Ралке кво се правиш на специалист при батковците, първо си избърши млекцето около устата и после казвай кой е тъп. Напълно съм съгласен с умните привърженици. Селекцията отново е провал, обраха посредствените играчи от А група.
Тоньо само замазва очите на феновете не мога да го търпя този мазен ЖеПеЕц. Нито се опита да върне Валери, нито Дембеле. Илиянчо е безгласна буква в отбора, селекцията му я правят доказаните некадърници Тоньо и Доньо. Тежко ми е, че ОТБОРА НА НАРОДА е в такова окаяно състояние, дано поне изгонят Прохазка и Марсиньо.
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ама вие на Батков ли вярвате?
Анатема!
Тонев каза за Газпром след два месеца (беше Декември) Тонев каза ще има нов стадион - работи се. Като знаете толкова много вървете вие там. Отстрани е лесно, нали? Всеки много знае. Цакайте парите и купувайте клуба, може пък само истини да говорите.
П.С. а откъде си толкова сигурен, че и сайтовете не са си измислили, че Илиан е говорил с него? Чисти са като момина сълза, нали??

Тонев каза за Газпром след два месеца (беше Декември) Тонев каза ще има нов стадион - работи се. Като знаете толкова много вървете вие там. Отстрани е лесно, нали? Всеки много знае. Цакайте парите и купувайте клуба, може пък само истини да говорите.
П.С. а откъде си толкова сигурен, че и сайтовете не са си измислили, че Илиан е говорил с него? Чисти са като момина сълза, нали??
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Levskar_90 написа:Ралке кво се правиш на специалист при батковците, първо си избърши млекцето около устата и после казвай кой е тъп. Напълно съм съгласен с умните привърженици. Селекцията отново е провал, обраха посредствените играчи от А група.
Тоньо само замазва очите на феновете не мога да го търпя този мазен ЖеПеЕц. Нито се опита да върне Валери, нито Дембеле. Илиянчо е безгласна буква в отбора, селекцията му я правят доказаните некадърници Тоньо и Доньо. Тежко ми е, че ОТБОРА НА НАРОДА е в такова окаяно състояние, дано поне изгонят Прохазка и Марсиньо.
Я сега напиши някой друг поуст и от другите си профили. Резили, КНДР и некви такива, пали

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
tevez написа:Марсиньо разтрогна договора си с Левски по взаимно съгласие и вече е свободен да си търси нов отбор. Новината бе потвърдена от изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев.
Вчера Марсиньо бе на стадион "Георги Аспарухов", но не тренира с вече бившите си съотборници, а просто си събра багажа от съблекалнята. Той пристигна в София през лятото след участие на 1/4 финал на ШЛ с АПОЕЛ Никозия срещу Реал (Мадрид), но разочарова тотално. За 16 мача във всички турнири записа 3 гола.
"Разтрогнахме с Марсиньо по взаимно съгласие. Разговорите ни с него протекоха изключително коректно. Стиснахме си ръцете много бързо. Всичко бе много коректно. Благодарихме на Марсиньо за престоя му в Левски и му пожелахме успех. Това беше всичко", каза Иво Тонев относно ситуацията.
По непотвърдена информация бразилецът се е съгласил да скъса договора си срещу три заплати. По всяка вероятност неговата следваща дестинация ще бъде Кипър.
Чудесна новина!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Levskar_90
turbogena написа:tevez написа:Марсиньо разтрогна договора си с Левски по взаимно съгласие и вече е свободен да си търси нов отбор. Новината бе потвърдена от изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев.
Вчера Марсиньо бе на стадион "Георги Аспарухов", но не тренира с вече бившите си съотборници, а просто си събра багажа от съблекалнята. Той пристигна в София през лятото след участие на 1/4 финал на ШЛ с АПОЕЛ Никозия срещу Реал (Мадрид), но разочарова тотално. За 16 мача във всички турнири записа 3 гола.
"Разтрогнахме с Марсиньо по взаимно съгласие. Разговорите ни с него протекоха изключително коректно. Стиснахме си ръцете много бързо. Всичко бе много коректно. Благодарихме на Марсиньо за престоя му в Левски и му пожелахме успех. Това беше всичко", каза Иво Тонев относно ситуацията.
По непотвърдена информация бразилецът се е съгласил да скъса договора си срещу три заплати. По всяка вероятност неговата следваща дестинация ще бъде Кипър.
Чудесна новина!
Много добра новина, тоя беше голям некадърник. Остана да изритат Прохазка, Ели и Силва и на тяхно място да се вземат кадърни момчета. Трябваше да изритаме Карвальо и Силва и на тяхно място без пари можеше да привлечем Домо и Дембеле, но уви...
- santiliana
днес имаме повод за почерпка- още една трансферна издънка вече няма да ни лази по нервите...Останаха още няколко, но те явно ще си заминат лятото...Все си мисля, че за Домо ще се преборим да си дойде при нас.Има място за него в отбора, откъдето и да се погледне...Чудя се още, кой ще играе отдясно в защита, ако Дъстли е наказан или контузен.Някой има ли идея? Но не разни Пелета, Старокиновци и пр. Както и в атакуващ план има какво да се желае още.Не може да сме само с двама читави нападатели, просто няма логика...Ами плеймейкър (или както щете го наречете) кой ще бъде? Да не говорим, че и за него трябва алтернатива, а не да прави като Дъстли- да заиграва силно, когато трябва да му се поднови договора и увеличи заплатата, а през останалото време да си подритква както на него му е кеф, щото си знае, че е "незаменим" понеже няма кой да сложим на поста му...Въобще, има неща, които трябва да се "изчистят", за да се надяваме на коренна промяна в качеството на игра. Титлата- майната й...На първо време е най-важно игра да имаме, която да си струва да се гледа от повече хора...После ще дойдат и купите... 

