Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 16:48

bor-don написа:заклевам се, че от тук коментиращите най-много един или двама са ходили на тренировка на Левски. Аз ходя на почти всяка и мога да видя разликата. Ратко се старае адски много, опитва се да ги учи на много неща, а тъпите футболисти дори не схващат какво трябва да правят. По време на тичане не могат да се разберат кой в коя група да е, не знаят при упражненията къде да отидат, Достанич се вбесява, докато обяснява на всеки поотделно. Просто българските футболисти не са свикнали да правят тактически упражнения.

Той Ратко нека си се старае, не си личи на терена. Ратко имаше възможност да си доведе негови играчи, които да го разбират. Поне един -двама.
Не съм видял досега да дават точки, щото треньорът много се старае или щото много крещи на тъча

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 13 сеп 2009 16:48

baligo написа:
slavistite написа:Вили Вуцов
плащаме и трансфер да си го вземете

Добре нека да говорим конкретно! Колко искате, за да остане при вас?

Колко искате за Дебелия и Вуцов в пакет :roll: :roll:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 сеп 2009 16:51

Който след ЛЕВСКИ отблизо, ще види че Достанич хвърля много усилия и се старае на всяка тренировка. Не мога да разбера тези ,които харесваха отбора при Кокала. От 20 години ЛЕВСКИ не бе играл толкова слабо - кога друг път сме треперели срещу Вихрен, Миньор, Локо Пд или Ч.море на Герена?
Ратко е от месец тук и трябва да му се даде спокойствие и шанс в работата! Стига с тези тъпизми за треньорски смени!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 13 сеп 2009 16:52

groti написа:Имаме готов отбор от играчи които са играли повече от година заедно !!! Някои вече 2-3 и повече. Не може да искаш време да ги обиграваш.

Той Ратко не говори за обиграване. Аз говоря за обиграване. Иначе те може и десет години да играят заедно, ама ако е при 36 различни тренера, за какъв отбор говорим. Айде да не ти напомням къде играха Гонзо, Тасевски, Минев, сега Бардон, Зе и Жо бяха пробвани като бекове по мой спомен... Абе постоянните промени са гаранция само за едно нещо - ПРОМЕНЛИВИ РЕЗУЛТАТИ И НЕПОСТОЯННА ИГРА!!!
groti написа:Затова смени на треньорите се правят или преди началото на сезона,та да можеш да си направиш сам подготовка и селекция,или по средата на сезона,при много слаби резултати. При нас това го нямаше.

Ами ето за това говорим! На кого му беше нужна смяна на Кокала по средата на мачовете в Европа?!!! Изключвам няколкото 12-15 годишни фена, които скандираха "Велев курво" при положение, че когато тоя човек се е раздавал за синята идея те не са били още сперматозоиди... Ако щеше да се сменя Кокала, да го беше сменил след мача с Локото или най-късно след края на шампионата. Сега на Ратко търсим отговорност, че отбора не играе добре?! Е не е така. За работата му ще му държим сметка след март догодина, ако до тогава не се осере напълно, де. :) :)
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 13 сеп 2009 16:53

groti написа:Значи кой ще е зависи само от мустакатия педер. Иначе какво искаме ние е друг въпрос. Лично аз съм си казвал мнението. Първо трябва да се направи дългосрочен план,какво искаме да постигнеме и как да се развиваме. След това Гочето с контракт за 1,5 г. през това време Груев и Йовов (евентуално последния..чувал съм че създава проблеми,но дали е истина не знам),изкарват няколко практики назапад и тренират юноши и дублиращ отбор,оглеждат за МЛАДИ,перспективни играчи,които да привлекат и след 2 години имаме един много сериозен и сравнително евтино постигнат отбор.

Абсолютно съм съгласен:)))) 1 глас за Гочето!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 13 сеп 2009 16:58

slavistite написа:
baligo написа:
slavistite написа:Вили Вуцов
плащаме и трансфер да си го вземете

Добре нека да говорим конкретно! Колко искате, за да остане при вас?

Колко искате за Дебелия и Вуцов в пакет :roll: :roll:

Стига е човек. Ти искаш да ни го шитнеш като имот с тежест (тежест в буквалния смисъл)!
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 13 сеп 2009 16:59

blue magic написа:Който след ЛЕВСКИ отблизо, ще види че Достанич хвърля много усилия и се старае на всяка тренировка. Не мога да разбера тези ,които харесваха отбора при Кокала. От 20 години ЛЕВСКИ не бе играл толкова слабо - кога друг път сме треперели срещу Вихрен, Миньор, Локо Пд или Ч.море на Герена?
Ратко е от месец тук и трябва да му се даде спокойствие и шанс в работата! Стига с тези тъпизми за треньорски смени!

Точно за това говорим!
Изображение

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 16:59

kroko1914 написа:
groti написа:Значи кой ще е зависи само от мустакатия педер. Иначе какво искаме ние е друг въпрос. Лично аз съм си казвал мнението. Първо трябва да се направи дългосрочен план,какво искаме да постигнеме и как да се развиваме. След това Гочето с контракт за 1,5 г. през това време Груев и Йовов (евентуално последния..чувал съм че създава проблеми,но дали е истина не знам),изкарват няколко практики назапад и тренират юноши и дублиращ отбор,оглеждат за МЛАДИ,перспективни играчи,които да привлекат и след 2 години имаме един много сериозен и сравнително евтино постигнат отбор.

Абсолютно съм съгласен:)))) 1 глас за Гочето!!!

Гочето не е варианта за Левски, неговите разбирания са защитен футбол и тотално подсигуряване отзад, а отпред - каквото стане. Най-много да ни доведе отново Видолов.

Казвам ви - треньор от чужбина, и то от бяла държава - англичанини, холандец, швед. Треньорът на Дебрецен също става.
Трябва треньор, който ще си избере играчи, ще си ги нареди на терена и ще работи на спокоствие с тях поне за 3-4 години. Писна ми от анонимници с договори 2+1, които в най-добрия случай се изпълняват до 1,5 години.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Песни на агитката на Левски ?

Мнениеот Blue_Lion » 13 сеп 2009 17:04

Делибаш написа:
Blue_Lion написа:
П.П. Делибаш,що смени ника бре човек ? Т.е. защо сега е с кирилица...проблем ли е имало или нещо др ? :)

Абе ти къде беше през този месец и половина?! Аз повлякох крак от Групата... "Error... 503" ме настигна!... ;)

Ми лятно време нощния живот ме застигна и така... :-D Ясно - то май доста народ е изгорял покрай тази "грешка" ;)
Изображение

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 13 сеп 2009 17:04

baligo написа:
blue magic написа:Който след ЛЕВСКИ отблизо, ще види че Достанич хвърля много усилия и се старае на всяка тренировка. Не мога да разбера тези ,които харесваха отбора при Кокала. От 20 години ЛЕВСКИ не бе играл толкова слабо - кога друг път сме треперели срещу Вихрен, Миньор, Локо Пд или Ч.море на Герена?

Точно за това говорим!

Пич, като имаш проблем с колата и идеш в магазина, там ти казват - оригинална част 120 лв, полска - 80 лв, турска или китайска - 30. Ти си решаваш сам за себе си. Ама като купиш турската, сложиш я, и продължава да не върви колата, можеш пак да го направиш същото упражнение до момента, в който не купиш оригиналната част.
И за да не отваряме автомобилни спорове - Достанич не е човекът, който трябваше да смени Велев. А Велев се задържа толкова дълго като старши треньор по простата причина, че нямаше алтернатива.

Върни се в “Архив”