Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 23:38

MORSKI написа:
Говориш тотални глупости :lol: Първо, Русе не е малък град. Няма два отбора, а един, макар че не е ясно има ли го, или го няма тоя отбор. Тея статистики, че сте имали по 4-5 хиляди на мач как ги правите не ми е ясно, като нито има броячи, нито се води точна статистика на продадените билети за "Б" група :lol: Направо ме убиваш., Все едно да кажа, че на Тича сме средно по 10 000 на 8 к стадион :lol:
Какво помниш, помнел вика :lol: Нали и аз помня когаот бяхме в "Б" група. Или ти си бил на всеки мач на Тича през 90-те, а не си ходил в Русе :lol: Пълни глупости говориш. Даже като падахме от Козлодуй не бяхме 200 човека на стадиона не ми говори врели некипели. Още с предното ти мнение се убедих, че говориш наизсут, колкото да не заспиш. Не разполагаш нито с конкретни факти за посещаемост, нито с нищо.
А пък това за Спартак кърти мивки и пробива отвсякъде. Ясно е, че им симпатизираш (което за фен на Дунав е по-скоро странно- нито един от познатите ми не може да ги трае), ама поне малко да си в час с нещата и тогава говори. Спартак нито са били със сходна на ващшата съдба, нито са повече от нас, нито нищо. Никога не са били, няма и да са повече. Не само това- на последното дерби НА ТЕХНИЯ СТАДИОН., БЯХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ :lol: Какво повече да говорим!!!

А за измитането на ръководството :lol: Я ми кажи какво са постигнали "тая общност"., че нещо не се сещам? :lol: Протестирали били- бравос, страхотен успех. И да са направили нещо? Създадоха си подобие на отбор и какво стана даже 6 месеца не издържа? После 2 години се чудеха дали да се връщат на стадиона, или не. Накрая се върнаха и издигат плакати. Евала, ама не виждам да са постигнали нещо?
А за нашето ръководство не говори, защото пак си далеч от нещата и то много! С ТИМ начин за справяне няма. И все пак точно благодарение на ФЕНОВЕТЕ И разговорите с "ръководството" за които ти видимо не знаеш, но говориш, беше сменен Зафиров и натирени 7 човека от отбора.

При положение,че отбора е обявил,че в мачът Х е продал 6,500 билета,какво означава г-н разбирач ? Какво по-ясно и очетливо доказателство искаш ?

ПП:Има някакво ограничение за линковете и не мога да ти покажа снимки от мачовете ни със Спартак Вн,Черноморец Бургас,Нафтекс,Калиакра и много други,както и контролната среща с Левски,когато 70 от стадиона беше пълен ! Нека фенове на Берое,Черноморец Бс и Спартак Вн,ако са били на мачове помежду ни,да си кажат мнението,да видим аз ли съм пристрастен или нещата са точно така.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 23:40

dunavfc написа:Що се правиш на интерес ? Айде ти ми дай статистики и официални доклади с което да ми докажеш,че средната ви посещаемост е 3500 души ? Не можеш да го направиш нали ? Въпреки че отбора ти е в елита,а очакваш от мен,да ти извадя официални статистики за един отбор от "В" група ? Мога да ти дам линкове от различни сайтове,но ще кажеш,че там бройката е силно преувеличена и статиите са измислени.При положение,че съм разглеждал снимков материал от мачовете на Лудогорец и виждам,че 4-хил. им стадион е на половина пълен,колко хора мога да си помисля,че има ? Аз,вярвам на един сайт,pfl.bg за съжаление вече не го актуализират,както преди,но там след всеки мач в "А" и "Б" група гледах по-колко хора е имало на стадионите.Средната посещаемост в този сайт,който борави с официални протоколи , лично направени от делегати,гласеше,че на мачове на Лудогорец има средно около 1500 човека.В тоя същият период вие имахте поне 5 домакински мачове с под 1000 души,което за "А" група и за град,като Варна е.....

