Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 12 яну 2013 23:33

След този мач - да! Просто вече и на мен ми става неприятно да гледам любимия си отбор! Безразборно чистене напред с надървяне на "боц"-а. Никаква идея за атака камоли за голова такава!
Аз лично си признавам, че бях фен на Моуриньо и въпреки играта през този сезон го защитавах, но като че ли днес в мен прекипя и си обърнах коренно мнението! Вън Моуриньо!

Ще помоля Виктор или някой друг модератор да сложи анкета в темата.
Или може би анкетата - " Кой трябва да бъде следващият треньор на Реал?" :? :roll:
[center]1914[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Re: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Мнениеот AnalBreaker » 12 яну 2013 23:36

Айде и тука почнаха да се уволняват треньори. Учете се от феновете на Челси, които са майстори в това :)

Моуриньо е един от най-добрите треньори. Сега Март месец ще отпадне от Ман Юнайтед и след това отива в Манчестър да замени сърчето
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Анкета: Смятате ли, че Перез трябва да уволни Моуриньо?

Мнениеот Madridist » 12 яну 2013 23:38

Аз лично смятам, че Перез ако трябва да уволнява Моуриньо, това би трябвало да стане на края на този сезон. Не мисля, че в момента смяната на треньор би била положителна за отбора ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 яну 2013 23:40

Трябва да прати всички играчи без Касияс и Роналдо в Реал 2 !!! Това е бойкот!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 12 яну 2013 23:42

Ла Лига е изгубена, играта е ужасна, но според мен задължително трябва Моуриньо да бъде оставен поне до мачовете с Юнайтед. Ако Реал ги отстранят той остава и продължава да се бори за ШЛ ако па отпаднат - уволнение. Лично мое мнение е че от него се иска ШЛ и докато Реал не отпадне от турнира той ще им бъде треньор.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 яну 2013 23:42

Гласувах "ЗА" ,но от лятото...нека си довърши сезона и след това поживо - поздраво.За нов треньор Юрген Клоп или някой мадридист - Каранка и т.н,който знае какво е РЕАЛ МАДРИД,какво се иска в този клуб - като стил на игра,раздаване в мачовете и т.н
Иначе освен МОУ,лятото да си заминават КАКА,Есиен,Арбелоа,Албиол,Карвальо,Игуаин ,Адан и да се вземат нов вратар,класен централен защитник,Карвахал да бъде върнат за десен бек,един опорен халф и нападател
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 яну 2013 23:43

shotgun blues написа:Гласувах "ЗА" ,но от лятото...нека си довърши сезона и след това поживо - поздраво.За нов треньор Юрген Клоп или някой мадридист - Каранка и т.н,който знае какво е РЕАЛ МАДРИД,какво се иска в този клуб - като стил на игра,раздаване в мачовете и т.н
Иначе освен МОУ,лятото да си заминават КАКА,Есиен,Арбелоа,Албиол,Карвальо,Игуаин ,Адан и да се вземат нов вратар,класен централен защитник,Карвахал да бъде върнат за десен бек,един опорен халф и нападател

Относно напускащите играчи съм напълно съгалсен с теб ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 12 яну 2013 23:46

Лятото Моуриньо вече няма да е треньор на Реал. Сега не е момента за уволнения.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 яну 2013 23:47

AnalBreaker написа:Айде и тука почнаха да се уволняват треньори. Учете се от феновете на Челси, които са майстори в това :)

Моуриньо е един от най-добрите треньори. Сега Март месец ще отпадне от Ман Юнайтед и след това отива в Манчестър да замени сърчето

Дъртия ще ви води поне 5 години още! Не го слущай, че всяка година повтаря, че ще се оттегля..

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 12 яну 2013 23:48

AnalBreaker написа:Айде и тука почнаха да се уволняват треньори. Учете се от феновете на Челси, които са майстори в това :)

Специално ще ти пиша след мача, да не стане така, че вие да отпаднете?
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”