Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Има ли шанс ЦСКА с тази играе да бие някой в лига Европа?

Мнениеот marmi52 » 13 сеп 2009 16:14

:mrgreen:

Мач с мач не си прилича ! Шансове имат и ЦСКА, и "Левски", макар съперниците им да са от висока класа ... В тези групи двата ни гранда няма какво да загубят - могат само да спечелят !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

gery_gg
Контакти:

Мнениеот gery_gg » 13 сеп 2009 16:15

мерси, жена съм, но може би ходя на мачове и се интересувам много повече от футбол от много потребители в този форум! Но няма нужда да се обяснявам, просто исках да разбера мнението на хората по въпроса! Дано участниците ни в Лига Европа да покажат на какво са способни, но тогова, когато трябва, не в уредени мачове в бг първенството, а в истински турнири, от които имат нужда българските футболисти!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 16:19

Thunder написа:Ако съдиме по ника автора е ЖЕНА ... край по темата ;)

А ти гледал ли си Световното по футбол за жени?
Че някои от тия женски отбори, ако хванат нашите мъжки национали, направо ще ги скъсат :mrgreen:

Не подценявай жените.. никога!

@Ако ЦСКА играе така, както срещу "Пирин" шансовете клонят към последно място в групата, с евентуало един-два равни мача в София.Друг е въпросът, че ЦСКА се изправя доста стойностно именно в такива мачове и се надявам на поне 2 победи.Ако дойдат повече-няма да ги върна :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 сеп 2009 16:21

има шанс да бият Фулъм и Базел. Базел могат да ги бият и в двата мача, дано на и Крейвън Котидж да не загубят ;)

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 13 сеп 2009 16:24

Кашчей написа:
Thunder написа:Ако съдиме по ника автора е ЖЕНА ... край по темата ;)

А ти гледал ли си Световното по футбол за жени?
Че някои от тия женски отбори, ако хванат нашите мъжки национали, направо ще ги скъсат :mrgreen:

Не подценявай жените.. никога!

@Ако ЦСКА играе така, както срещу "Пирин" шансовете клонят към последно място в групата, с евентуало един-два равни мача в София.Друг е въпросът, че ЦСКА се изправя доста стойностно именно в такива мачове и се надявам на поне 2 победи.Ако дойдат повече-няма да ги върна :mrgreen:

Прав си, особено за жените :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 сеп 2009 16:27

gery_gg написа:мерси, жена съм, но може би ходя на мачове и се интересувам много повече от футбол от много потребители в този форум! Но няма нужда да се обяснявам, просто исках да разбера мнението на хората по въпроса! Дано участниците ни в Лига Европа да покажат на какво са способни, но тогова, когато трябва, не в уредени мачове в бг първенството, а в истински турнири, от които имат нужда българските футболисти!

Гери, незнам дали си от Левски от ЦСКА.За мене ЦСКА ще покаже друго лице !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 13 сеп 2009 16:28

gery_gg написа:мерси, жена съм, но може би ходя на мачове и се интересувам много повече от футбол от много потребители в този форум! Но няма нужда да се обяснявам, просто исках да разбера мнението на хората по въпроса! Дано участниците ни в Лига Европа да покажат на какво са способни, но тогова, когато трябва, не в уредени мачове в бг първенството, а в истински турнири, от които имат нужда българските футболисти!

А, случайно да си забелязала, че си има тема за Лига Европа?

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот gonzofenka » 13 сеп 2009 16:36

[offtopic]То пък до началото на 20 век ГЛАВНО(не казвам само) мъже са управлявали събитията в света и май е имало епидемии,войни,инквизици.... Откакто и жени масово взеха да навлизат във важните области на живота май нещата се развиват доста по-бързо и по-хумано???!!! Медицина,наука....Знам ли-случайно сигурно!Не всичко свършва и започва с футбола,а и защо като е жена да не се интересува и да разбира?Аз например много точно разбирам какво е засада,знам правилата,интересувам се,дори знам какво означава 4:4:2,3:5:2,3:5:1-схемите,които отразяват тактиката за даден мач.3:5:2 значи трима в защита,петима в средата на терена и двама подчертано офанзивни футболисти.Да,мъже са ми ги обяснявали,но просто защото мъжете се интересуват повече от футбол.Разбрала съм го,нали?Все имам толкова мозък.Тук сте общо взето само мъже и си подобрявате с тези шегички настроението.Няма лошо де.То с това ежедневие тежко... Ние сме свикнали.За лига Европа-групите са тежки.ЦСКА имат по-голям шанс,а за Виляреал-Левски не смея и да се замислям.Виляреал са много силни.[/offtopic]
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Фулъм би Евертън с 2:1, какво ще кажете за играта им

Мнениеот danko_sot » 13 сеп 2009 20:56

Аз гледах второто полувреме. Добър отбор са. В Англия шансовете ни ще са минимални, затова трябва момчетата да дадат всичко от себе си и да ги бием тук. Дъф вкара победния гол и показа, че е в чудесна форма. Накрая беше сменен след удар, но не мисля, че е нещо сериозно. Притеснително е, че ирландецът играеше като дясно крило, а се знае, че ние имаме проблем с левият бек. Анди Джонсън също игра като титуляр, но той още не е във форма като че ли след дълга контузия. За мен по-опасен ще е Боби Замора. Един нестандартен и раздвижен нападател. В защита също са стабилни, особено впечаттление прави Хангееланд, който Сити и други от добрите отбори искаха през лятото. Клинт Демпси, американския национал играе в ляво, той също е опасен. Надявам се Минев и Маркиньос да играят за ЦСКА. Струва ми се, че трябва да им скочим от първата минута, пък каквото стане. Тук е а точки и 4:3 примерно ни урежда. Дано имаме и късмет!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Фулъм би Евертън с 2:1, какво ще кажете за играта им

Мнениеот emarkon » 13 сеп 2009 21:01

и аз ги гледах срещу евертън,но не мисля,че ще ни бият тук

Върни се в “Архив”