Фенската популярност на отборите ни във Facebook
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- child in time
- Контакти:
Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook
Във Феис всички са мн силни а на мачове на " гигантите" ЦСКА и Левски по 300 човека!!!
Такива темички може и да пълнят очичките на заслепените им фенове но не пълнят обектива на камерата!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
от PFC Litex на 12 Яну 2013 17:13
Пък аз до сега съм си мислел, че всичко се мери по трибуните на стадиона.
Баси имам усещане, че след време стадионите ще са без трибуни и всичко ще е виртуално.
Защо пък само на стадионите да са фенове на отбора.Например,ако си в чужбина или пък от друг град и нямаш възможност да си на стадиона,трябва разбирачи като теб да ги игнорират,че не са фенове на отбора,който харесват.Щом мога да покажа,че съм фен през нета,ще го покажа.Винаги когато имам време ходя на мачовете на Левски,без значение дали са в София или не,макар това да ми струва около 150-200 лв.
И кво ся Евроколеж има фенове колкото Локо Пловдив а Лудогорец повече както и Берое така ли стана хахахахахаха хаха.
джони написа:ФК Евроколеж-10184
https://www.facebook.com/FCEurocollege
Taм има офанзива за окултяване на "отбора". Явно са накарали всички студенти да "ударят" рамо с един Like.
- modor
- Контакти:
kireto2 написа:На ЦСКА са повече от 140 хил. ,но феновете от Либия нямат достъп до интернет!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Toя отбор Евроколеж към кой университет в Пловдив е точно? 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- lokomotiv4o
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Toя отбор Евроколеж към кой университет в Пловдив е точно?
Европейски колеж по икономика и управление
Част от отборите във В групите:
Aрда 202
Верея 248
Димитровград 376
Несебър 631
Спартак Пд 86
Ботев Ихтиман 495
Чепинец 1 034
Червен бряг 1 259
Добруджа 249
Aрда 202
Верея 248
Димитровград 376
Несебър 631
Спартак Пд 86
Ботев Ихтиман 495
Чепинец 1 034
Червен бряг 1 259
Добруджа 249
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Винаги ми е ставало странно , като видя мнение от сорта : "Вие нямате фенове ". Ами нз какво повече от 5000 - 6000 човека на стадиона в по -завързаните мачове. По груби сметки тва са около 20% от населението на града . Не ми се смята колко хора трябва да има по стадионите в 1,5-2 млн. София па макар и разделено на 4 ( Левски , ЦСКА , Славия , Локо сф ) . Някой ако иска да направи груби сметки . 
Хебър Пазарджик - 881
Върни се в “Футбол - България”