- Levskar_90
santiliana написа:днес имаме повод за почерпка- още една трансферна издънка вече няма да ни лази по нервите...Останаха още няколко, но те явно ще си заминат лятото...Все си мисля, че за Домо ще се преборим да си дойде при нас.Има място за него в отбора, откъдето и да се погледне...Чудя се още, кой ще играе отдясно в защита, ако Дъстли е наказан или контузен.Някой има ли идея? Но не разни Пелета, Старокиновци и пр. Както и в атакуващ план има какво да се желае още.Не може да сме само с двама читави нападатели, просто няма логика...Ами плеймейкър (или както щете го наречете) кой ще бъде? Да не говорим, че и за него трябва алтернатива, а не да прави като Дъстли- да заиграва силно, когато трябва да му се поднови договора и увеличи заплатата, а през останалото време да си подритква както на него му е кеф, щото си знае, че е "незаменим" понеже няма кой да сложим на поста му...Въобще, има неща, които трябва да се "изчистят", за да се надяваме на коренна промяна в качеството на игра. Титлата- майната й...На първо време е най-важно игра да имаме, която да си струва да се гледа от повече хора...После ще дойдат и купите...
От дясно освен Плешо и Попадийн други варианти не виждам аз

- santiliana
Levskar_90 написа:santiliana написа:днес имаме повод за почерпка- още една трансферна издънка вече няма да ни лази по нервите...Останаха още няколко, но те явно ще си заминат лятото...Все си мисля, че за Домо ще се преборим да си дойде при нас.Има място за него в отбора, откъдето и да се погледне...Чудя се още, кой ще играе отдясно в защита, ако Дъстли е наказан или контузен.Някой има ли идея? Но не разни Пелета, Старокиновци и пр. Както и в атакуващ план има какво да се желае още.Не може да сме само с двама читави нападатели, просто няма логика...Ами плеймейкър (или както щете го наречете) кой ще бъде? Да не говорим, че и за него трябва алтернатива, а не да прави като Дъстли- да заиграва силно, когато трябва да му се поднови договора и увеличи заплатата, а през останалото време да си подритква както на него му е кеф, щото си знае, че е "незаменим" понеже няма кой да сложим на поста му...Въобще, има неща, които трябва да се "изчистят", за да се надяваме на коренна промяна в качеството на игра. Титлата- майната й...На първо време е най-важно игра да имаме, която да си струва да се гледа от повече хора...После ще дойдат и купите...
От дясно освен Плешо и Попадийн други варианти не виждам аз
е да де, но Попадийн го даваме на Киево- и като нищо ще го изпуснем още неизиграл дори един мач за нас

- Adramelech
- Контакти:
Домо: Не мисля да се връщам в България, но...
Нападателят на Диусбург Валери Домовчийски сподели, че не мисли за завръщане в България, но от друга страна човек никога не знаел какво може да му се случи. Интерес към Домо има от бившия му клуб Левски и Ботев (Пловдив). Домо даде интервю пред БНТ, в което пожела на "сините" от "Герена" да триумфират с шампионската титла на България през пролетта.
"Вече пет години съм в чужбина. Не съм мислил да се връщам в България, но човек не знае какво може да му се случи. Имах много хубави мигове с Левски. Отборът винаги ще е сред водещите у нас и се надявам да стане шампион. Моята приятелка? Тя живее с мен и ми помага във всичко. Запознахме се в Берлин, където бе студентка. Дойде с мен в Дуисбург. За сега не съм правил планове за брак, но с времето всичко си идва.
Живеем в малък и хубав апартамент, ние си го поддържаме. Приятелката ми готви и аз правя опити, но не винаги ми се получава. Нощният живот в Германия не е като в България. Тук има много сръбски партита и дискотеки, които се доближават до нашите, така че ходим там. В началото ми беше трудно да науча езика, но сега се справям много добре", сподели шампионът с Левски от 2006 и 2007 година. Домо каза още, че се надява с добри игри в клубния си отбор ще може да грабне вниманието на националния селекционер Любослав Пенев.
Иначе да сме си били върнали Гарата и Домовчийски, а някой дали се е замислял, дали въпросните играчи ще искат да се върнат? Гарата ще иска много пари, което може да развали атмосферата в отбора, а от въпросната статия на спортал, става ясно, че Домовчийски също не иска да се връща. Имаме си нападатели, които си вършат работа.
За Марсиньо - добре. Сега ако може да разкараме и Милиев, ще е супер. Йовов и Гаджев също са за гонене. Първият е за пенсия вече и ще е добре да не се излага повече (още не мога да простя на хората от Своге, че не го избраха за кмет

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- Levskar_90
Adramelech ако си мислиш, че Карвальо и Силва не взимат големи заплати, значи доста се лъжеш приятел, а и двамата ги видяхме колко струват. Карвальо се прави на играч срещу Етър и Гоце Делчев. Срещу ЦСКА, Лудогорец и важните мачове никакъв го нямаше 80% от головете му са срещу аутсайдерите. Гаджев е добър играч и когато е в настроение мачка. За мене тия които останаха, да напуснат са: Ели, Прохазка, Силва, Йово , Йорданов и Плешо. На тяхно място някой нов и юноши