"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mazut
Контакти:

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот mazut » 14 яну 2013 23:14

Какъв Ивайло Дражев :shock: Тва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена :shock:

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:18

mazut написа:Какъв Ивайло Дражев :shock: Тва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена :shock:

Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...
а за юношите - какво да се направи? аз не съм ги селектирал. Но понледните 3-4 години, когато розовия Нафтекс вегетираше, това беше официалната схема за финансиране на клуба. Събев си визма каквото иска и дава някакви пари, уж - трансфери

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 14 яну 2013 23:18

наско ли си, васко ли си, май не правиш разлика межди лиценз и история на клуб??? лиценза е документа с който те допускат до определен шампионат, а не историята ти. Сега като взеха лиценза на Малага за Европейските турнири, да не би да си прекъсват историята? Просто лиценза се дава на друг тим, а ти продължаваш да се състезаваш, от там където си бил! ама, какво да ви обясннявам. и бъди сигурен, че и милен и ганчо ги познавам, много по добре от тебе.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 яну 2013 23:19

xapdyep написа:ти не ми казвай, кой е мартин! да цената е символична, и е точно един лев! но, какво искаш да кажеш с това? това, че събев направи най-голямта си грешка и не вярваше, че ще се намерят толкова много хора които за 3-4 г. да подкрепят нефтохимик и да го поставят пред прага на А група. И имайте уважение към Нефтохимик. така както днес в ТВ7 Тодор Янчев имаше и представи точно нещата за най-успелия тим на Бургас! Да, забравих, вие сте най - интелигентните и прави хора на света!

Момче, спокойно, изнервен си, някой да е казал, че не уважава някого, не ми приписвай думи, които не съм писал. Помолих те единствено да сложиш правилната дума, така както си го написал малко се изкривява информацията, а една лъжа като се повтори много пъти...... Събев в какво е вярвал питай Йоан, той най-добре знае. А и това вече е история, а нея не можеш да я върнеш назад.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:21

xapdyep написа:ти не ми казвай, кой е мартин! да цената е символична, и е точно един лев! но, какво искаш да кажеш с това? това, че събев направи най-голямта си грешка и не вярваше, че ще се намерят толкова много хора които за 3-4 г. да подкрепят нефтохимик и да го поставят пред прага на А група. И имайте уважение към Нефтохимик. така както днес в ТВ7 Тодор Янчев имаше и представи точно нещата за най-успелия тим на Бургас! Да, забравих, вие сте най - интелигентните и прави хора на света!

смяташ, че Събев искаше да съсипе Нефтохивмик/Нафтекс? в грешка си. Събев изобщо не е такъв злодей, какъвто го изкарвате...той просто е човек, който попадна в непозната за него ситуация и направи много грешки. Далеч съм от мисълта, че е действал с умисъл за зло. Или е имал лоши съветници, или личният му интерес не е съвпадал с нечий друг интерес.. но да прави зло заради самото зло - не, наистина
Самият Събев е търсил варианти да продаде клуба на независим инвеститор, но тогава ситуацията и в страната, и в града, не предполагаше...защото той искаше да ви даде мястото в А група на Поморие, но вие нямахте 1 милион лева на момента

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 14 яну 2013 23:23

nasko75 написа:
mazut написа:Какъв Ивайло Дражев :shock: Тва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена :shock:

Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...
а за юношите - какво да се направи? аз не съм ги селектирал. Но понледните 3-4 години, когато розовия Нафтекс вегетираше, това беше официалната схема за финансиране на клуба. Събев си визма каквото иска и дава някакви пари, уж - трансфери

Знам го това,неслучайно в момента отбора е Нефтохимик 1962,имах предвид,че няма нищо общо с темата.Иначе школата бе единственото което поддържаше Нафтекс през тези години като отбор.Факт е,че в момента отбора ни е съставен 90% от момчета от тази школа,във вашия отбор има доста,а и като цяло по А и Б група.
П.П.1 млн евро за мястото в А група...та ние с 300 000 сме на 1во място в момента БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ШКОЛА.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:26

xapdyep написа:наско ли си, васко ли си, май не правиш разлика межди лиценз и история на клуб??? лиценза е документа с който те допускат до определен шампионат, а не историята ти. Сега като взеха лиценза на Малага за Европейските турнири, да не би да си прекъсват историята? Просто лиценза се дава на друг тим, а ти продължаваш да се състезаваш, от там където си бил! ама, какво да ви обясннявам. и бъди сигурен, че и милен и ганчо ги познавам, много по добре от тебе.

лиценза е документ за правоучастие...той може да бъде отнет или ограничен
"Просто лиценза се дава на друг тим, а ти продължаваш да се състезаваш, от там където си бил! " - това какво е???? сигурен ли си в каквото пишеш???
http://www.bfunion.bg/library/normative-acts - прочети правилника за статута на клубовете...взет е 95 % от този на ФИФА, за по-лесно
на Малага не са им отнели лиценза. Всдички български медии го преведоха неправилно. Същото се отнася и за Партизан. По-добре прочети в Дисциплинарния панел на УЕФА по този въпрос
след като познаваш въпросните хора, най-добре от тях ще вземеш информация, значи лесна работа

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:30

mazut написа:
nasko75 написа:

Знам го това,неслучайно в момента отбора е Нефтохимик 1962,имах предвид,че няма нищо общо с темата.Иначе школата бе единственото което поддържаше Нафтекс през тези години като отбор.Факт е,че в момента отбора ни е съставен 90% от момчета от тази школа,във вашия отбор има доста,а и като цяло по А и Б група.
П.П.1 млн евро за мястото в А група...та ние с 300 000 сме на 1во място в момента БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ШКОЛА.

съгласен съм, но не е само с 300 000 лева :) повярвай
Васко Калоянов например е юноша само на Черноморец, както и миро Радев, който сега е в Несебър, както и Янко вратаря, който се премести по-късно в Нафтекс, както и Ал Александров от Черно море, както и Атанас Атанасов, сега в Локо Пд, както и Писаров, както и Коце Стоянов от ЦСКА - макар и умиращ, клуба привличаше някакви деца. Разбира се, в един момент вече нямаше как да продължават нещата...и всички знаем истината

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:32

Лека вечер и лека нощ от мене, момчета - утре съм от рано. А както казах, живея здравословно :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 яну 2013 23:35

nasko75 написа:
mazut написа:
nasko75 написа:Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...

съгласен съм, но не е само с 300 000 лева :) повярвай
Васко Калоянов например е юноша само на Черноморец, както и миро Радев, който сега е в Несебър, както и Янко вратаря, който се премести по-късно в Нафтекс, както и Ал Александров от Черно море, както и Атанас Атанасов, сега в Локо Пд, както и Писаров, както и Коце Стоянов от ЦСКА - макар и умиращ, клуба привличаше някакви деца. Разбира се, в един момент вече нямаше как да продължават нещата...и всички знаем истината

Наско, вярно ли, Писаров и Коце Стоянов - юноши на Черноморец.

Върни се в “Черноморец”