Истината за Стоичков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Истината за Стоичков
До 1989г имаше задължителна военна повинност.Донаборниците които не бяха поисквани от ЦСКА,родните отбори или някои друг отиваха по усмотрение местните коменданства да отбиват ЗВС в гарнизоните.Естествено армейците не взимаха отхвърлените от Левски,но сините ги пращаха да изкарват казармата в Ботев,макар и да не бяха военен отбор.През 1967г канарите стават военен отбор,на другата година Левски милиционерски и се започва една вражда която никога не стихва.Сточков както повечето пловдивчани е фен на Ботев.Родът му е от с.Ясно поле,учи в СПТУпо СМ който е близо до ст.Марица.Колегата отгоре му е изредил изчерпателно кариерата.Ако сте забелязали има един мач с УСМ след наказанието.Това е завод в Пловдив.Какво лошо има една легенда да е била фен на отбора от родният си град.Жекоев да не е бил фен на ЦСКА преди да стъпи на Армията.Домовчийски също беше фен на Ботев преди да стъпи на Герена.Важното е какво дава на отбора.А че майкъла граничи с маймуната по интелект и е конкурент на Ицо не е тайна за никой.Само че единият е забравил че годината е 2013г,а опонента му има друг работодател и е професионалист.На той такъв беше и като футболист.Ренде.
Re: Истината за Стоичков
Господин Цветан,господин никой или по-скоро господин левскарче-синьо комплексарче.Темата ти е смешна,толква смешна,все едно да сравняваш бат Ицо със сополивият македонец от аватара ти.Ицо винаги е бил цесекар и винаги ще бъде,за него ЦСКА е номер едно,това,че е искал да играе в Ботев няма нищо лошо.За Митата Якимов не ми говори,от кой отбор е бил няма значение,в момента е от ЦСКА и е станал Митата Якимов в ЦСКА,така,че комплексите на дечурлигата в махалата ги разправяй,че си смешен.САМО ЦСКА 
ВЪН БОКЛИЦИТЕ

