Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Хулигани атакуваха Христолов
Ей мите,колата ли бе майна>?????Ми ся като не си плащаш вноските за лизинга и каското не върви.......................
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Mитьо пак постига целта си
Атила ,спокойно братле ,и аз днес цял ден чувам инфото което ти даваш.Първоизточника обаче е............митето,така че.......
- yasen_ov4arov
Re: НИТО СТОТИНКА ЗА КРУМОВСКИЯ СЕЛЯНИН!!!
Защото просто не искат да продават то ее пределно ясно .Интелектуалния капацитет на буферите стига само до "Митьо остава.Приказката продължава..." затова не се учудвам ,че се връзват ,но ботевистите....С играчите от Ю-дивизия на Италия ли ще се възражда Ботев?Дори и да има нов собственик (което граничи с вероятността да хвана влак от Пловдив за София и да не закъснее нито минута) той явно е същата стока като Селския .В противен случай щеше да докара разни дърти пръчове ала Седрик Бардон ,не педалюга ,приличащ на Бербатов...Sunway написа:Fallen_Angel написа:pasaden написа:малкото момченце забравя ,че и Митко от няколко години "продава" отбора .4 000 000 евро за .......Локо Пловдив!!!!
Скор ще сте с нови собственици .......
Забравяш задълженията по концесията. Сега Аналка ще мине с метражите на нечовека "Ету, аз прудавъм, ама нема купувачи!"...
Аз не мога да ги разбера, какво предлагат за да искат таква цена.Е извинявайте ама няма кой да ви даде толкова пари.Вместо Г.Т. и Д.Х. да погледнат реално на положението в момента те не виждат по-далече от носовете си.Що не искат по 10 милиона евро тогава ИЗПЕРКАЛИ ИДИОТИ ТОТАЛНО.
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
- svetkavica*ultras
- Контакти:
Малко му е на тоя боклук,трябва наистина да се стресне.
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com
http://www.bars.ucoz.com
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ей мите,колата ли бе майна>?????Ми ся като не си плащаш вноските за лизинга и каското не върви.......................
"Ко шъ праа сяъ ? " из "мислите на един болен селски мозък"
- емо73канар
- Контакти:
Напълно съм съгласен с Дон Румен ,оправете заглавието.
Мите това ще ти се стори като летен дъж в сравнение с това което те очаква.

Мите това ще ти се стори като летен дъж в сравнение с това което те очаква.

Fichango написа:Вие какво си мислите? че ще надвиете Митьо ли? Няма случай в историята феновете да са спечелили. Ако не вярвате - питайте Берое.
пич ние несме берое

- Тракиец 1912
- Контакти:
"случайно преминаващ журналист"

- Тракиец 1912
- Контакти:
Пичионе заложи главата си и ще си плати скъпо, aко ни е лъгал. Ние просто гледахме сеир 2 седмици и отново селски мъки с цел да изкара някой лев от някой заблудил се да отиде на мач. Да, ама не. Стадионът утре отново ще е празен. А вероятният лъжец ще го чака публично линчуване.
Тоя като пукне на гроба му да направим кенеф по 5 стотинки да взимаме ще издържаме клуба че и селекция ще направим