Това за билетите,ако ми кажеш,как я сътвори тая глупост...Дори целият град да работи за Домусчиев,което първо е абсурдно,то какво общо има с това,че хората остават по 10-15 лв. за билет,всеки мач ? Някой ги задължава да ходят на мачовете им ? Или Домусчиев им дава по 150-200 лв. преди всеки сезон с условието тези пари да бъдат изхарчени за билети на мачовете на Лудогорец

Аз не сравнявам Лудогорец,нито с Литекс,нито с вас,аз боря с фактите,а те показват,че 35 хил. Разград с представител - Лудогорец, 2-ра поредна година е пред Варна с представител - Черно море по посещаемост. И,защо си толкова горделив от факта,че 12 год. сте били винаги в топ 6,при положение,че като махнеш 5-цата - Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев Пд и Берое най-нормалното като отбор от град Варна,вие да заемете 6-тото място,кой друг да бъде ? Славия ? Локо Сф ? Монтана ? Миньор Пк ?

Черно море,има най-жалката гостуваща агитка във цялата "А" група,моля те не ме карай да те унижавам,като ти дам обзорен снимков материал.Вие дори на гостуванията в София,където се предполага,че има вероятност да има голям брой варненци,сте 50 човека бе ! Колко бяхте в Разград ? 100-на ? Ние,бяхме повече,когато играхме с тях преди 2 год....И колко гостуваща агитка си очаквал от Лудогорец,2 хилки ? Те бяха 300-400 човека,малко ли е ?

Ще поживеем и ще видим,денят в който Дунав влезе в елита,ако не забравя,ще ти припомня да наблюдаваш,какво ще се случи и кой-кого.

Не аз, ти се правиш на интересен. Защото първо говориш някакви неща, а после сам виждаш какви глупости си написал и се чудиш как да се измъкнеш. Защото сам признаваш, че говориш БЕЗ КОНКРЕТНИ ФАКТИ (ТОЕСТ НАИЗУСТ), а говориш все едно нещо е само и единствено както ти го казваш и точка!
Аз за разлика от теб мога да ти покажа и статистика за "А" група и то не от един сайт и СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ЗА ГОДИНИ НАЗАД! Пак те питам- на колко мача на Тича си бил в "Б" група 90-те години и на колко мача в "А" група? Данеби да си бил на повече мачове от мен, че да знаеш? :lol: Въобще ми говориш врели некипели на квадрат. Излиза, че Лудогорец като са в "А" група и имат повече фенове от Левски и ЦСКА, защоо си пълнят стадиона ли :lol: Ами, че те Светкавица миналата година бяха в челото на класациите- мога даже статистика да ти извадя. Техният стадион беше почти винаги пълен. Лудата гора са същата работа. Искаш да ми кажеш, че Светкавица имат повече фенове от Локо Пловдив, Черно море и Берое ли :lol: :lol:
Сезон 2008/2009 и 2007/2008 средната ни посещаемост е 4500, а не 3500 човека. Сезон 2010/2011 и 2011/2012 е съответно 2800 и 2700, предните години 2005/2006 беше средно 5000 човека, а преди това не ми се говори, че ми става жално като се сетя по времето на Илия Павлов, че и преди това 2000- 2003 година как на Тича имаше всеки мач по 7-8 хиляди човека.Така че просто замълчи. Освен статистики ти казах веднага мога и снимки да ти покажа за разлика от теб! Не е там въпросът.

Това за билетите само в твоята глава е глупост. Първо никак не е абсурдно, ами си е направо така- в заводите му и фирмите в 30-хилядното градче работи ти казах, ако не целият, то половината град. Никак не е абсурдно когато отборът се издържа от същият собственик, голяма част от работещите във фирмата по една или друга причина да са "почитатели" на този отбор. Неслучайно в родната действителност има названието фирмени отбори!

