MORSKI написа:dunavfc написа:
Бях убеден,че аргумента ти ще бъде,точно такъв.Били още новаци в "А" група и т.н...Само ще ти кажа,че аз имам сериозни наблюдения върху този отбор и това е нормално,все пак сме от един регион.В "В" група преди 3-4 год. когато Домусчиев беше само един блян,средната посещаемост на отбора във "В" група беше около 1000 човека,малко по-късно в "Б" група посещаемостта им беше около 2-3 хил. души.Много ли е,малко ли е,всеки сам да си преценява...Никой новак в "А" група не е плащал толкова скъпи билети,колкото плащат лудогорец,това не бива да бъде подценявано.Освен това,ще поживеем,живи и здрави и ще се увериш,че там интереса към Лудогорец,няма да спадне,както е например при Литекс.
Средната посещаемост на Тича е изключено да е 3500 души.А помниш ли първият кръг с Лудогорец,колко хора имаше от Разград на стадиона ви ? Едва ли всички са били разградски студенти от Варна.
Ние,ако влезем в "А" група,ще бъде ако не първият,то поне вторият отбор по посещаемост и това ще бъде една доста дълга тенденция,гарантирам ти го.Много малко са градовете в България,които да обичат футбола,повече русенци.Ако пък отбора има и късмета да е някакъв фактор в първенството,ще е тегаво за гостите..
Не знам какво си бил убеден, но аз се убедих в едно- хич не си запознат с родната действителност или говориш колкото да не заспиш. Я ги дай тея мачове във "В" група, но със статистики за билетите. На око ли си ги броялЗащото аз ги помня още като Антибиотик, когато ние бяхме през 90-те в "Б" група и бяха една шепа народ... Точно фактът, че Домусчиев инвестира в тях им напълни стадиона. Още първата година, когато минаха от "В" в "Б" група.
За билетите си прав, но има едно, но- половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ! Сещай се дали се налива от пусто в празно, Така че не ми говори за цените на билетите и т.н.
Да сравняваш Лудогорец с Литекс някак го приемам. Но да ми сравняваш Лудогорец с Черно море![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само това ще ти кажа.
Изключено викаш и как ти ли го реши? Господин последна инстанция може би? Ти наясно ли си с таблицата с посещаемостта? Видимо не си, ама говори нашият! Че Черно море неизменно винаги е завършвал в първите 6 по посещаемост, изключае тази година, която ни е най-слабата от 12 насам! Не говори глупости като не си наясно. Виждам, че лижеш задника на съгражданите, ама не го прави толкова очевадно и като не си наясно с нещата! Поне се запознай и тогава говори...
Помня- бяха смешно малко. Даже клетката не беше пълна. И точно такива бяха- не ми се прави на интересен. Варна е пълна с хора от Разград, от Силистра, от Шумен, че и от твоя Русе. Остана да нямат хора на стадиона. Като ми даваш пример- помниш ли колко хора имаше в клетката им на техния стадион по време на мача ни с тях? А? Миналата година или късата ти синя памет не ти е от полза? Ще ти припомня- толкова хора в тяхната клетка са имали само Левски, ЦСКА и пловдивските отбори!
Дъгла тендецния, ама на мукОще след втората година стадионът ви ще стане като 90% от тези в "А" група. Ще наберете инерция първата година и толкова. Не ми говори глупости- познавам достатъчно фенове на Дунав, с които сме в приятелски взаимоотношения. Те сами са ми го споделяли- даже ви знам фракциите. По едно време бяха две от по 25 - 30 човека. Познавам се с някои хора. Идвали са на Тича, даже са ми споделяли, че им се иска да имат като нашата агитка (беше 2007, 2008 година мисля).. Така че не ми говори врели некипели.
Хм,провокира ме,да си направя може би излишният труд,но вместо с приказки,трябва да приложа доказателства за думите си.Нямам възможност да го направя,веднага,но по-късно ще затвърдя думите си