plovdivesamona6 написа:въобще не е вярно,че селския е успял да ни раздели.има точно 2 селски подлоги (които няма как да са от Ботев),в този както и в другите форуми ,който пишат глупости.
Предполагам,че визираш мен? Искам да ме разберете всички... това,че се интересувам какво става с клуба не означава,че съм подлога на селската мастия.Нещата,които съм споделил във форума не си ги измислям ами са ми казани от хора,които работят с Христолов.Вероятно и те са били налъгани за случващото се,тъй като имат да взимат много пари.Бях склонен да вярвам,тъй като до момента много от нещата,които са се случвали в последно време в клуба съм разбирал от тях.Вярвах,тъй като Христолов е работил коректно с въпросните лица и рядко се е случвало да ги върти(да не говорим за случая).Още преди няколко дена писах,че се притеснявам,тъй като бат Митко е бил казал,че може да се позабави с плащанията,тъй като имал малки пречки.
Не искам да си мислите,че съм писал с цел да ви подвеждам и да ви лъжа.Искам да се извиня на всички,затова че съм споделил погрешна информация и в крайна сметка да останете разочаровани.Все още тая надежда,че в последния ден от дадения срок цялата агония може да приключи.Ако не се случи то бих помогнал с каквото мога само гадината да се махне.