"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mazut
Контакти:

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот mazut » 14 яну 2013 22:54

Доста други познах,но точно не мога,не знам защо.
И какви са тия глупости?Обединена школа?Обединена школа може да има след 2008 когато Гамаков,Станислав Дранов,Пламен Димов,Живко Петков и тн бяха принудени да играят в синьо,а ние реално школа нямахме...Това си е точно школата на Нефтохимик,можете да питате тия момчета дето твърдите,че са ваши юноши за най-големите разгроми които са постигали срещу Черноморец...но едва ли ще помнят всичките :)
Последна промяна от mazut на 14 яну 2013 22:59, променено общо 1 път.

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 14 яну 2013 22:57

nasko75 написа:
xapdyep написа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304588272995886&set=a.167801086674606.35782.100003341461854&type=1&theater това ли е вашия юноша Милен Гамаков! Тука, май не е! И като, чи ли повече години е носел зеления екип? Да не говорим, че 2008 отива в Левски и се връща в Бургас преди две години. Това, че е играл една-две година при вас, не означава, че сте го развили като футболист и е ваш, той е юноша на Нефтохимик и в последствие Левски! Така, че... стига всичко, което мърда да е вашо. Да не говорим наборите преди 97-98 г. от къде ги взехте!

Пич, с риск да се ядосаш, защото няма да имаш аргументи, ще ти обясня. Първо - онзи Нефтохимик, на който е юноша Гамаков, всъщност е НАфтекс...от 2002 година е НАфтекс, тогава е бил на 6 :) а Нафтекс след това става Поморие - поне всички документи се прехвърлят плюс наследствеността...а както знаеш, Черноморец Бургас плаща дълговете на Поморие в момента. Но взима и приходите, за да плати задълженията
Гамаков е бил 1 година в Левски, или дори по-малко...за периода до 16-ата си година, те ще вземат не повече от 5-8 % от компенсацията за развитие, която се изплаща на клубовете, развивали го, до подписване на първи професионален договор...Всъщност, аз съм сигурен, че Нефтохимик ще го картотекира като аматьор и няма да подпише договор, за да не плаща компенсация

Нафтекс, не става поморие, а поморие само взима лиценза за участие в Б група, така както вие взехте лиценза на Айтос! ; ) нафтекс, правоприемника на Нефтохимик, се обединява с Атлетик, и отбора си връща старото име Нефтохимик, заедно с всички купи, медали и история, която събев продава на покойния Жоро Танев при прехвърляне на Нафтекс на негово име! И не ми говори за школи и треньри, и кое как е било, защото искам да ви кажа, че всички тези момчета уважават до един марката Нефтохимик, защото тя им е дала много, ако искай и Нафтекс я наричай!!!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 22:58

mazut написа:Доста други познах,но точно не мога,не знам защо.

ДРянов е до Ники Панайотов...
карай, винаги съм се радвал, когато момчета от Бургас играят в Европа, останалото са подробности :P

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 14 яну 2013 23:01

nasko75 написа:
k.dimitrov написа:
mazut написа:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148603_304588272995886_1970255684_n.jpg
Вляво на треньора юношата на Черноморец Милен Гамаков,някъде на снимката е и другия юноша на Черноморец Станислав Дранов.

А кой е този треньор?

Какво да се прави, просто в един момент, това си беше обединена школа на Бургас, и Херо така го казваше

Атанасе , предозирал си Акинетона .. потърси спешно лекуващият те лекар ...
Изображение

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 14 яну 2013 23:03

Ами не са подробности,защото не може да твърдите,че ВАШ юноша е бил ОТКРАДНАТ от Нефтохимик.Да не говорим,че заради тъпите правила на БФС трябва да плащаме компенсация за Патев,Живко Петков и него защото се водите КЛУБ МАЙКА :shock:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 яну 2013 23:04

xapdyep написа:
nasko75 написа:
xapdyep написа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304588272995886&set=a.167801086674606.35782.100003341461854&type=1&theater това ли е вашия юноша Милен Гамаков! Тука, май не е! И като, чи ли повече години е носел зеления екип? Да не говорим, че 2008 отива в Левски и се връща в Бургас преди две години. Това, че е играл една-две година при вас, не означава, че сте го развили като футболист и е ваш, той е юноша на Нефтохимик и в последствие Левски! Така, че... стига всичко, което мърда да е вашо. Да не говорим наборите преди 97-98 г. от къде ги взехте!

