Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Халфът Кевин Бру се съгласи на офертата на "сините"Френският полузащитник, който Левски искаше през лятото - Кевин Бру, се е съгласил на офертата на "синьото" ръководство, разбра Livesport.bg. Именно това е човекът, за когото Илиан Илиев говореше на пресконференцията при представянето на новите играчи онзи ден на "Герена".
Принципното съгласие на французина съвсем не значи, че сделката е сигурна, тъй като настоящият му клуб Истр, още не е дал положителен отговор на офертата изпратена от Левски.
Припомняме, че Бру се считаше за сигурно ново попълнение на "Герена" през лятото, тогава също имаше договорка. В последния момент обаче трансферът пропадна заради семейни проблеми около футболиста, които наложиха оставането му във Франция.
Към днешна дата ситуацията е по-различна, имайки предвид желанието на полузащитника да се присъедини към "синия" клуб, с идеята да участва в Шампионската лига или Лига Европа. Кевин Бру е футболист, който е натоварен с по-дефанзивни функции в средата на терена, а статистиката показва, че с екипа на Истр е изиграл 16 мача, в които се е разписал 2 пъти.
Очаква се до заминаването на Левски за първия подготвителен лагер в Кипър да има яснота дали ще има трансфер. Същото се отнася и за чешкия защитник Мартин Латка, който трябва да даде отговор на "сините" до 15-и януари.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Ако е вярно чудесна новина 

Нападателят на Дуисбург Валери Домовчийски заяви пред Гонг, че на този етап не смята да играе в България. Роденият в Раковски футболист беше спряган за трансфери в Левски и Ботев Пловдив, но на този етап не обмисля да се връща в родината си.
„Не е възможно да се върна в Левски. Още не мисля да се прибирам в България. Имам договор с Дуисбург до лятото, който продължава да тече. Няма вероятност да се върна в България, играч съм на Дуисбург“, бяха първите думи на Домо пред Гонг.
„Аз лично не съм разговарял с никой от Левски или Ботев Пловдив. Няма нищо такова, пак казвам, че няма да се връщам в България. За мен ситуацията тук не е добра, но отново ще отбележа, че имам договор до лятото. Има време до края на трансферния прозорец. Сега си тренирам с отбора, подготвям се с него, дори играх в една от контролите. Има оферти от други страни, но за момента – нищо конкретно. Искам да остана в Германия, защото първенството е силно и има поле за развитие. Има много добри отбори в Германия“, допълни нападателят.
Домовчийски отвори вратата отворена за връщане в Левски, но на по-късен етап. „Разбира се, че мога да се върна, защото Левски ми е на сърцето. Това е моят отбор, защо някой ден да не се върна в него“, завърши Валери Домовчийски.
GONG.BG
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Дано вземете и Латка много ми харесва като футболист от това което видях,а и вече е национал на Чехия. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Щом Домовчийски иска, нека остане, не можем да го накараме на сила да се върне.
- emilio
- Контакти:
Parmalat написа:Дано вземете и Латка много ми харесва като футболист от това което видях,а и вече е национал на Чехия.
И нам мен ми хареса но поради факта,че е национал и то на Чехия.............едва ли ще стане, просто много парички ще иска

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
PARMALAT,ти колко много обичаш Левски-тайничко.
Според мен много.Не е грях да имаш няколко любими отбора.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:PARMALAT,ти колко много обичаш Левски-тайничко.
Баща ми беше левскар,но аз не съм.Искам всички български отбори да са силни за да имаме качествено първенство.Като българин подкрепям всички отбори в Европа.Черноморец е моят отбор.
[center]R.I.P[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Parmalat написа:zlatan написа:PARMALAT,ти колко много обичаш Левски-тайничко.
Баща ми беше левскар,но аз не съм.Искам всички български отбори да са силни за да имаме качествено първенство.Като българин подкрепям всички отбори в Европа.Черноморец е моят отбор.
Ее баща ти е бил за правилния отбор, ама ти си го сбъркал