Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот tzvetan_22 » 15 яну 2013 16:23

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ/ГОСПОДА,

На 15 януари 2013 година „Футбол Про Медиа“ ООД развали договора с „БГ САТ“ АД за отстъпване на телевизионни права. По силата на контракта нашата компания беше предоставила на телевизиите „ТВ плюс“ и „Филм плюс“ изключителното право на „първи избор“ на футболните срещи от ХІІ до ХХХ кръг от „А“ ФГ на българското първенство, сезон 2012/2013 г.

Причината за развалянето е неизпълнение на договорни задължения от страна на „БГ САТ“ АД.

„Футбол Про Медиа“ ООД ще стратира преговори с представители на заинтересованите водещи телевизии в България за излъчване на мачове от футболното първенство през пролетния полусезон, като запазва партньорството си с Българската Национална Телевизия. Нашата цел е да осигурим излъчването на живо на поне четири срещи от всеки кръг и ще продължим да изискваме високо качество на телевизионния продукт.

При успех в бъдещите преговори „Футбол Про Медиа“ ООД ще оповести публично името на телевизията, която ще получи права за отразяване на мачове от първенството.

РЪКОВОДСТВО НА „ФУТБОЛ ПРО МЕДИА“ ООД

Явно ТВ7 ще вземат правата за пролетта, а дано е и за по-дълго. Както каза Бареков, имат наистина сериозни намерения, което е много хубаво. Лично на мен най-ми харесваше начина, по който мачовете излъчваше именно ТВ7 :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот child in time » 15 яну 2013 16:27

По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 яну 2013 16:31

Хубаво е, че ТВ7 е ефирна телевизия и зрителя има избор как да я приема, а не както беше ТВ+ и който не е на БСК го духаше, иначе това е част от играта за мачкане на БСК който почна в края на миналата година, но мен не ме вълнува.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 яну 2013 16:33

Това е абсурдно. Как така ще развалят договора :) :) Всъщност, абсурдно е за нормалните страни, за България и нещо нормално...Това е част от войната между БТВ и ТВ 7 срещу Булсатком. Като знаем кой стои зад Про медия - Батков, Домусчиев и Титан, е ясно, че поръчката за развалянето на договора идва най-отгоре, от Бате Бойко. И от цялата далавера отново ще намаже Цветан Василев. Накракто - Бойко е заповядал тв-правата да преминат от Булсатком в ТВ 7. Толкова е смешно...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 15 яну 2013 16:33

Това е част от тоталната война срещу Булсатком. Мафиотската клика около Цветан Василев и КТБ, впрегна цялата си медийна империя за да съсипе реномето им. Цялата му драма е, че Булсатком твърдо заявиха намеренията си да изграждат 4-ти мобилен оператор, който ще е в пряка конкуренция с БТК респ. Виваком, която отскоро е под контрола на Василев. Днес стана ясно, че Булсатком ще играе и за т.нар. Мултиплекси, които представляват платформа за излъчване на цифрова телевизия, където пак големи интереси има този вездесъщ Василев. Т.е Булсат яко бъркат в г.за на мустакатия банкер, който ако не сте наясно е най-приближения олигарх до сегашната власт.
Последна промяна от vayk на 15 яну 2013 16:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 15 яну 2013 16:34

Каква стана тя :lol:
Само абонатите на Булсатком можеха да гледат мачовете, а сега точно те няма да могат, поради простата причина, че ТВ7 не се излъчва там :lol: :lol: :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 15 яну 2013 16:35

Мафиотските войни мене не ме интересуват. Важното е, че ще дават по 4 мача на кръг, с най-хубавото излъчване. Ще правят обзори понеделник в "Пред банята". Ще има повече пари за клубовете :) БТВ да умират

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 15 яну 2013 16:39

Дано TV7 вземат правата! Като де даваха мачовете качеството беше доста добро. Имаше студия, взимаха интервюта от футболистите, даже коментаторите си играеха на точки главички и дузпички с някой от футболистите :) . Ще има и доста коментари в Пред банята, изобщо ще е супер.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 15 яну 2013 16:40

Adramelech написа:Каква стана тя :lol:
Само абонатите на Булсатком можеха да гледат мачовете, а сега точно те няма да могат, поради простата причина, че ТВ7 не се излъчва там :lol: :lol: :lol:

Не мога да ти разбера хумора, ама аз съм на Булсатком и гледам тв7! Сещай се как.

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 15 яну 2013 16:41

Наи важното е че ще гледаме свободно мачове с професионално излъчване.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”