Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Мнениеот rmfan5 » 13 яну 2013 17:22

AnalBreaker написа:
AnalBreaker написа:Айде и тука почнаха да се уволняват треньори. Учете се от феновете на Челси, които са майстори в това :)

Моуриньо е един от най-добрите треньори. Сега Март месец ще отпадне от Ман Юнайтед и след това отива в Манчестър да замени сърчето

Моуриньо е на Олд Трафорд да наблюдава най-добрият отбор в света - Ман Юнайтед как побеждава отбора на History Channel. Моята теза, че от лятото ще е в Манчестър за постоянно може да се окаже вярна 8-)

Аз пък си мислех,че ги гледа защото са ни противника на 1/8 финалите,но явно съм грешил..........
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 яну 2013 17:46

AnalBreaker написа:
AnalBreaker написа:Айде и тука почнаха да се уволняват треньори. Учете се от феновете на Челси, които са майстори в това :)

Моуриньо е един от най-добрите треньори. Сега Март месец ще отпадне от Ман Юнайтед и след това отива в Манчестър да замени сърчето

Моуриньо е на Олд Трафорд да наблюдава най-добрият отбор в света - Ман Юнайтед как побеждава отбора на History Channel. Моята теза, че от лятото ще е в Манчестър за постоянно може да се окаже вярна 8-)

:mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 13 яну 2013 17:59

kingofpop написа:
AnalBreaker написа:

:mrgreen: :mrgreen:

йхахахаххахахахаххахахаха :) :mrgreen: :mrgreen:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 20:05

НЕ виждам какво значение има кой на кого е фен за да си даде мнението по темата.
После, е меко казано смешно да се определя Моу като "най-добрия в света".
Никой не отрича безспорните му треньорски качества, но времето му в Мадрид изтича.
Прекъсна за година хегемонията на Барса и това е ...... един вид успех :)
Колкото до Порто - 1987 дали говори на някой нещо :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 яну 2013 20:52

AnalBreaker написа:Моуриньо е на Олд Трафорд да наблюдава най-добрият отбор в света - Ман Юнайтед как побеждава отбора на History Channel. Моята теза, че от лятото ще е в Манчестър за постоянно може да се окаже вярна 8-)

Или е дошъл да си гледа един от учениците си срещу съперника му за ШЛ... отбора на ФА. ;)

Red_Neck написа:Никой не отрича безспорните му треньорски качества, но времето му в Мадрид изтича.
Прекъсна за година хегемонията на Барса и това е ...... един вид успех :)

Е тази година вземе ли ШЛ или поне финал.. може и да си остане.Според мен не е чак толкова бита карта за Реал.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 10:55

styopa написа:
AnalBreaker написа:.................

Е тази година вземе ли ШЛ или поне финал.. може и да си остане.Според мен не е чак толкова бита карта за Реал.

Очевидно има проблем в съблекалнята.
Реал е сред 3-те най-добре комплектовани / от към футболисти/ отбори в Европа.
Когато в такъв отбор се появи проблем - обикновенно си тръгва треньора.
Далеч съм от мисълта, че Перез ще се раздели с лека ръка с някой от: Икер, Рамос, Шаби, Йозил, Роналдо и т.н.
Отборът изглежда психически затормозен като цяло и това е проблем на щаба.

Аз лично бих показал вратата на Моу и бих опитал с треньор, който да върне кралската осанка на клуба / Дел Боске например/.
Моу натрупа доста негативизъм, който явно се стовари върху отбора.

Хрумна ми нещо и мисля да пусна нова тема:
ИМА ЛИ РЕАЛ В МОМЕНТА ИКОНА, КОЯТО ДА ЗАМЕНИ МОУРИНЬО
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 яну 2013 12:20

Copy/Paste -вам мнението си от другата тема,отишла в кошчето - ''Висенте Дел Боске е най-добрият вариант за РЕАЛ !!! Другото име, за което се сещам веднага е ФАБИО КАПЕЛО (лично за мен той е най-големият в професията) - за съжаление и двамата са ангажирани с националните отбори на Испания и Русия... затова Жозе Моуриньо трябва да остане в Реал поне до лятото на 2014-а, т.е. още един сезон 8-) ''

в този ред на мисли съм напълно съгласен с едно изказване на ''големия враг'' Пеп Гуардиолa,че нормалният период за един треньор да бъде начело на даден отбор е 4 години - достатъчно време да окомплектова състав по свой вкус, практикуващ неговите разбирания за футбол и да спечели определен брой трофеи (както вътрешни, така и международни).
Изображение

Изображение

Нестор
Контакти:

Рекомендую добавить опросы

Мнениеот Нестор » 14 яну 2013 12:40

Рекомендую добавить опросы
--
приколы

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 яну 2013 14:28

Не се залъгвайте, че Реал е в лоша форма само по резултатите, които показват в Ла Лига. Сигурен съм, че отборът ще излезе преобразен в двата мача срещу Юнайтед и ще продължат напред. Имайте вяра на Моу, той много добре знае какво прави - за да спечели ШЛ, трябва да пожертва купата в първенството (поне). Нали всички искаме Десетата? ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 14:44

hajitsu написа:Не се залъгвайте, че Реал е в лоша форма само по резултатите, които показват в Ла Лига. Сигурен съм, че отборът ще излезе преобразен в двата мача срещу Юнайтед и ще продължат напред. Имайте вяра на Моу, той много добре знае какво прави - за да спечели ШЛ, трябва да пожертва купата в първенството (поне). Нали всички искаме Десетата? ;)

Да, това е вариант - едната година едното, другата - другото.
Ла лига и без това е доста дълго първенство и тежките мачове са по 2 на седмица :)

Не очаквах да чуя нещо подобно от фен на Кралския клуб! Не смятам, че и в управата на клуба биха приели подобен примиренчески дух също.
Има около 5-6 отбора в Европа, които всяка година се борят за всичко! Реал в момента е определено в топ 3 сред тях. Лошото е, че на върха пак явно се оказва толкова мразената Барса. Реал няма да стигне до финал в ШЛ, не и ако продължава да играе по този начин.
Чичкото с червено-лилавия нос не разполага и с наполовина толкова качествени футболисти, но според мен ще излезе краен победител / още повече, че дръпна е класирането и може да си позволи по-чести ротации/.
Ще поживеем, ще видим!

Върни се в “Реал Мадрид”