ДЮШ-Левски!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ДЮШ-Левски!!!!!
За съжаление нищо читаво не излиза от тази пуста школа.
- metodito
- Контакти:
Да, пич, сигурно си прав...за себе си! Сигурно за това цялата А група ползват наши юноши, нали? Ботев, Литекс, Лудогорец, Славия, Локо Сф, че даже и ЦСКА. Пффф, как ги измисляте такива...щуротии?!
Нашите юноши играят по села и паланки, но само не и на Герена.
Заради това пък ползваме футболисти като Опоку, Старокин, Иво Иванов, Прохазка, Ил. Йорданов, Ромейн Ели и не знам какви незнайни герои на аматьорския футбол.
Заради това пък ползваме футболисти като Опоку, Старокин, Иво Иванов, Прохазка, Ил. Йорданов, Ромейн Ели и не знам какви незнайни герои на аматьорския футбол.

- Levskar_90
metodito написа:Да, пич, сигурно си прав...за себе си! Сигурно за това цялата А група ползват наши юноши, нали? Ботев, Литекс, Лудогорец, Славия, Локо Сф, че даже и ЦСКА. Пффф, как ги измисляте такива...щуротии?!
+1
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- сини шампиони
metodito написа:Да, пич, сигурно си прав...за себе си! Сигурно за това цялата А група ползват наши юноши, нали? Ботев, Литекс, Лудогорец, Славия, Локо Сф, че даже и ЦСКА. Пффф, как ги измисляте такива...щуротии?!
и какво излиза че имаме школа да захраним половина А група с футболисти но явно нямаме треньори да ги видят тия играчи и докато не си намерим кадърни управленци все тая ще е

И само Левски оле
- metodito
- Контакти:
То имаше един такъв човек, но го махнаха - Мъри. Той посочи на наследниците на поста му - ей го пътя, правете като мен и няма да сбъркате. Никой след Мъри не прави като него и ... Бе, откъдето е текло, пак ще тече, ами дано не е късно...
- сини шампиони
то за теченето съм сигурен само докато протече да не вземе да пресъхне 