Моля те не ме размсивай- той боравел с ФАКТИТЕ :shock: :lol: Серииозно ли? Досега във всичките си 5 мнения ти ЕДИН ФАКТ НЕ СИ ИЗПОЛЗВАЛ! Напротив сам си призна, че нямаш такъв преди страница. Да те цитирам ли, ако толкова ти е къса паметта!?? Единственото нещо, което се доближава до факт е някакъв сайт, който за първи път чувам, който си споменал, но сам казваш, че не е актуализиран *(WTF???). Боравел с фактите :lol:
Много ясно, че ще съм горд при положение, че ЦСКА и Левски имат най-голяма фенска маса у нас поради редица причини, пловдивските отбори може би са най-обичани у нас! И след това естесвено следваме ние, Берое, Миньор и бургаските отбори! Къде ми сравняваш нас с Ловеч и Разград! Ти чуваш ли се въобще! Казах ти - те и Светкавица имаха средно по 3000 човека миналата година и бяха в челото, ама това значи ли, че имат голям брой фенове :lol:

Тъй ли?? Ти ли си човекът който определя кой има най-жалката публика като гост??Ти за кой се взе по дяволите???? Лудогорец ли има по-голяма гостуваща публика :lol: Или пък може би твоите любимци от Спартак., Не ме разсмивай! Ние първо нямаме близко гостуване с изключение на Разград и Бургас и второ когато сме били единни като публика винаги сме имали достатъчна подкрепа! Покажи ми ДРУГ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ОСВЕН ЛЕВСКИ, ЦСКА двата пловдивски и Берое, който да е имал 10 000 човека в делничен ден в мач от евротурнирите на 120 километра! Спри да говориш глупсоти ти казах! Тотално мога да те поставя на мястото ти, но ти давам шанс да се спреш сам, че олекваш все повече и повече!!! Дай да видим снимков материал точно това искам! Да се видиш най-накрая какви глупости дрънкаш!

В София кой ти каза, че се "предполагало", че трябва да има повече фернове :lol: Тя и логиката ти е същата като мнянията- никаква я няма. Точно така на 450 километра от Варна направо се "предполага", че ще има много фенове на отбора.... Нямам думи...
Били повече в Разград? Вие ли бе? Дето на гостувания сте една шепа народ. Не ме разсмивай, казах ти, че познавам ваши хора. Вие първо имате агитка от 40- 50 човека в най-добрият случай, половината от които са фенове на Левски и ЦСКА, и второ остана и в град на 60 километра да сте по-малко от 100 човека гостуващи фенове...
Че то по тая логика да се хваля как в Каварна бяхме 1500 или в Шумен 2000?
Последна промяна от MORSKI на 12 яну 2013 23:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 12 яну 2013 23:41

cena62 написа:На Черноморец не е вярна бройката,ако съберем броя на 3-те фен страници се получава близо 11 хил. .Но според мен е напълно смешна подобна класация като стадионите на почти всички отбори са празни.

ОМГ :shock: Защо ще събираш страниците? Човека е взел статистиката самo на най голямата страница на всеки отбор. То ако се събираха страниците и ние имаме поне 10 страници. Но това няма никакво значение. И какво като сте 11 хиляди в ФБ с няколко страници като на стадиона никакви ги няма. Не е важно в ФБ кой колко фена има. Феновете се броят на стадиона.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 12 яну 2013 23:42

tsonpen написа:
MORSKI написа:половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ!

С това си изречение все едно каза на всеки, който по някакъв начин е свързан с Разград "Аз говоря пълни измислици".

Морския нещо са го продухали варненските ветрове и говори глупости. Няма лошо човек да си защитава тезите, но някак си малко обективизъм и обосноваване с някакви данни не би било излишно. Доколкото помня това по едно време беше форум, а не конкурс за креативност.
Ако трябва да сме обективни има отлив на публика и само с лайкове във фейс-а няма да стане.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 23:47

dunavfc написа:
При положение,че отбора е обявил,че в мачът Х е продал 6,500 билета,какво означава г-н разбирач ? Какво по-ясно и очетливо доказателство искаш ?

