RedMagic написа:Много сте сигурни в победата на Юнайтед, няма как да е и иначе. Все пак са отбора, който подкрепяте, а ще е глупаво, фен на Юнайтед да прогнозира победа на Ливърпул. По принцип и аз не бих прогнозирал нищо различно от 2-ка. Този мач от всякъде си е троен, защото играят МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД и ЛИВЪРПУЛ, двата най-големи и успешни отбора в Англия, и защото това е най-голямото дерби, което английския футбол някога е виждал. Както Юнайтед може да бие с 5-0, така Ливърпул може да спечели със същия резултат, равенството не е изключено в никакъв случай. И въпреки всичко Юнайтед излиза като фаворит и е по-вероятно да спечели мача, което няма как да бъде отречено от който и да било фен на Ливърпул, което не значи, че не можем да поднесем изненада и да приберем трите точки. Всичко може да се случи, но аз като фен на Ливърпул, ми се иска победа, без значение какъв ще е резултата.
Много точно мнение, дори може най-точното в тази тема! Винаги съм твърдял, че феновете на Ливърпуул са едни от най-верните в света