И аз загубих един бас и се кичех с този аватар баят време,загубеният бас беше от преди около 4-години,ама поне си избарах марков аватар и после ми го гепиха баят фенове на Ливърпул.
 И аз загубих един бас и се кичех с този аватар баят време,загубеният бас беше от преди около 4-години,ама поне си избарах марков аватар и после ми го гепиха баят фенове на Ливърпул.  

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

"
 "LordSirAlexFerguson написа::lol:

kadett1 написа:LordSirAlexFerguson написа::lol:

E, добре ,в момента сте по класния отбор и това се вижда от играчите,които имате.Ние нямаме класата от 2008 г. - Торес,Масчерано,Алонсо,Арбелоа и т.н. и пак ще кажа,че само с лапетии и среднокласни играчи (Асайди,Борини) не става.Не се подлъгвайте по второто полувреме - то не е тенденция,а по скоро изключение.Фен съм на Ливърпул отдавна,но без пари за по класни играчи няма да стане.И е голяма грешка купуването само на млади - просто не може да има голям клуб без опитни играчи,а то се вижда,че и Уиздъм не е готов още,Стърлинг се губи последните мачове.Ето сега има слухове ,че Снайдер иска да идва - еми такива играчи ни трябват,а те струват по скъпо и е нормално да искат повече пари.А без пари ще гоним там 8 - 10 място и ще въздишаме по миналите успехи.
 Снайдер може да акостира на Анфилд
Снайдер може да акостира на Анфилд 
 "
 "slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!

slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!
slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост