Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот groti » 13 сеп 2009 13:42

Гонзо се хвана на хорото с добри намерения,сега обаче е като в капан. Тия изкази с какво му избърсал гъза не ги слагай като мои думи. Аз такова нещо за човек,който е направил толкова за Левски не съм казал и няма да кажа.
Факт е,че Гонзо си мислеше,че прави нещо добро за Левски,а от ден на ден ще разбира защо е сложен на този пост.
110 години любов!

Потребителски аватар
The_Scientist

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот The_Scientist » 13 сеп 2009 13:46

Петков не е оня Петков,а пък е тоя Петков!Глупости,просто защитниците са пълна скръб.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот Lord_Dexter » 13 сеп 2009 13:49

caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.

Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.

Според мен това е един от проблемите на БГ футбола че футболистите нямат никакъв респект към реферите, а Гонзо поне според мен трябва да дава пример на подопечениците си и вместо да се прави на интересен и да се дърви на съдията, той трябва да глобява играчите за горепосоченото поведение...Поне според мен така трябва да е нали искаме да сме Европейски отбори...
ПП И все пак как да имаш респект към човек който псуваш в лицето и който го е страх да ти покаже картон !!!
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 13:54

groti написа:Гонзо се хвана на хорото с добри намерения,сега обаче е като в капан. Тия изкази с какво му избърсал гъза не ги слагай като мои думи. Аз такова нещо за човек,който е направил толкова за Левски не съм казал и няма да кажа.
Факт е,че Гонзо си мислеше,че прави нещо добро за Левски,а от ден на ден ще разбира защо е сложен на този пост.

Че кой ти вменява чужди думи?Те са си мое мнение по въпроса за Гонзо и това, което прави или не прави в "Левски".
За мен е интересно, че и други са направили не по-малко за "Левски", но пустият му Гонзо-нали е вкарал най-много голове на ЦСКА.. затова ви е любимец ;)
Не знам какво точно се изисква от един човек на този пост, но мисля, че трябва да има нещо в помещението на "втория етаж".. нещо различно от това, което има средностатистическият футболист в България.

ПП-Като за тежко контузен, доста енергично се затича към съдията, за да му покаже часовника си ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Трън
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот Трън » 13 сеп 2009 14:00

Из на виждам причина да се правят чак такива критерии. Както казанякой по-горе, това е само позитивно за първенството, по-малките отбори израстват, грандовете вече не са сигурни че ще имат 10 поредни победи ей така без да се напъват.

А и погледнете какво ставаше поне миналата година в Англия, Испания. След мач от шампионската лига, поне един или двама от фаворитите - Челси, Ман Юн, Ливърпул, Барса, Реал се дънеха срещу посредствени отбори. Като знаете каква е важността там на титлата и като е ясно че отбор с такава класа не може да 100% да се концентрира върху два мача в цикъл сряда неделя, какво очаквате от нашите смешници :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот L_Messi » 13 сеп 2009 14:01

delpi написа:Гонзо, не каза ли преди няколко седмици, че Левски няма нужда от трансфери на нови играчи, имаме си достатъчно качествени футболисти...? И... нощес какви ги е дрънкал??? Явно машинациите с любимия ни отбор не са чужди дори и на нашия любимец! Докога ще ни лъжат и баламосват незнам... нямат край лъжите и подигравките с Левски!

Точно така, а мен за тези изказвания най-много ме е яд. Гонзо играе по свирката на Батков и върви по пътя на предшествениците си, които бяха използвани и изхвърлени от мустакатия.

radko piratko
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот radko piratko » 13 сеп 2009 14:12

Малеее като Ви гледам програмата още 3-4 слаби мача Ви се очертават

muri
Контакти:

Мнениеот muri » 13 сеп 2009 14:18

гонзо е пълен ташак. много го уважам като играч, но като раководител няма данни.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 14:19

Добре бе, безсмъртни, как като не знаеш какво се иска на този пост, казваш, че не става за него? :mrgreen:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот slavi_1914 » 13 сеп 2009 14:19

Момчета Левски ни е в СЪРЦАТА !
Но най-накрая заслужават поне солидни глоби !!! Да сте чували за такиви последните 3 години ????
Дреме им на тях! Взимат си кинтите и са си по кръчмите! А ние с вас,Гонзо, Ратко да му берем ядовете нали ?
Не искам да променям нищо и пак ще кажа : ЛЕВСКИ ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ КАТО ИНДИВИДУАЛНОСТИ В БГ !!
Но нещо отбора не играе като отбор. 5 ПРОСТИ НЕЩА ТРЯБВА И НИКОЙ НЕ ГИ ПРАВИ :

1) Да свалим топката на земята !!! И да спрем с безидеините центрирания !!! само с Дебрецен там играхме без центрирания

2) ДА СТРЕЛЯМЕ ОТ ВСЯКА ПОЗИЦИЯ ! От там където Йовов вчера вкара гола можеха да бият поне 6-7 удара и Тасевски и бардон ....ама никой не рита !

3) Левски му трябва малко енергия от млади играчи !!! В цял свят хората комбинират 5 млади футболиста с 5 стари !!! Търпим наемника Ортега и съсипваме Табаков,Цачев....Връщаме Бардон деф.халф ,а Л.Балтанов,който направи уникален мач с Цска миналата като деф.халф и младежкия нац.отбор, търка пейката

4) Силно разгадаеми заучени положения и тактика !!! Никаква импровизация !!!! Като не става с тази сменяме я за мач два за да изненадаме противника поне !

5) НАЙ-ВАЖНОТО ! Липса на мотивация от страна футболистите !Преди Левски като излезеше на терена , първите 20 мин. "ИЗЯЖДАШЕ ТЕРЕНА" ! Сякаш в съблекалнята преди мач им казват спкойно, не бързайте, рия са паднали сами !

И накрая Моля Ви след всяка ключова стъпка на отбора си задавайте въпроса: Ако имахме голям треньор как би постъпил той ?
Дали ще държи на резервната младите при условие че другите изглеждат като изхабени кърпички? Дали би сменил тактиката ако тази вече не става? Или ще филосовства като Мъри,че ако играем добре и да ни знаят тактиката пак сме можели да ги бием? Ще търпи ли наемници или ще излезе в пресконференция и ще каже,че трябват нови играчи (А НЕ,ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ТРАНСФЕРИ) ? .....
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”