Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2013 11:19

Пловдив1912 написа:
plovdivram написа:
Пловдив1912 написа:Да! "Жълтата конспирация" е стигнала чак до Македония. Пийте си по-редовно хапчетата.

Ако беше прочел по-внимателно статията за "жълтите", щеше да забележиш един момент-Бобан Грънчаров. Айде прочети я пак и сам ще се досетиш.

А, ти ако беше запознат повече с отбора на "Хоризонт" Турново щеше да прочетеш едно име Зоран Балдовалиев, който мисля, че би трябвало добре да позавате и вие .... Сам ще се досетиш!!! ;) :mrgreen: ...

Ми очевидно Балдовалиев не ви бръсне за.....

Това го мислиш, 'щото така ти се иска или го представяш за ФАКТ?!... 'щото при вас тези неща доста често се "припокриват"... имам предвид, че представяте нещата така както ви оттърва и по начин, по който трябва да ги приемаме за ФАКТ!!! :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vxn7WrJ0R44[/youtube]
Изображение

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 08 яну 2013 23:03

plovdivram написа:Alex
Следващото сигурно попълнение на Ботев!!! Феновете вече го обичат :Р

:mrgreen: Ще си паснат идеално... Само незнам кой ще е ПО-ГОЛЕМ на приказки!!! :mrgreen:

Според мен ще се изпокарат дали Ботев е българин или македонец! :lol:
То от жълтото племе какво да очакваш друго?Готови са да станат еничери и да сложат фес само и само да видят отбора на Пловдив след тях,което няма как да се случи и за 100 години напред!

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 09 яну 2013 22:54

plovdivram написа:
Пловдив1912 написа:
plovdivram написа:
Пловдив1912 написа:Да! "Жълтата конспирация" е стигнала чак до Македония. Пийте си по-редовно хапчетата.

Ако беше прочел по-внимателно статията за "жълтите", щеше да забележиш един момент-Бобан Грънчаров. Айде прочети я пак и сам ще се досетиш.

А, ти ако беше запознат повече с отбора на "Хоризонт" Турново щеше да прочетеш едно име Зоран Балдовалиев, който мисля, че би трябвало добре да позавате и вие .... Сам ще се досетиш!!! ;) :mrgreen: ...

Ми очевидно Балдовалиев не ви бръсне за.....

Това го мислиш, 'щото така ти се иска или го представяш за ФАКТ?!... 'щото при вас тези неща доста често се "припокриват"... имам предвид, че представяте нещата така както ви оттърва и по начин, по който трябва да ги приемаме за ФАКТ!!! :mrgreen:

Ами близко е до акъла. Ако Балдовалиев ви възхваляваше като велик отбор, едва ли някакво македонско мекере щеше да си позволява подобни приказки.Ето това е факт!На мен кво да ми оттърва, през оная ми е, ти си човека с конспирациите.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 яну 2013 10:04

Пловдив1912
Ами близко е до акъла. Ако Балдовалиев ви възхваляваше като велик отбор, едва ли някакво македонско мекере щеше да си позволява подобни приказки.Ето това е факт!На мен кво да ми оттърва, през оная ми е, ти си човека с конспирациите.

И кое е му е "близко до акъла" бе майна?! :mrgreen:
Гле'й с'а... :mrgreen: Преди години в студиото на един ваш много известен фен бе "произведена новина" след едно изказване на Зума и според всички вас тя беше, че Христо Бонев бил казал, че "Повечето фенове на Локо Пловдив са от Столипиново (димек - циггани)" :mrgreen: ... Така ли беше?!! Само 'дето думите на Зума бяха, че "В Столипиново ИМАМ много фенове. Повечето са от Локомотив!"... Това е различно нали?!

Да видим сега тук... Възможно ли е Блажевски да е коментирал следното: "Ако трябва да сравняваме УСЛОВИЯТА, КОИТО МИ ПРЕДЛАГАТ В ПЛОВДИВ, С ТЕЗИ В НАСТОЯЩИЯТ МИ ОТБОР, то Хоризонт Турново е като Реал Мадрид пред Локомотив".... Е... Това променяли СМИСЪЛА на КАЗАНОТО или не?! И... Имайки предвид как ОБИЧАТЕ такива съществени "пропуски", за да си РЕДИТЕ някаква ЕВТИНА ПРОПАГАНДА, то няма наистина да се учудя ако си имате сериозен "ПРЪСТ" дори и в това... ХУБАВОТО Е, ЧЕ ХОРАТА ВЕЧЕ ВИ СВИКНАХА!!!
Изображение

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 12 яну 2013 11:02

plovdivram написа:Пловдив1912

И кое е му е "близко до акъла" бе майна?! :mrgreen:
Гле'й с'а... :mrgreen: Преди години в студиото на един ваш много известен фен бе "произведена новина" след едно изказване на Зума и според всички вас тя беше, че Христо Бонев бил казал, че "Повечето фенове на Локо Пловдив са от Столипиново (димек - циггани)" :mrgreen: ... Така ли беше?!! Само 'дето думите на Зума бяха, че "В Столипиново ИМАМ много фенове. Повечето са от Локомотив!"... Това е различно нали?!

