Ще съм доволен, ако Франки и Марин играят. Капитана не е нужно да го пускаме с/у тези диванета (нищо лично). Надявам се, че Рафата ще пренасочи постоянните си стремежи да преквалифицира играчи и ще смени 4-2-3-1! Имаме играчи за тази схема, но не и с това поведение! Има и по удачни варианти за играта, която се опитваме да играем (говоря като постройка на футболистите). Иначе, с подобна тактика ще бием само МанЮ и Ливърпул

Не искам да знам, защо бяха проведени толкова страхливо срещи до сега. В някой това имаше резултат, но това е без значение след като два от най-слабите гости в лигата + лебедите се оказват непробиваеми в Лондон! С цялото ми уважение към Фулъм, КПР и Соунси (или както там е правилно да се пишат), но дори да ти оказват съпротива, дори да те спънат е неприемливо да го направят всички и то без някакви гениални изпълнения! ЧЕЛСИ има потенциал, с който да смазва такива съперници! Нужно е да бъдат бити! А ние си играем на страхливи овце и пияни шутьори!
ПП Винаги е хубаво ЧЕЛСИ да бие! Без значение кой играе и кой е мениджър! Не мога да си представя да искам ЧЕЛСИ да падне, за да се освободи, от който и да било!