ВЪН БОКЛИЦИТЕ

Стоичков с култов въпрос към Майкъла
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков зададе култов въпрос към изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев. Както е известно, наскоро Майкъла заяви, че мястото на Камата и таланта на "оранжевите" Георги Миланов е на "Българска армия". Голмайсторът на САЩ'94 попита Майкъла защо след като и той е бил в ЦСКА не е постигнал подобни на неговите успехи във футбола.
"Георги Илиев може да говори каквото си иска. Аз съм треньор на Литекс. Имам ангажимент към един човек, който няма да бъде предаден. Оттук нататък всеки може да говори каквото си иска. Георги Илиев не може да ми бъде шеф никога. Гладна кокошка просо сънува", започна носителят на "Златната топка" за 1994 година.
"Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест. Като малък имах една мечта, която си остана несбъдната - да играя в Ботев (Пловдив). Отнеха ми една детска мечта. Отидох в ЦСКА от Харманли на 15-16 години, естествено в най-големия отбор. Там израснах като футболист. Оттам вече има неща, които ние препредаваме. Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза… А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл? С цялото ми уважение, да спре да коментира моето име и да спре да коментира футболистите на Литекс", каза още Стоичков.
"Няма оферти за наши играчи. Избийте си го от главата. Допитвания всеки ден може да има. Честно и откровено, не се интересувам от конкуренцията. Започваме с голям оптимизъм новата година. Радвам се, че всички са здрави и с настроение. Даваме си сметка какво ни чака. Вярвам във всички момчета. Може би ще имаме още едно зимно попълнение, но отборът ни е окомплектован.
Тръгваме 26 души за първия лагер. Първите 3-4 мача през пролетта ще са приятни за гледане - с ЦСКА, с Локомотив и с Левски за Купата на България. Трябва да сме концентрирани. Ако залагаме само на чужденци, едва ли нашите деца ще ги видим да играят футбол. Аз станах футболист, когато нямахме чужденци. Наско Сираков, Любо Пенев, Краси Балъков, Данчо Лечков, те станаха без чужденци", добави европейският клубен шампион с Барселона.
"Георги Илиев може да говори каквото си иска. Аз съм треньор на Литекс. Имам ангажимент към един човек, който няма да бъде предаден. Оттук нататък всеки може да говори каквото си иска. Георги Илиев не може да ми бъде шеф никога. Гладна кокошка просо сънува", започна носителят на "Златната топка" за 1994 година.
"Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест. Като малък имах една мечта, която си остана несбъдната - да играя в Ботев (Пловдив). Отнеха ми една детска мечта. Отидох в ЦСКА от Харманли на 15-16 години, естествено в най-големия отбор. Там израснах като футболист. Оттам вече има неща, които ние препредаваме. Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза… А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл? С цялото ми уважение, да спре да коментира моето име и да спре да коментира футболистите на Литекс", каза още Стоичков.
"Няма оферти за наши играчи. Избийте си го от главата. Допитвания всеки ден може да има. Честно и откровено, не се интересувам от конкуренцията. Започваме с голям оптимизъм новата година. Радвам се, че всички са здрави и с настроение. Даваме си сметка какво ни чака. Вярвам във всички момчета. Може би ще имаме още едно зимно попълнение, но отборът ни е окомплектован.
Тръгваме 26 души за първия лагер. Първите 3-4 мача през пролетта ще са приятни за гледане - с ЦСКА, с Локомотив и с Левски за Купата на България. Трябва да сме концентрирани. Ако залагаме само на чужденци, едва ли нашите деца ще ги видим да играят футбол. Аз станах футболист, когато нямахме чужденци. Наско Сираков, Любо Пенев, Краси Балъков, Данчо Лечков, те станаха без чужденци", добави европейският клубен шампион с Барселона.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Re: Стоичков с култов въпрос към Майкъла
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Майкъла отговри на Ицо,каза че Литекс и Лудогорец ще замрат
Ето какво каза той:
"Чух какво е казал Ицо, не му прави чест. Много глупости, просто не е коректно от негова страна. Никога не съм искал да съм му шеф. Предложих му да се върне в ЦСКА и сам да избере като какъв - собственик дори. Така той щеше да ми е шеф. Истината е, че мечтата на всеки един футболист е да бъде в ЦСКА или Левски, не в Литекс или Разград. Това важи и за Георги Миланов. Нищо лошо не съм казал. Стоичков знае добре, че в клуба му нещата са отлични за няколко години. Виждате сега какво стана. До две-три години такава ще е съдбата и на Лудогорец, ще замрат. Не се сърдя на Стоичков за думите му по мой адрес, всеки си има право на мнение. Само да каже щеше ли да отиде в Барселона, ако не бе в ЦСКА?".
http://www.sportline.bg/news/106626/maj ... e-korekten
Значи според Майкъла има само два отбора в България-Левски и ЦСКА,а всички други трябва да им се кланят.Този човек е с едно 30 години назад във времето.Каза,че Литекс не можели да продадат футболистите си на запад за големи суми.Именно трансферите на Литекс са най-големите в историята на България.Ето ги и тях.Радостин Кишишев са сума от 4,5 милиона евро директно във Висшата лига на Англия.Станислав Манолев за 3,1 милиона евро в ПСВ Айндховен,Ивелин Попов 3 милиона евро в Газиентепсор,Дока Мадурейра 2 милиона евро в Истанбул ББ,Том 1,5 милиона евро в Истанбул ББ,Миливое Новакович в Кьолн за 1,4 милиона евро,Роберт Попов в Оксер за 1 милион евро и така нататък...
Георги Миланов ясно заяви че няма да играе нито в Левски нито в ЦСКА.Това че Майкъла иска да вземе част от големите пари за него ще си му остане мираж.Както каза Христо Стоичков "Гладна Кокошка просо сънува".
Какво значи Литекс ще замре?Този отбор налага собствени юноши и от тях ще вземе добри пари същото ще направи и Лудогорец след някоя и друга година.И двата отбора имат хубави стадиони и бази,а това нещо го няма в ЦСКА.Господин Майкъл,защо така?Докога ще се дава гласна буква на хора с ограничен капацитет като вас да коментира футбола,като се вижда че въобще не го разбирате.Видяха го и в 7 дни спорт ,а също така и феновете на ЦСКА които яростно скочиха срещу махането на Стойчо Младенов,в което и вие имате пръст.Мълчаните е злато затова по-добре млъкнете,защото така изглеждате по-умен.
Бъдещето на футбола в България е в провинцията вижте националния отбор и ще видите колко от играчите там не са от София.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- child in time
- Контакти:
Re: Майкъла отговри на Ицо,каза че Литекс и Лудогорец ще замрат
Колкото и да си ги мерят идва Европа и става ясно : ВСИЧКИ СА КРЪГЛА 0 !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Замрелият Литекс, вмомента е пред неговия клуб и то с 3 пъти по-малък бюджет.
Майкълчето е флагман на управленския колапс в нашия футбол.
Майкълчето е флагман на управленския колапс в нашия футбол.
Автора на темата е направил една грешка в коментара си.В България няма само два отбора.Един е и се казва левски.
Тоя комик, ви пасна идеално, на цирковата трупата! Аз, ако съм на мястото на Титан, веднага ще му забраня да говори ,докато е на работа във фирмата!
talpata написа:Автора на темата е направил една грешка в коментара си.В България няма само два отбора.Един е и се казва левски.
Мда,мечтите все още са безплатни!!!

Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....