Това означава че трябва да ви е срам от около две години и горница : Левски в Европа
Победи 0
Равни 2
Загуби 10
Гол разлика 3:24
Сменете заглавието , Левски си е срам за БГ от много години

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
athom написа:Julio_Cruz написа:zizu написа:БАХТИ И ПРОВАЛА,НЯМА ТАКЪВ УЖАС!!!!!!!!
Смятай мен ме е срам , че съм българин ... аз са чуда как са чувстват Левскарите .... аз ако бях на тяхно място напрао са отказвам да гледам БГ футболЦСКАр съм и не ми е смешно ... плаче ми се
Мани не питай...а още повече ме е срам от факта, че коментари като твоя са абсолютна рядкост.
maina написа:Левски=България не не не ....срам ни е че ЛЕВСКИ представя БЪЛГАРИЯ!!!
Julio_Cruz написа:athom написа:Julio_Cruz написа:Смятай мен ме е срам , че съм българин ... аз са чуда как са чувстват Левскарите .... аз ако бях на тяхно място напрао са отказвам да гледам БГ футболЦСКАр съм и не ми е смешно ... плаче ми се
Мани не питай...а още повече ме е срам от факта, че коментари като твоя са абсолютна рядкост.
Ама така е баце Левскарите засрамени ( и то не за първи път ) , ЦСКАрите ликуват ... а аз съм един от тях а ми се плаче за Левски ... Щот другата година може да стане обратното ЦСКА да са дънат Левскарите да са подиграват .... Ама така е за съжеление е така докато не се оправи напълно цялото БФС няма да има и Български футобл , а аз си мисля , че скоро или поне в близките 10-15 години няма да има Български футбол ( много се надявам де не съм прав защото последиците се виждат когат излезем в Европа )
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта