Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 01:49

Madridist написа:
Red_Neck написа:Наемниците стават все по-рискова инвестиция от година на година!

Въобще не съм съгласен. Нещата са доста относителни. Един Роналдо са най-правилно похарчените 90 милиони в историята на клуба. В същото време, с един собствен кадър като Арбелоа - ами колкото и да го налагат според мен нещата не се получават и той не е за отбора ;)

Именно за това говоря - един Арбелоа и един Икер.
Преди месец онези, как там им викахте .... а да "лилипутите" излезнаха 11 от школата на терена. Те същите .... с помоща на ООН, НАТО и ЕС разбира се, поддържат ниво вече 5-6 години.
Преди години и Милан имаха 3-ма от които зависеха, но около тях бе пълно с истински миланисти.
Губи се духа на отбора - това ми е идеята.
Моу не може да ги мотивира след 1 Ла Лига и една купа, а я се замисли Пеп как ги е мотивирал до миналата година?
Хайде ..... разкарвайте специалния, че да не му се разваля коефицента.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 13 яну 2013 01:52

Време беше да се маха. Само зариди него намразих Реал... Не може човек едно жалко преводаченце, да води такъв отбор. И цял живот, само пумия да ръси по другите. Никакво джентълменство, никакъв феърплей. Само хранилка 3 години. Ем да беха, стана веднъж шампион, взима и купата на Краля. Халал да са му за визитката. Големия треньор, навсякъде с готовите отбори взе ШЛ. Един Челси трябваше да направи от нищото и то кво стана... За Порто не искам си припомням, най-слабият сезон в историята на ШЛ от както съществува. Така че, правете Раул треньор по-бързо и да мачкате.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 яну 2013 01:59

Red_Neck , ако говорим за собствени юноши освен Икер и Арбелоа, може да добавим и един Кайехон, който се наложи в състава последните месеци. Също така, имаше мачове от Ла Лига , в които се пускаха и други таланти от школата като Мората, Хесе, Начо и т.н. Дори и един Адан (въпреки,че там причините са други). Въобще, по отношение на собствените кадри, Моуриньо е сред треньорите на клуба, който последните години е дал най-много шанс на млади играчи . Да не говорим, че за много фенове на Реал Мадрид, играчи като Рамос и Игуаин се възприемат като собствени кадри - единия купен като тинейджър на 18 години от Севиля и достигнал до капитанската лента на клуба . Другия - дошъл отново като голобрад младеж от Аржентина и наложил се в големия футбол точно на Сантяго Бернабеу ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

milka

Мнениеот milka » 13 яну 2013 02:00

Моуриньо не е за такъв тип отбори като Реал Мадрид.
С поведението си просто Жозе е за съвсем различен тип отбор като Интер примерно .
За мен Моуриньо е идеален за Байерн Мюнхен 8-)

Лятото очаквам Хосе да напусне Мадрид и да поеме отбор от Англия :roll:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 02:01

eelche написа:
Red_Neck написа:
eelche написа:
Реал по-добре да се обърне отново към школата си и да извади новите Раул и Касияс.
Наемниците стават все по-рискова инвестиция от година на година!

Виждам,че "хейта" няма почивен ден...Много добра стратегия,оборваш моите аргументи без реално да предлагаш алтернатива нито за треньорския пост,нито за играта,но както и да е, ти си дошъл в този форум да плюеш и мразиш,а не да коментираш темата,а освен това нито ще промениш моята гледна точка,нито аз твоята.

Бъди жив и здрав и понеже не желая да влизам в глупави спорове с глупави хора,ти пожелавам отбора на който симпатизираш да излезе от миманса и да направи нещо значимо тази година.Поздрави :)

Ха, така - хейта ми бил в повечко. Не съм предлагал алтернативи .... ти четеш ли изобщо?!
За да ме разбереш ето в смляна форма:
- Ядро от около поне 4-5 местни и "наемници", на които егото е по-малко от заплатата.
- Треньор, който да не изстисква психически отбора за сезон-два и след него потоп. Рафа става :)))
- Събирането на 15 "звезди" с мега заплати и огромен бюджет не води автоматично до добра игра и победи.
- Да се изчисти негативния имидж от непрекъснатите изцепки на Моу и КР7.

това като за начало ..... и чистка, ама хирургическа .... и от главата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 02:07

За мен основния проблем на Моу е напрежението породено от необмислени негови изцепки, което винаги пада върху отбора.
Иначе го призннавам за едно нещо - да накараш Ето'О да играе бек за да отстраниш Барса - това е класика :)))
Футбола печели от такива победи точно толкова, колкото и от евро титлата на комшиите с Ото Рехагел. :)))

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 яну 2013 02:11

Red_Neck кажи ми конкретно за една изцепка на CR7. Кой е обидил, кой е ударил ? Всички, които постоянно плюят по гелосания манекен егоист, наясно ли са той в колко благотворителни кампании участва, на колко болни деца и хора в неравностойно положение е помогнал. Самият Роналдо беше споменал преди месеци, че никога няма да си направи татуировка, защото дарява по няколко пъти на година кръв. Кои са неговите престъпления ? Слага гел, има плочки на корема , спал е с жени, които за много мъже по света ще си останат само снимки от годишния календар. Роналдо е богат, извествен, звезда,като всичко е благодарение на талант, труд и амбиция, без някой да му е помогнал. Ето защо той е в пълното право да се гордее с това, което е постигнал в живота. Без да слага маски, без да лицемерничи и да се прави на по-голям католик от Папата ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 яну 2013 02:19

Red_Neck написа:За мен основния проблем на Моу е напрежението породено от необмислени негови изцепки, което винаги пада върху отбора.
Иначе го призннавам за едно нещо - да накараш Ето'О да играе бек за да отстраниш Барса - това е класика :)))
Футбола печели от такива победи точно толкова, колкото и от евро титлата на комшиите с Ото Рехагел. :)))

Ето'о игра бек в този мач, защото отборът му имаше преднина от първия мач с два гола и получен червен картон в 25-та минута. И Ето и Снайдер, бяха в основата на успеха на Интер в онзи сезон. Моуриньо направи тогава два уникални трансфера. Единия продаден от Барселона за Ибрахимович ( каталунците доплатиха и 45 милиона евро). Другия обявен за ненунжен от Флорентино Перес . А дали футбола печели или не - първо, когато след даден мач се каже, че "футболът е победил(или загубил)" поне за мен това е чисто и просто едно изтъркано от смисъл и съдръжание клише и второ, феновете на Интер или тези на Гърция не мисля, че толкова ги интересува мнението и оценката на другите за техните трофеи. Да не говорим, че подобни определения за красив-грозен футбол са толкова абстрактни, че спорът е безкраен , респективно безмислен . Всеки човек си има различни дефиниции за красиво ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2013 02:23

Madridist написа:Red_Neck кажи ми конкретно за една изцепка на CR7. Кой е обидил, кой е ударил ? Всички, които постоянно плюят по гелосания манекен егоист, наясно ли са той в колко благотворителни кампании участва, на колко болни деца и хора в неравностойно положение е помогнал. Самият Роналдо беше споменал преди месеци, че никога няма да си направи татуировка, защото дарява по няколко пъти на година кръв. Кои са неговите престъпления ? Слага гел, има плочки на корема , спал е с жени, които за много мъже по света ще си останат само снимки от годишния календар. Роналдо е богат, извествен, звезда,като всичко е постигнал с труд и амбиция, без някой да му е помогнал. Ето защо той е в пълното право да се гордее с това, което е постигнал. Без да слага маски, без да лицемерничи и да се прави на по-голям католик от Папата ;)

Роналдо ще си носи етикета на симулант, егоист и егоцентрик до края на кариерата. Етикет заслужен най-вече на острова - признавам.
Има и нещо друго - сериозен удар по имиджа е личност кат Пеп Гуардиола да се извърне демонстративно на протегнатата ти ръка - мисля че не е без причина.
Колкото до плочките - вече сериозно мисля, че са от многото блъскане с юмруци по тялото след всеки гол :)))
Виждам ги перфектен тандем с Балотели ..... ако можеше и Марио Баслер да е зад тях в средата ... тц тц тц ... класика, ама окачи бутонките вече:))

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 13 яну 2013 02:28

Madridist написа:Red_Neck кажи ми конкретно за една изцепка на CR7. Кой е обидил, кой е ударил ? Всички, които постоянно плюят по гелосания манекен егоист, наясно ли са той в колко благотворителни кампании участва, на колко болни деца и хора в неравностойно положение е помогнал. Самият Роналдо беше споменал преди месеци, че никога няма да си направи татуировка, защото дарява по няколко пъти на година кръв. Кои са неговите престъпления ? Слага гел, има плочки на корема , спал е с жени, които за много мъже по света ще си останат само снимки от годишния календар. Роналдо е богат, извествен, звезда,като всичко е благодарение на талант, труд и амбиция, без някой да му е помогнал. Ето защо той е в пълното право да се гордее с това, което е постигнал в живота. Без да слага маски, без да лицемерничи и да се прави на по-голям католик от Папата ;)

Най-сетне нещо точно и ясно. Свалям ти шапка за думите :) Едно е да имаш талант даден ти от Господ (и да играят до теб Шави и Иниеста), друго е всеки ден да работиш здраво, без почивка, за да може да си един от най-великите футболисти в света. Да не добавям това, че не си спомням играч да е влачил отбор като Реал Мадрид на гърба си, а Роналдо прави именно това. Една птичка пролет не прави :) Тези, които мразят Роналдо просто ги е яд, че не могат да бъдат това, което е той сега...пък нека си е манекен, гелосан и т.н. И да го мразите, и да го плюете, ще продължавате да гълтате бялата му течност още няколко години :) Живи и здрави!
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”