siniq_fen написа:Йорданов е и голямо перде, а Райков се сдухва след 2 грешки
Точно! За футболист на Левски това е най-важното качество!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Ралке като е топ трансфер Силва защо го пускаха за 10 минути. Може би защото на тренировките не е показвал ниво ? Може би защото не е играл 1 година и дават за него 350 000 ???
Levskar_90 написа:Ралке като е топ трансфер Силва защо го пускаха за 10 минути. Може би защото на тренировките не е показвал ниво ? Може би защото не е играл 1 година и дават за него 350 000 ???
ralka_levskarka написа:Levskar_90 написа:Ралке като е топ трансфер Силва защо го пускаха за 10 минути. Може би защото на тренировките не е показвал ниво ? Може би защото не е играл 1 година и дават за него 350 000 ???
Не знам какво е показвал на тренировките, но знам, че след мач е оставал и е правил обиколки на стадиона. Това показва какво желание има. Нека не избързваме.
Levskar_90 написа:Синия фен, ако помниш Дембеле не го пускаха в доста от мачовете срещу Каляри и такива иначе щеше да има още 6-7 гола отгоре, а на Карвальо головете му са точно срещу такива отбори.
Levskar_90 написа:ralka_levskarka написа:Levskar_90 написа:Ралке като е топ трансфер Силва защо го пускаха за 10 минути. Може би защото на тренировките не е показвал ниво ? Може би защото не е играл 1 година и дават за него 350 000 ???
Не знам какво е показвал на тренировките, но знам, че след мач е оставал и е правил обиколки на стадиона. Това показва какво желание има. Нека не избързваме.
Добре и аз съм съгласен, да му се даде шанс, все пак е и млад, но това да не си върнеш Гарата и Домо...
ralka_levskarka написа:Levskar_90 написа:ralka_levskarka написа:Levskar_90 написа:Ралке като е топ трансфер Силва защо го пускаха за 10 минути. Може би защото на тренировките не е показвал ниво ? Може би защото не е играл 1 година и дават за него 350 000 ???
Добре и аз съм съгласен, да му се даде шанс, все пак е и млад, но това да не си върнеш Гарата и Домо...
Домо не иска да се върне в България - няма как да го накараме на сила. Каза, че си има отбор, с който има договор до лятото, и се надява да го вземе някой клуб от Германия, пак.
Дембеле, ако се върне няма да е същия, а и ще иска много пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост