Sardukar написа:Мисля, че са 8 за да изравни
Дам, 194/202 е в момента
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Мисля, че са 8 за да изравни
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
riak4 написа:Мисля, че днес Боби Борисов беше прав. Според мен негативизма към Бенитес се отразява на играчите и в домакинските мачове играем по-плахо. Да и аз не харесвам Бентиес и не го искам в Челси, но според мен Абрамович няма да го махне заради феновете. Трябва да се остави да работи и каквото стане. Така или иначе лятото се търси Пеп.
Sardukar написа:riak4 написа:Мисля, че днес Боби Борисов беше прав. Според мен негативизма към Бенитес се отразява на играчите и в домакинските мачове играем по-плахо. Да и аз не харесвам Бентиес и не го искам в Челси, но според мен Абрамович няма да го махне заради феновете. Трябва да се остави да работи и каквото стане. Така или иначе лятото се търси Пеп.
ае може и това да е, но според мен основното е подхода ни към двубоите. Като сме домакини другите отбори ни чакат прибрани и ние нямаме отговор в повече случаи.
Stanislav_Ivanov написа:Което говори,че ще смачкаме Юнайтед,Сити и Ливър !![]()
Angel CFC написа:Stanislav_Ivanov написа:Което говори,че ще смачкаме Юнайтед,Сити и Ливър !![]()
С/у Юнайтед винаги сме създавали достатъчно ситуации за гол...в последните 3-4 мача само съдиите, късмета и нашите пропуски са ги спасявали от загуба!
yasen написа:Относно Мата,
първо ще си призная, че не ми е от най-любимите футболисти
второ, дразня се много на тези, които го превъзхваляват в моментите, когато той не заслужава ... наистина много е надценяван в много мачове от феновете.
Да не говорим , че наградата му за играч на миналия сезон е незаслужена, просто тя е поредната субективна и несправедлива награда във футбола, които напоследък станаха много...
Мога да изброя поне четирима футболисти, които заслужаваха повече наградата за най-добър играч за миналия сезон ...
Ето затова се дразня, защото критериите към него са различни, правил е супер посредствени мачове и накрая пак не се казва нищо негативно за него, докато примерно един Микел обира само отрицателните коментари ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта