Thsmith написа:Чичо Хари ги почна![]()
Loic Remy set to have QPR medical
Mvilla също е много близо според френската преса.
Е не може да е толкова прост тоя М'Вила
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Чичо Хари ги почна![]()
Loic Remy set to have QPR medical
Mvilla също е много близо според френската преса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Thsmith написа:Абе да ти кажа в момента това е най-доброто което може да направи. След като го дисквалифицираха от националния отбор до след световното 2014 г кариерата му върви надолу яко. Има проблеми в Рен и дори не е сигурен в титулярния състав. Адски много проблеми има в личния си живот и като цяло с дисциплината.... Има нужда от промяна, а според мен... от чичо Хари при който е позволено всичко - няма по-добър вариант.
Oще повече, че към момента само QPR са проявили интерес през зимния тр прозорец.
Реми също е национал и много качествен играч. В интерес на истината неговото преминаване в QPR би ме изненадало доста повече от това на Мвила.

Thsmith написа:Ти гледаш от празната 1/2 на чашата : ) Ако изпаднат... Аз друго имах предвид... че QPR явно са доста стабилен финансово клуб и ако продължават да харчат - успехите ще дойдат ... рано или късно. За разлика от касъл примерно...
На мен QPR в момента много ми напомнят на Сити на Свен и Шинаватра... и си мисля, че догодина ще направят скока на Свен... (умишлено подчертавам шинаватра, а не арабите)
Мисълта ми е,че тези играчи може да са в основата на нещо много силно ...

[/center]delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OBwS66EBUcY[/youtube][/center]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта