И накрая-той си е наш и ни е много евтин,за работата която върши!Пък и не може и четиримата ти нападатели да имат по 25 гола всеки за сезона.....
Не ме разбирай погрешно,но конкретно за мача с Ливърпул,едва ли някой оспорва добрата работа,която свърши в дефанзивен план...но извинявай,в мач от такъв ранг и заряд,ти да имаш пред себе си 4-чисти голови положения и да ги изиграеш по възможно най-елементарният,дори смешен начин..просто аз лично,не мога да приема!...а още повече,че се водиш нападател..разбирам да беше Рафаел,по-приемливо е,въпреки че(за подобен род положения) няма кой знае какво значение на каква позиция играеш,защото ти преди всичко си професионален футболист,а още повече че играеш и за Манчестър Юнайтед
А конкретно за Уелбек- той изигра над 60 мача във Висшата лига,отделно мачовете му за Англия и...нито ефективността му в голово отношение е задоволителна,нито има,кой знае какъв принос за Юнайтед и Англия.
Пък и не може и четиримата ти нападатели да имат по 25 гола всеки за сезона.....
Разбирам иронията ти,но право да ти кажа..никой не иска от Уелбек да бележи 25гола,никой не му поставя някакъв лимит...просто искаме Уелбек да промени отношението си към играта,и да се стреми да бъде максимално концентриран пред гола!
Съгласи се,че пък и за времето,което получава своите шансове,ефективността му е просто нищожна-23 мача/1 гол
Аз лично ще съм доволен,ако Уелбек успява да отбележи поне един гол на всеки 6 мача(независимо дали влиза като резерва или започва титуляр),защото е пределно ясно,че Ван Перси и Рууни са основните ни нападатели,докато Чичарито-той си е машинка,упорит е и винаги успява да се възползва максимално от своите шансове,с което помага изключително много на отбора!