Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Газпром сменя името на новия стадион на Левски
Левски вече има сключен спонсорски договор с "Газпром", договорен по време на декемврийската визита на Тодор Батков и Иво Тонев в Русия, а в момента са в ход разговори на високо равнище за участието на газовия гигант в новия стадион на "сините", разкрива "24 часа".
Поради изискването за пълна конфиденциалност преди уточняването и на втората част по финансовата подкрепа от руската компания към Левски никой от "Герена" не признава за вече съществуващия спонсорски контракт.
България вече е пратила в Русия предложение как точно "Газпром" да влезе и в построяването на новия стадион. Според офертата Левски предлага на руския концерн да обезпечи голяма част от парите за цялостното изграждане на съоръжението, а то да бъде прекръстено на "Газпром Арена".
"Сините" босове обаче не искат да загърбват най-бляскавата фигура в историята на клуба - Георги Аспарухов, и пристрастеността на феновете към това домът на "Левски" да е свързан с името на Гунди.
Затова идеята е комплексът в Подуяне, включващ цялата тренировъчна футболна база, залата за художествена гимнастика, стрелбището и всички стари и бъдещи постройки, да се нарича "Георги Аспарухов". А стадионът на Левски в комплекс "Георги Аспарухов" ще се казва "Газпром Арена".
Така освен че новият дом на родния гранд ще е модифицирана версия на проекта за стадиона в Кьолн, "сините" от София ще последват и утвърдения германски модел за приходи от спонсори чрез фирмено кръщене за съоръжението си.
При презентирането на проекта за новия стадион на "Левски" Иво Тонев обяви, че към този момент (27 декември 2012 г.) смяна на името "Георги Аспарухов" не стои на дневен ред. Но после уточни: "Не бива да мислим закостеняло. Влизаме в 2013 година. Животът много се е променил, бизнесът се е променил."
"Газпром Арена" ще се казва и свръхмодерният стадион на руския гранд Зенит, собственост на газовия гигант.
24 ЧАСА
Малко е странно два стадиона с едно и също име според мен.Иначе това беше очаквано новия стадион да не се казва "Георги Аспарухов" тъй като от името може да има изгода най-вече за спонсорите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Neron
- Контакти:
Според мен ако се казва "Газпром Арена" няма да има кой знае каква разлика от "Георги Аспарухов" от нашата гледна точка на фенове на отбора.Всички си го знаят като Герена или Георги Аспарухов и така ще си остане както и да го преименуват.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Според мен ако се казва "Газпром Арена" няма да има кой знае каква разлика от "Георги Аспарухов" от нашата гледна точка на фенове на отбора.Всички си го знаят като Герена или Георги Аспарухов и така ще си остане както и да го преименуват.
То не е важно ние феновете как си го знаем, а как се представя в медиите и как се рекламира по време на мачовете. Това е важно за компанията, която си дава името, иначе то е ясно, че за нас винаги ще си бъде Герена/ Георги Аспарухов.
Нека построят стадиона. За тях може да е газпром арена, за нас винаги ще бъде "Георги Аспарухов". Един ден газпром може да си отиде, но стадиона ще остане.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
И с парите на Газпром ще строят стадион до 2018г. ? 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Ако за смяна на името ще дават пари, аз не виждам никакъв проблем. За мен винаги ще си е Г. Аспарухов или Герена, все пак живеем в 21 век.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- delqnski47
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Ако за смяна на името ще дават пари, аз не виждам никакъв проблем. За мен винаги ще си е Г. Аспарухов или Герена, все пак живеем в 21 век.
Всъщност те ще взривят стадиона ви и ще си построят нов руснаците!Не знам колко ще е Герена в случая,ама....

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Eminem написа:И с парите на Газпром ще строят стадион до 2018г. ?
Те и "Газпром Арена" на Зенит го строят вече 5-6 години и са до половината.

-
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Ако за смяна на името ще дават пари, аз не виждам никакъв проблем. За мен винаги ще си е Г. Аспарухов или Герена, все пак живеем в 21 век.
Всъщност те ще взривят стадиона ви и ще си построят нов руснаците!Не знам колко ще е Герена в случая,ама....![]()
![]()
ама много ви е яд.
а на мен ми е кефффффффффффффффффффффффффффффф,че ви е яд.