Аз от началото на миналата година нещо се запалих и почнах да гледам редовно WWE. И аз подкрепям мнението, че Пънк е доста добър на ринга, а също и с микрофона. Има достатъчно богат арсенал, твори на ринга. Имаше доста качествени вражди. На предния RAW в края на шоуто речта му беше впечатляваща. Вдигна високо летвата, мотивиран от появата на The Great One. По-рано правеше на гъз хора като Биг Джони и много други с неговите пайп бомби. Дава нещо различно и затова дори като хийл хората му се кефят.
Сина си е... продукт. Дразни ме, че 90% от времето е на земята и го млатят, а той се повдига от всеки финишър. Образ Супермен. Децата трябва да се радват. Той е фейс и когато се вкарат в спор за титли и вражди ясно кои ще са "мразените".
Това добиче Райбак нещо не ме кефи особено. Като се почна в началото да го "хранят" с някакви смешници в н-мачове, провеждани по абсолютно еднакъв начин. На ринга само блъска като животно без да влага някаква техника - не знам само заради образа или просто си е дървен, ама... на Голдбърг не може да му върже и обувките. На мик-а грухти едно и също, не е казал 10 изречения за цялото това време - шампион?
ЩИТ са интересни. Понякога комедията идва в повече - примерно около Нова година всякакви простотии и "забавници" като Хорнсуогъл, Сантино и компания.
Иначе в Долф Зиглър има класа - много бърз, атлетичен, пластичен. Заслужава да вземе някаква титла, ама жалко, че му лепнаха тая овца AJ...
Сезаро също показва умения - в мача си срещу Кали успя да го вдигне за финишъра си и летящия ъперкът...
Шеймъс е пичага. Ренди Ортън - супер презицен, точен, голяма класа. Неговото интро и на Пънк радват