ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Червени_шампиони » 11 яну 2013 23:39

tyranta написа:Черни , Бандаловски , Попов , Крачунов , Венков , Саша , Марсиньо , Анисе , Платини , Карачанаков , Камбуров !!!!
Ето ги 11-те за пролетта !!! ХАИДЕ АРМЕИЦИИ !!! САМО ЦСКА !!!

Това са твоите титуляри, друг е въпроса какъв състав ще нареди оня тъпак Йешич, защото сега го няма Ферарио Спасов да му даде готов шампионски отбор и финансово стабилен отбор.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2013 23:45

В интерес на истината селекцията до този момент за мен е доста прилична.На пук на всички демагози и лицемери ще кажа,че напускането на Тошко си е трансферен удар.Ако и Крачун седне малко на пейката ще сме с двама повече на терена.Остава проблемът Платини,един селски играч,който тук се боготвори.В същото време най-големият проблем е Станко,който не играе,не заема ничие място и не тежи със някаква голяма заплата,просто обикновен връскар,каквито ги има във всяка фирма и ли отбор.Проблем са ментета като Платини и факта,че всички опити да го разкараме удрят на камък показват неговата "класа".Като добавим и "иди ми,дойди ми" просто няма такъв боклук,ама тук е любимец.Нещо като преди години Гай,пълен нещастник,но по незнайни причини любимец на публиката,гонзю на негов гръб стана звиздъ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 яну 2013 00:55

гражданин от село написа:В интерес на истината селекцията до този момент за мен е доста прилична.На пук на всички демагози и лицемери ще кажа,че напускането на Тошко си е трансферен удар.Ако и Крачун седне малко на пейката ще сме с двама повече на терена.Остава проблемът Платини,един селски играч,който тук се боготвори.В същото време най-големият проблем е Станко,който не играе,не заема ничие място и не тежи със някаква голяма заплата,просто обикновен връскар,каквито ги има във всяка фирма и ли отбор.Проблем са ментета като Платини и факта,че всички опити да го разкараме удрят на камък показват неговата "класа".Като добавим и "иди ми,дойди ми" просто няма такъв боклук,ама тук е любимец.Нещо като преди години Гай,пълен нещастник,но по незнайни причини любимец на публиката,гонзю на негов гръб стана звиздъ.

Е, не тая вечер си препил. :) :cry: Без Мишо нямаше да има и тоя форум даже според мен! :lol: Ние по-добри от Платини не сме и докарвали и никога няма и да докараме!

А за Зику и Мораес би ми било интересно да чуя мнението ти? Те какви звезди са като изключим представянето им в ЦСКА? Около 10 мача в националния на Зику мисля - вярно, единственото им постижение беше и на двамата голамйстори на Румъния, което не е хич малко...и си дойдоха с някакви постижения, а Платини е дошъл за рейтинг с името си, после вече се видя, че има малко хляб в него. Давате ли си сметка колко по-назад сме от другите във футбола изобщо, за да искаме "носителите" на златната топка в отбора :) - те Лудогорец искат шампиони да стават пак, а канят играч от най-пропадналия отбор в Румъния в момента- Рапид Букурещ, тия ги биеха кой къде ги хване. Ето го: [offtopic]http://en.wikipedia.org/wiki/Nemanja_Milisavljević[/offtopic] :) Платини е златна кокошка за нас, а Тошко Янчев определено ще липсва на отбора и то дълго време... но ще се усети с времето. Все пак може действително Марсиньо да е по-добър от нашия, но не съм убеден, че играе дефанзивен полузащитник, по-скоро си е офанзивен футболист. :) :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 яну 2013 09:15

добре този марсиньо разбрали се последно като какъв го взимаме при нас
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2013 11:27

Зику е истинска класа,ако имаше повечко хъс и бързина щеше да е от друга величина и въобще нямаше да се сети за България.Мораеш е нешлифован(полу)скъпоценен камък,какъв точно ще излезе зависи и от него и от треньорите и отборите,в които играе.С него си трябва работа,така както игра при нас никой нормален треньор няма да му позволи и търпи.Не съм му гледал мачове в Металург,но едва ли му позволяват тези егоистични отигравания като тук.Те там и защитниците не са като нашите де.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 яну 2013 11:43

Тенгариня, Нилсон, Бенжелюн и Родригес ще съдят клуба

След като миналия петък ЦСКА уволниха старши треньора Стойчо Младенов дисциплинарно, седмица по-късно по същия начин бяха отстранени четирима от ненужните футболисти на отбора. Става дума за четирима чужденци - защитниците Нилсон Антонио, Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес и португалският халф Бернардо Тенгариня.

Те са привикани вчера на стадион "Българска армия", където са им връчени заповедите за дисциплинарни уволнения, пише "Тема Спорт". Причината? Същата като тази, която клубът използва, за да се раздели с Младенов - неявяване на работа във фиксирани дни.

От ЦСКА са подготвили всички необходими документи, за да спазят изискуемата процедура за подобен вид отстраняване. Почти сигурно е, че освен Стойчо Младенов и играчите, уволнени вчера, ще заведат дела.

и тези четиримата са цакани по схемата отсъствие от работа

Нападателят подписа нов договор с нови условия в четвъртък

Нападателят Нджонго Присо стана поредният футболист на ЦСКА, който доброволно си намали заплатата, пише "Теам Спорт". Това е станало в четвъртък, когато камерунецът е подписал новия си договор с "червените".

Преди него размера на възнагражденията си намалиха Иван Бандаловски, Костадин Стоянов и още няколко футболисти. След завръщането от лагера в Турция това ще стори и защитникът Апостол Попов, който се е съгласил да получава по 6000 евро.

Както е известно, камерунецът прибираше внушителната за родните стандарти заплата от 30 хиляди лева.

оба-оба остава
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 12 яну 2013 11:46

Пак ли го оставят тоя Присо да ни къса нервите бе?? :o :o И тоя се превръща в нещо като Станко, само че Станко е дърво на пейката, а тоя на терена. :evil:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 яну 2013 12:13

разликата между тях само е че станко вече вкара а тоя ще вкара най-рано в 30тия кръг :lol:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 12 яну 2013 17:15

Бразилският нападател Тасио Дос Сантос ще се завърне в ЦСКА. Той ще се присъедини към тима в неделя, информираха на официалната страница на клуба.

„Червените“ в момента се подготвят на лагер в турския курорт Алания.

В средата на декември тогавашният треньор на „армейците“ Стойчо Младенов заяви, че ЦСКА и Тасио се разделят по взаимно съгласие. Новият наставник на отбора Миодраг Йешич по всичко личи е решил да даде още един шанс на бразилския нападател.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2013 17:25

Т.е. "семейните проблеми" са решени и е на линия? :?

Върни се в “ЦСКА”