Да видим сега тук... Възможно ли е Блажевски да е коментирал следното: "Ако трябва да сравняваме УСЛОВИЯТА, КОИТО МИ ПРЕДЛАГАТ В ПЛОВДИВ, С ТЕЗИ В НАСТОЯЩИЯТ МИ ОТБОР, то Хоризонт Турново е като Реал Мадрид пред Локомотив".... Е... Това променяли СМИСЪЛА на КАЗАНОТО или не?! И... Имайки предвид как ОБИЧАТЕ такива съществени "пропуски", за да си РЕДИТЕ някаква ЕВТИНА ПРОПАГАНДА, то няма наистина да се учудя ако си имате сериозен "ПРЪСТ" дори и в това... ХУБАВОТО Е, ЧЕ ХОРАТА ВЕЧЕ ВИ СВИКНАХА!!!

Ама ти сериозно си филмиран на тема "жълта" конспирация. И за какъв уй му е на някой да интерпретира думите на макето по друг начин? Я ми кажи дивидентите? Вероятно пак "жълтите" са виновни и за НЕидването на Камбуров! Относно Зума, няма да коментирам, че не искам да обиждам.Всички знаят мнозинството в Столипиново от какъв етнос е. В което не виждам нищо лошо.Живеем в демокрация уж.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2013 13:35

Ама ти сериозно си филмиран на тема "жълта" конспирация. И за какъв уй му е на някой да интерпретира думите на макето по друг начин? Я ми кажи дивидентите? Вероятно пак "жълтите" са виновни и за НЕидването на Камбуров! Относно Зума, няма да коментирам, че не искам да обиждам.Всички знаят мнозинството в Столипиново от какъв етнос е. В което не виждам нищо лошо.Живеем в демокрация уж.

Ами и аз постоянно от 15-ина години си задавам въпроса - "за какъв уй му е на някой" да си ИЗМИСЛЯ "приказки" за "черешарите", за "кюстендилците", за "зрънковите", за "стоте липи", за "бачо Кольо - стрелочника", за "шатрите на Зеки", за "двамата шамани", "крадците на история", за и още и още... И всеки път като погледна КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ, то няма как да не се "филмирам" майна :mrgreen: ... Като гледам обаче "БОГАТОТО ВИ ТВОРЧЕСТВО" и най-вече начина по който го правите, то човек няма да се учуди да стигате и до такива "крайности" - да навлизане дори и в най-малки "детайли", за да "доизкусурявате" собствените си "истории"!!! :mrgreen:
Изображение

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 12 яну 2013 15:05

Айде, айде. Не ставай като един друг ваш фен незнаещ името на Серафим Михайлов, наричайки го Севдалин, ама иначе само жълтите са му в устата. Чак набеждава Грънчаров, че подучил тва маке да се гаври с вас. Изтрещяла работа. Прекалено много се обръща внимание на медиите.Полза никаква.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2013 15:10

Пловдив1912 написа:Айде, айде. Не ставай като един друг ваш фен незнаещ името на Серафим Михайлов, наричайки го Севдалин, ама иначе само жълтите са му в устата. Чак набеждава Грънчаров, че подучил тва маке да се гаври с вас. Изтрещяла работа. Прекалено много се обръща внимание на медиите.Полза никаква.

Не разбрах какво искаш да ми кажеш с това...
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 12 яну 2013 15:47

plovdivram написа:
Пловдив1912 написа:Айде, айде. Не ставай като един друг ваш фен незнаещ името на Серафим Михайлов, наричайки го Севдалин, ама иначе само жълтите са му в устата. Чак набеждава Грънчаров, че подучил тва маке да се гаври с вас. Изтрещяла работа. Прекалено много се обръща внимание на медиите.Полза никаква.

Не разбрах какво искаш да ми кажеш с това...

Аз ще ти кажа! Вица за Чико и Зико на сафари знаеш ли го?
- Чико, виждаш ли онзи лъв?
- Виждам го.
- Гледай как ще му уцеля лявата топка.
Бам*! Лъва ги подгонва побеснял, те бягат на дървото.

- Чико, гледай как ще го стрелна в дясната.
Бам*! Лъва ги подгонва побеснял, те бягат на дървото.

- Чико, гледай сега как ще му умеря мъжкото достойнство.
- Абе Зико бе, стреляй го в главата! Той ще ни яде, няма да ни е*е!
Ти се чудиш защо бягат и плюят от далеч! Защото срещу лъва ги очаква или едното, или другото. Резултата е страх и комплекси.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 яну 2013 18:17

:lol: Четеш редовно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”