Още един повод за гордост на всички ботевисти!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Още един повод за гордост на всички ботевисти!
Голям повод за гордост 
В никакъв случай не принизявам успеха на момчето.
Аз лично имам проблем да свържа 2-те думи "ГОРДОСТ" и "ПОКЕР".
Ако Ники Александров или Томислав Русев спечелят престижна награда в журналистиката - това до някъде би могло да бъде повод за гордост сред червени или сини. Но за всички, които използват "гордост" и "покер" в едно изречение изводите могат да са два:
1. Напълно е деградирало за тях понятието "гордост".
2. Основно / да не кажа единствено/ четиво за тях са етикетите на популярна бира, която се бутилира до стадион "Х. Ботев".
И накрая само да попитам: Един ден, ако имате дете какво ще предпочетете да прави то след училище - да играе тенис или да играе покер?
Ако Ники Александров или Томислав Русев спечелят престижна награда в журналистиката - това до някъде би могло да бъде повод за гордост сред червени или сини. Но за всички, които използват "гордост" и "покер" в едно изречение изводите могат да са два:
2. Основно / да не кажа единствено/ четиво за тях са етикетите на популярна бира, която се бутилира до стадион "Х. Ботев".
И накрая само да попитам: Един ден, ако имате дете какво ще предпочетете да прави то след училище - да играе тенис или да играе покер?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Честито !
Колкото повече такива българи като него ,толкова по добре за всички ! Жив и здрав да е и още много успехи .
Колкото повече такива българи като него ,толкова по добре за всички ! Жив и здрав да е и още много успехи .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Да спечелиш покер турнир от такъв ранг е наистина уникално постижение, а и самият награден фонд за първото място говори крансоречиво за сериозността на успеха!Покерът освен че е много популярен, също така е и много доходоносен!
Red_Neck написа:В никакъв случай не принизявам успеха на момчето.
Поредният дървен философ..Понеже гледам, че в "никакъв" случай не искаш да принизяваш успеха на момчето..А думите "гордост" и "успех" можеш ли да ги свържеш?Нека ти помогна малко - всеки успех е повод за гордост!Първо се поинтересувай малко от самата игра покер и от това колко е популярна тя в цял свят!След това се поинтересувай от сериозността на турнира - спонсори, награден фонд, тв излъчване, участници и т.н..И чак след това давай компетентни мнения..Самият факт, че наградният фонд за победителя се равнява на тенис турнир от големия шлем е крансоречив!А за парите на WSOP няма смисъл и да си говорим..
RedeviL написа:Red_Neck написа:В никакъв случай не принизявам успеха на момчето.
Поредният дървен философ..Понеже гледам, че в "никакъв" случай не искаш да принизяваш успеха на момчето..А думите "гордост" и "успех" можеш ли да ги свържеш?Нека ти помогна малко - всеки успех е повод за гордост!Първо се поинтересувай малко от самата игра покер и от това колко е популярна тя в цял свят!След това се поинтересувай от сериозността на турнира - спонсори, награден фонд, тв излъчване, участници и т.н..И чак след това давай компетентни мнения..Самият факт, че наградният фонд за победителя се равнява на тенис турнир от големия шлем е крансоречив!А за парите на WSOP няма смисъл и да си говорим..
Абе, той и Газката спечели първо място и бая кинти от популярно ТВ състезание, и той е много запален фен, ама не съм попадал на тема във форум: Още един повод за гордост на всички локомотивци!
Сега да не вземете да ме изкарате "буфер"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:Абе, той и Газката спечели първо място и бая кинти от популярно ТВ състезание..
Ама ти сериозно ли..?
Нащо момче ги размаза.А ЖПто кво ги отразявате неска е банго васил и са ентусиазирани 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Ред ти не си наред.Митко го познават половината бултраси от горещата трибуна Изток.Постига успех в един спорт и е повод за гордост поне на тези които го познават.Това е темата,това са фактите.Какво сте тръгнали да водите безсмислен спор.Между другото тази тема ме интересува повече отколкото друга където става въпрос колко кг. шоколадови бомбони ще раздаде корейски велможа на всяко дете послучай рожденният си ден.Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ред ти не си наред.Митко го познават половината бултраси от горещата трибуна Изток.Постига успех в един спорт и е повод за гордост поне на тези които го познават.Това е темата,това са фактите.Какво сте тръгнали да водите безсмислен спор.Между другото тази тема ме интересува повече отколкото друга където става въпрос колко кг. шоколадови бомбони ще раздаде корейски велможа на всяко дете послучай рожденният си ден.Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.
От кога покера е спорт
Ако е влезнал в олимпийския календар без да съм разбрал - извинявам се на всички от ТИ!