И само Левски оле
Още един юноша избяга
Няколко дни след като стана ясно, че юношата на Левски Валентин Добревски избяга в ЦСКА, вчера се разбра, че още един талант от школата на сините напуска Герена. Става въпрос за централния нападател Жак Коен, който подписа професионален договор с бившия отбор на Йордан Милиев Ирони Рамат Ашарон от Тел Авив.
- Да, наистина си тръгнах и реших да подпиша с този отбор. Причината е, че търсех развитие, а не вярвах в Левски да получа този шанс. Аз не исках само да тренирам с представителния тим, нуждая се и от игрови минути. От Левски ми предложиха контракт, но аз не исках да се заробвам за 500 лева на месец и да тренирам за здраве. Отказът ми ме лиши дори и от тази възможност и не попаднах сред избраниците на Илиан Илиев. Когато дойде, той не познаваше никого от младите играчи и му казаха кого да повика. Аз обаче не съм обиден на никого. От Ирони ме поканиха на проби, но още след втората тренировка ми предложиха договор, заяви Коен пред sportline.bg.
Припомняме, че преди време младокът изкара тестове в Тотнъм и Ливърпул, а преди няколко месеца бе пред договор с италианския Бреша.
7 Дни Спорт
И тоя май беше голям талант... Времето ще покаже предполагам.
Няколко дни след като стана ясно, че юношата на Левски Валентин Добревски избяга в ЦСКА, вчера се разбра, че още един талант от школата на сините напуска Герена. Става въпрос за централния нападател Жак Коен, който подписа професионален договор с бившия отбор на Йордан Милиев Ирони Рамат Ашарон от Тел Авив.
- Да, наистина си тръгнах и реших да подпиша с този отбор. Причината е, че търсех развитие, а не вярвах в Левски да получа този шанс. Аз не исках само да тренирам с представителния тим, нуждая се и от игрови минути. От Левски ми предложиха контракт, но аз не исках да се заробвам за 500 лева на месец и да тренирам за здраве. Отказът ми ме лиши дори и от тази възможност и не попаднах сред избраниците на Илиан Илиев. Когато дойде, той не познаваше никого от младите играчи и му казаха кого да повика. Аз обаче не съм обиден на никого. От Ирони ме поканиха на проби, но още след втората тренировка ми предложиха договор, заяви Коен пред sportline.bg.
Припомняме, че преди време младокът изкара тестове в Тотнъм и Ливърпул, а преди няколко месеца бе пред договор с италианския Бреша.
7 Дни Спорт
И тоя май беше голям талант... Времето ще покаже предполагам.
сини шампиони написа:metodito написа:Да, пич, сигурно си прав...за себе си! Сигурно за това цялата А група ползват наши юноши, нали? Ботев, Литекс, Лудогорец, Славия, Локо Сф, че даже и ЦСКА. Пффф, как ги измисляте такива...щуротии?!
и какво излиза че имаме школа да захраним половина А група с футболисти но явно нямаме треньори да ги видят тия играчи и докато не си намерим кадърни управленци все тая ще е
То затова въпросните отбори пълни с наши юноши са страшилища не само в А група, а и в Европа
- Der Schmarotzer
- Контакти:
metodito написа:То имаше един такъв човек, но го махнаха - Мъри. Той посочи на наследниците на поста му - ей го пътя, правете като мен и няма да сбъркате. Никой след Мъри не прави като него и ... Бе, откъдето е текло, пак ще тече, ами дано не е късно...
Точно когато школата беше започнала да се съвзема, благодарение и на Мъри, който известно време беше треньор на юношеските национали и събра в Левски де що има читаво из Българи и се назначи един наистина голям специалист в нея - Ян Деркс, и юношите започнаха да мачкат наред всичко из татковината ни, като гръм от ясно небе дойде новината, че Деркс си заминава и за школата започва да се грижи Мъри, който освен като старши треньор на първия отбор, пое и функцията на шеф на школата. И всичко това под благосклония поглед на патрона му НСПП. Резултатът - достатъчно е да се погледне къде са сега тези юноши, който наистина бяха много, много талантливи (гледал съм им почти всички мачове тогава в София) и дори на непредубедения фен ще му стане ясно каква поразия стана тогава със школата и с нейното управление. За инфо - проблемите в школата не са от времето на НСПП, а още когато Лавчис стана президент на Левски - суперсилен за БГ стандартите отбор и отдолу нищо - в юношеските отбори мамини и таткови синчета, а в първия отбор - Димчо Марков, Станимир Господинов....и прочие салати.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- damageplan
- Контакти:
Юноша на Левски пред трансфер в Испания
Юношата на Левски Стивън Петков се върна от Испания, където тренира няколко дни с Хетафе. Към юношеския национал е имало запитвания и от други мадридски клубове като Атлетико, Райо Валекано и Алкоркон.
В Хетафе са останали доволни от качествата на нападателя, който през месец май ще навърши 18 г. и тогава ще може да подпише професионален договор. Първа опция пред Петков за лятото извън пределите на България остава Хетафе, но той има и други възможности като Блекбърн, Хартс, Райо Валекано...
А думата ще има и Левски. През миналата година Стивън кара проби в Новара, Селтик и Блекбърн.http://www.viasport.bg/new/6834/%D0%AE% ... D1%8F.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fXGzqMYa5q8[/youtube]
В Хетафе са останали доволни от качествата на нападателя, който през месец май ще навърши 18 г. и тогава ще може да подпише професионален договор. Първа опция пред Петков за лятото извън пределите на България остава Хетафе, но той има и други възможности като Блекбърн, Хартс, Райо Валекано...
А думата ще има и Левски. През миналата година Стивън кара проби в Новара, Селтик и Блекбърн.http://www.viasport.bg/new/6834/%D0%AE% ... D1%8F.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fXGzqMYa5q8[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"