Пич, с риск да се ядосаш, защото няма да имаш аргументи, ще ти обясня. Първо - онзи Нефтохимик, на който е юноша Гамаков, всъщност е НАфтекс...от 2002 година е НАфтекс, тогава е бил на 6 :) а Нафтекс след това става Поморие - поне всички документи се прехвърлят плюс наследствеността...а както знаеш, Черноморец Бургас плаща дълговете на Поморие в момента. Но взима и приходите, за да плати задълженията
Гамаков е бил 1 година в Левски, или дори по-малко...за периода до 16-ата си година, те ще вземат не повече от 5-8 % от компенсацията за развитие, която се изплаща на клубовете, развивали го, до подписване на първи професионален договор...Всъщност, аз съм сигурен, че Нефтохимик ще го картотекира като аматьор и няма да подпише договор, за да не плаща компенсация

Нафтекс, не става поморие, а поморие само взима лиценза за участие в Б група, така както вие взехте лиценза на Айтос! ; ) нафтекс, правоприемника на Нефтохимик, се обединява с Атлетик, и отбора си връща старото име Нефтохимик, заедно с всички купи, медали и история, която събев продава на покойния Жоро Танев при прехвърляне на Нафтекс на негово име! И не ми говори за школи и треньри, и кое как е било, защото искам да ви кажа, че всички тези момчета уважават до един марката Нефтохимик, защото тя им е дала много, ако искай и Нафтекс я наричай!!!

Объркал си думата. Точната е подарява, знам го лично от Мартин, съдружника на Гошо.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 яну 2013 23:07

mazut написа:Ами не са подробности,защото не може да твърдите,че ВАШ юноша е бил ОТКРАДНАТ от Нефтохимик.Да не говорим,че заради тъпите правила на БФС трябва да плащаме компенсация за Патев,Живко Петков и него защото се водите КЛУБ МАЙКА :shock:

Пак грешка, объркал си думата. Правилната е ФИФА.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:07

Бургас е Зелен...!!! написа:
nasko75 написа:
k.dimitrov написа:
mazut написа:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148603_304588272995886_1970255684_n.jpg
Вляво на треньора юношата на Черноморец Милен Гамаков,някъде на снимката е и другия юноша на Черноморец Станислав Дранов.

А кой е този треньор?

Какво да се прави, просто в един момент, това си беше обединена школа на Бургас, и Херо така го казваше

Атанасе , предозирал си Акинетона .. потърси спешно лекуващият те лекар ...

предозирал съм какво?????? тия медикаменти явно са ти настолни, но аз не пия дори аналгин..Нямам идея какво е. честно. На лекар не съм ходил от години, защото нямам нужда. Живея здравословно

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 яну 2013 23:11

xapdyep написа:
nasko75 написа:

Нафтекс не се обединява с никакъв Атлетик...питай Милен Георгиев. ПРосто Атлетик взима име, което не се използва в онзи момент, но истинската регистрация ФК Нефтохимик е в Ивайло ДРажев, ако не знаеш. Питай го и прочети интервюто в 24 часа от същата година, лятото...даже беше дал и номера на фирменото дело
ние не сме взимали никакъв лиценз на Вихър Айтос. Това също може да се провери и съм го писал на доста места. Но тук не е темата за това. Просто влязохме с нарушение във В група, а Айтос не е прехвърлил никакъв лиценз. Виж в ЗС на БФС дали имат прекъсване на регистрацията от 2000 година насам..питай по-добре Ганчо Иванов, той знае най-добре
Айде, че почнах да звуча като други хора, а от това се пазя
Последна промяна от nasko75 на 14 яну 2013 23:12, променено общо 1 път.

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 14 яну 2013 23:12

ти не ми казвай, кой е мартин! да цената е символична, и е точно един лев! но, какво искаш да кажеш с това? това, че събев направи най-голямта си грешка и не вярваше, че ще се намерят толкова много хора които за 3-4 г. да подкрепят нефтохимик и да го поставят пред прага на А група. И имайте уважение към Нефтохимик. така както днес в ТВ7 Тодор Янчев имаше и представи точно нещата за най-успелия тим на Бургас! Да, забравих, вие сте най - интелигентните и прави хора на света!

Върни се в “Черноморец”