тв запалянковците :P

Това е така ,но аз искам да гледам по ТВ и другите мачове от първенството. Тия на Левски е ясно ,че съм по стадионите ,ама ми се гледат и ЦСКА ,Ботев ,Литекс ,Лудогорец ,Локо и т.н.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 15 яну 2013 16:56

Чудесна новина, дано ТВ7 вземат правата !!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 15 яну 2013 16:58

milen.hristov написа:
Adramelech написа:Каква стана тя :lol:
Само абонатите на Булсатком можеха да гледат мачовете, а сега точно те няма да могат, поради простата причина, че ТВ7 не се излъчва там :lol: :lol: :lol:

Аууууу колко сме притеснени.
1. Има стайни антени
2. Има стриймове в нета
И спрете да говорите глупости, ВСЕКИ който ИСКАШЕ можеше да гледа ТВ+ както и филм+ (за hd качеството разбира се трябва ида се плати), стига да го заяви пред кабелният си оператор.

Нали се сещаш, че не всеки има стайна антена?
За стриймовете е ясно.

За ТВ+ и филм+ си в мнооооооооооооого голяма грешка.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 15 яну 2013 16:59

milen.hristov написа:
Adramelech написа:Каква стана тя :lol:
Само абонатите на Булсатком можеха да гледат мачовете, а сега точно те няма да могат, поради простата причина, че ТВ7 не се излъчва там :lol: :lol: :lol:

Аууууу колко сме притеснени.
1. Има стайни антени
2. Има стриймове в нета
И спрете да говорите глупости, ВСЕКИ който ИСКАШЕ можеше да гледа ТВ+ както и филм+ (за hd качеството разбира се трябва ида се плати), стига да го заяви пред кабелният си оператор.

:?: :!: :!:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 яну 2013 16:59

donDiego написа:Много брутална война се води срещу БСК..тв7 какво да ги коментирам, от лятото или нов собственик или съдбата на БСК,до тогава ще си остана верен на настоящият доставчик ,а тези ФПМ едва ли ще се справят с излъчването на най-слабото п-во на планетата

ТВ7 отдавна е собственост на Цветан Василев ;)
Всичко в България е по-зле от мутренските времена.
Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 15 яну 2013 17:01

Сега на власт са мутрите с бели якички .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 15 яну 2013 17:01

PFC Litex написа:Хубаво е, че ТВ7 е ефирна телевизия и зрителя има избор как да я приема, а не както беше ТВ+ и който не е на БСК го духаше, иначе това е част от играта за мачкане на БСК който почна в края на миналата година, но мен не ме вълнува.

така си караме - мен не ме вълнува това, а пък мен онова
утре ти ще изпищиш, ама нас няма да ни вълнува

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 яну 2013 17:02

Глупаците първо решиха да изненадат БСК,като спретнат бърза данъчна проверка на TV+,то пък се оказа,че между двете компании от 3 години няма нищо общо.
BTV отчита пак рекорден рейтинг за пред рекламодателите си,нищо че 1 500 000 домакинства не ги гледат.
TV7 искат да съдят БСК,защото им предавали програмата 3 часа повече от разрешеното.
Смях голям,ще следим темата в развитие,да видим кога ще кандисат силните на деня.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Свободна зона”