ПП:Има някакво ограничение за линковете и не мога да ти покажа снимки от мачовете ни със Спартак Вн,Черноморец Бургас,Нафтекс,Калиакра и много други,както и контролната среща с Левски,когато 70 от стадиона беше пълен ! Нека фенове на Берое,Черноморец Бс и Спартак Вн,ако са били на мачове помежду ни,да си кажат мнението,да видим аз ли съм пристрастен или нещата са точно така.

Ами дай ги "господин разбирач" тея ФАКТИ, за които говориш от 100 страници най-накрая! Дай да ги видим кой от клуба, в кой конкретен мач е заявил, че са продадени 6, 500 билета? Стига си дрънкал врели некипели без грам факти! То и аз мога да ти извадя мачове на които на Тича според изчисленията е имало по 12 000 човека. И това са мачове не от 80-те, ами от 2001, 2003 година!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 23:48

D.Georgiev написа:
tsonpen написа:
MORSKI написа:половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ!

С това си изречение все едно каза на всеки, който по някакъв начин е свързан с Разград "Аз говоря пълни измислици".

Морския нещо са го продухали варненските ветрове и говори глупости. Няма лошо човек да си защитава тезите, но някак си малко обективизъм и обосноваване с някакви данни не би било излишно. Доколкото помня това по едно време беше форум, а не конкурс за креативност.
Ако трябва да сме обективни има отлив на публика и само с лайкове във фейс-а няма да стане.

Не ми говорете глупости аптекари, до тук единственият, който не говори с никакви факти, ами изписа един тон глупости е фена на Дунав! Ама един тон! И не ми говорете врели некипели как едва ли не Домусчиев не дава работа на сумати народ от града ви, защото ставате смешни. То това е все едно в Ловеч да си кривят душата кой монополизира града им!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 яну 2013 23:49

Пичове спорите наслуки и задавате отговори.Влезте във футбол 24 бг.Там има класиране по посещаемост на всичките групи с няколко години назад.Ще видите стрясткащи факти.Когато предричах посещаемостта на Пирин Г.Д. ми се присмивахте.А аз съм ги гледал на турнир в Карлово,Сопот за влизане в Б група.2000 човека цяла седмица с попа отпред.Преди някои от сегашните коментиращи да се родят.Присъствал съм и в Станке Димитров сега Дупница с население 15000 на ст. Бончук сред 20000 зрители.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 23:50

tsonpen написа:

Интересно как пък хората, които познавам и са свързани с Разград, до един работят за Домусчиев :lol: Да не сте пили от хапчетата във фабриката :?

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 яну 2013 23:51

FCH написа:Toва Litex е толкова многозначно, но все пак нещата в ловеч са на аматьорско /селско/ ниво...
На някои отбори има по две-три групи или профила - така че там съм посочил най-многобройният, още повече че дублирания на хора са възможни!
И все пак всичко бе една любопитка - истината както казаха мнозина е, че стадионите са празни... Литекс какво ги грее че имат 6 000 ФБ приятели, когато пълнят с толкова публика стадиона 2 пъти годишно?!

Кое му е многозначното? Колко отбора в света има с името Литекс?
На 100% съм убеден, че Литекс има повече фенове от Лудогорец. Най-малкото, сме доста по-увърден клуб и има хора от други градове, които ни харесват. Подобни класации и Фейсбук преброявания в никакъв случай не са меродавни.
А Лудогорец изобщо не могат да се сравняват с нас в първите си 2 сезона. При нас 1997, 1998, 1999 имаше средна посещаемост от около 8000 на мач. А на дербитата имаше над 10 000. Много добре помня тези времена, тъй като тогава баща ми ме водеше на всеки домакински мач. Следващите сезони посещаемостта започна да пада, но средно на сезон имаше горе-долу толкова колкото Лудогорец събират сега - около 4000, с Левски, ЦСКА и евротурнирите- 6000-7000.
Искам ти да ми отговориш колкото пъти Левски и ЦСКА си пълнят стадиона на сезон? А и нали уж говорим за това кой колко фенове имал във ФБ. Левски има над 200 000. И аз аналогично на твоя въпрос мога да попитам кога тази бройка ще отиде на мач на Левски?
Нещо критериите ти не са еднавки и аргументите ти много сериозно издишат.

