Истината за Стоичков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Майкъла отговри на Ицо,каза че Литекс и Лудогорец ще замрат
[offtopic]Делев 500 хил. евро ....
Това не мога да го повярвам , честно . Хубавците от Ботев ви ги хариза Селският , за Платини до последно се съдихте с Черноморец , карето от Сливен за колко го взехте 100-200 хил. лева
Това си е чист подарък от страна на Лечков не се прави на луд .[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
ip1912 написа:а ти кой беше бре Урко че си позволяваш да наричаш Стоичков кюрд![]()
![]()
![]()
паляк зад клавира много хард го даваш
Колега, аз съм Уркото и никога по никакъв повод не съм наричал Стоичков "кюрд", много моля да не ми слагаш думи в устата
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- bilyaletdinov
- Контакти:
ip1912 написа:а ти кой беше бре Урко че си позволяваш да наричаш Стоичков кюрд![]()
![]()
![]()
паляк зад клавира много хард го даваш
[offtopic]Какво ти пука , че един паляк е нарекъл Стоичков - Кюрд , майничке ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Майкълче, кога ще спреш да плямпаш скъпи ми директоре, и ще започнеш да вършиш някаква работа? То не бяха лъжи, то не бяха глупости, аман вече!
bilyaletdinov написа:Михаил да извади 2.5 млн. за Жоро Миланов и още 50 000 лв. за заплата на Стоичков и да ги взима . Кюрдът много точно му е казал . Да сте видяли Тонев да казва на Херо елате с Жоро Терзиев в Левски ще станем шампиони ще играем в Европа и ще го продадем за добри пари ? Хората обявиха 500 хил. евро , не можем ги платим и това е ... Вие така си взехте Делев , Трифонов , Саидходжа , Тимонов , Стоянов , Платини - за без пари и по-далеч от Калотина не стигнаха .
За Делев мисля, че бяха платени 300 000, за 4мата играчи от Сливен около 2 млн., за Платини бяха платени около 500 000, къде те гонят тея без пари? Та дори за Трифонов и Саидходжа доколкото знам бяха платени по 100 000.
- shotgun blues
- Контакти:
Когато се говореше ,че Майкъла може да стане шеф в ЦСКА,феновете на отбора бяха много ентусиазирани (от това което съм чел),защото той бил истински цесекар,бил мъжкар,никой нищо не можел да му каже и т.н......е стана шеф на ЦСКА и май излезе пълно менте
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа:даже съм грешил не са 20 победи повече а 24!![]()
![]()
![]()
79 победи, 41 равенства и 55 загуби при 269 на 223 голова разлика!![]()
![]()
Големо мачкане от ваша страна!
Сега ако ми кажеш,че тези числа ги помниш,а не си си ги изкарал от..някъде си,те признавам!
Умният човек не помни излишно числа, но знае къде да направи справка, когато това е необходимо.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
2 милиона лева са тия от Сливен, за тях съм на 100% сигурен. За Делев цената е между 300 и 500 хиляди евро, като преди това беше платена и голяма сума за взимане под наем. За играчите на Ботев нямам спомени, ако не се бъркам май цифри тогава не са вадили официално.
- Udoji90
- Контакти:
Майкъла да спре да говори глупости най-накрая! Същата голяма уста като Батков има и не се усеща как се излага.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
child in time написа:Колкото и да си ги мерят идва Европа и става ясно : ВСИЧКИ СА КРЪГЛА 0 !
Те такива като теб мнго ме нерват абе пубер виж държавата къдени е и тогава говори за Европа ние сме по зле и от много африкански държави ти искаш да си мерим п.....е с европейски отбори аман от разбирачи