Моето лично мнение е, че сеньор Моу просто отписа вече Ла Лига и Купата на Краля заради ШЛига.
Вече излиза с резервите в Първенството, отпадане на 1/4 финал за Купата и хвърля ВСИЧКО в ШЛ.
Омръзна ми да чета колко слаб треньор бил Рафа.
[rimg]http://comunidad.superdeporte.es/servicios/galeriasMultimedia/media/42087/imagenes/1336839830899_enviofotografos_20080825_001918.jpg[/rimg]
ексклузивно! Първата снимка на новия треньор на "Реал"Мадридски
Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Los Che
- Контакти:
Re: Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Може да ви звучи абсурдно, но изобщо не се изненадвайте на финал "Реал" - "Милан". Там вече кой кого ще бие, е трудно да се каже.
И едните, и другите се намират в трудна ситуация, но са най - големите отбори в историята на футбола откъм успехи в Европа.
За да имаш бъдеще, трябва да имаш и минало. Те го имат и искат да надграждат. Моуриньо за първи път в кариерата си е треньор е на по- слабия отбор.
Досега винаги беше на страната на толерираните. И в "Порто", и в "Челси", и в "Интер" естествено. Най - вече там.
Спечели ли Моуриньо Лигата през този сезон, но без съдийски аванти и с по - спокойно поведение, значи наистина е станал голям треньор.
Мисля, че е глупост да се обсъждат треньорските качества на доказан треньор като Бенитес. На много от вас може да ви е смешно, но този човек е легенда на "Реал" Мадрид, има спечелени отличия с подрастващите състави на "белите", две шампионски титли с "Валенсия", Купа на УЕФА, вдигна и КЕШ през 2005 година. За последното му отличие с "Интер" мисля, че много добре си спомняте - Междуконтиненталната купа.
После Фъргюсън бил повече от Бенитес? Не ме апострофирайте, защото това, което ви казвам, е самата истина! Бенитес е много голям.
И едните, и другите се намират в трудна ситуация, но са най - големите отбори в историята на футбола откъм успехи в Европа.
За да имаш бъдеще, трябва да имаш и минало. Те го имат и искат да надграждат. Моуриньо за първи път в кариерата си е треньор е на по- слабия отбор.
Досега винаги беше на страната на толерираните. И в "Порто", и в "Челси", и в "Интер" естествено. Най - вече там.
Спечели ли Моуриньо Лигата през този сезон, но без съдийски аванти и с по - спокойно поведение, значи наистина е станал голям треньор.
Мисля, че е глупост да се обсъждат треньорските качества на доказан треньор като Бенитес. На много от вас може да ви е смешно, но този човек е легенда на "Реал" Мадрид, има спечелени отличия с подрастващите състави на "белите", две шампионски титли с "Валенсия", Купа на УЕФА, вдигна и КЕШ през 2005 година. За последното му отличие с "Интер" мисля, че много добре си спомняте - Междуконтиненталната купа.
После Фъргюсън бил повече от Бенитес? Не ме апострофирайте, защото това, което ви казвам, е самата истина! Бенитес е много голям.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
[quote="Los Che"]Моето лично мнение е, че сеньор Моу просто отписа вече Ла Лига и Купата на Краля заради ШЛига.
Вече излиза с резервите в Първенството, отпадане на 1/4 финал за Купата и хвърля ВСИЧКО в ШЛ.
Излизане с резервите? Отпадане за Купата?
Мечтите са безплатни!
Излизане с резервите? Отпадане за Купата?
Мечтите са безплатни!