А и всякакви класации са смешни на фона на празните ни стадиони. Истината е, че българският "фен" в мнозинството си е фен на успехите и трофеите. Затова смятам, че и с Лудгорец ще се случи неизбежното- постепенно ще пада посещаемостта. Последното дори вече се забелязва този сезон- имат по-слаба посещаемост от миналия.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 12 яну 2013 23:57

Blagoy написа:
FCH написа:Toва Litex е толкова многозначно, но все пак нещата в ловеч са на аматьорско /селско/ ниво...
На някои отбори има по две-три групи или профила - така че там съм посочил най-многобройният, още повече че дублирания на хора са възможни!
И все пак всичко бе една любопитка - истината както казаха мнозина е, че стадионите са празни... Литекс какво ги грее че имат 6 000 ФБ приятели, когато пълнят с толкова публика стадиона 2 пъти годишно?!

Кое му е многозначното? Колко отбора в света има с името Литекс?
На 100% съм убеден, че Литекс има повече фенове от Лудогорец. Най-малкото, сме доста по-увърден клуб и има хора от други градове, които ни харесват. Подобни класации и Фейсбук преброявания в никакъв случай не са меродавни.
А Лудогорец изобщо не могат да се сравняват с нас в първите си 2 сезона. При нас 1997, 1998, 1999 имаше средна посещаемост от около 8000 на мач. А на дербитата имаше над 10 000. Много добре помня тези времена, тъй като тогава баща ми ме водеше на всеки домакински мач. Следващите сезони посещаемостта започна да пада, но средно на сезон имаше горе-долу толкова колкото Лудогорец събират сега - около 4000, с Левски, ЦСКА и евротурнирите- 6000-7000.
Искам ти да ми отговориш колкото пъти Левски и ЦСКА си пълнят стадиона на сезон? А и нали уж говорим за това кой колко фенове имал във ФБ. Левски има над 200 000. И аз аналогично на твоя въпрос мога да попитам кога тази бройка ще отиде на мач на Левски?
Нещо критериите ти не са еднавки и аргументите ти много сериозно издишат.

А и всякакви класации са смешни на фона на празните ни стадиони. Истината е, че българският "фен" в мнозинството си е фен на успехите и трофеите. Затова смятам, че и с Лудгорец ще се случи неизбежното- постепенно ще пада посещаемостта. Последното дори вече се забелязва този сезон- имат по-слаба посещаемост от миналия.

Аз съм такъв и нямам нищо общо с Ловеч, а съм от София и съм фен на този отбор от доста години.Когато ходя на мачове в Ловеч отсядам в хотел по простата причина, че няма при кого да отседна.Имам двама мои приятели, които също са от София и са фенове на Литекс и те са в същото положение като мен, а даже единият няма и Фейсбук, за да се намъкне в някоя подобна страница.Имам познат и от Пловдив, който също е фен на Литекс и няма корени изобщо в Ловеч или околността.

И пак да споделя написаното в случай че автора не го е прочел и да оправи цифрата ако обича.

OrangePower написа:
FCH написа:Литекс 527

Само, че гледаш грешната страница.Литекс няма точно официална фенска страница и който иска да научава нещо за клуба го прави тук - https://www.facebook.com/litex.champion
Това е човек, който работи в клуба и всичко, което се научи за отбора и съобщаване на новини се прави там на тази страница.Тази цифра, която си извадил е страница направена от фен, но не се поддържа като официална във фейсбук по простата причина, че както казах вече който иска да разбира новини за отбора го прави от профила, който споделих и сам можеш да видиш цифрата.Човека зад този профил го е направил нарочно така, за да може да не попадат вътре всякакви хора и да е само за феновете на Литекс, така че си поправи цифрата, за да не бъркаш хората. :)

Върни се в “Футбол - България”