Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот POPCORN » 13 сеп 2009 12:47

не че искам се заяждам, обаче за какъв късмет говориме?Та вие най-малкото всеки път теглите най-слабите отбори от възможните в урните?Това не е късмет.Това е до ръководство на клуба и до изпълнителите на терена!Не може ти с тия футболисти да си направил -16 точки разлика и да ги връщаш пак в отбора и да казваш колко яка селекция има.Та вие вчера на терена имахте сигурно 5-6 футболиста които са над 30 хгодини.Те дори не могат да бягат цял мач.С тия футболисти е нормално.И незнам , ама Петков вече не е тоя Петков който беше.Забелезвам го постоянно се кара и стресира защитниците пред него.Вчера за първия гол според мене ако си седеше на вратата имаше по-голям шанс да го спаси отколкото да излезне и улесни задачата на Караджинов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
santiliana

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот santiliana » 13 сеп 2009 12:58

а какво искаш- да ходим като малоумни на мачовете и да подкрепяме този отбор с този президент ли? Не, мерси.Докато адвоката стопанисва любимия ми отбор, аз на мач няма да стъпя.Това е като някой да оправя любимата ти жена, а ти да му ходиш на гости.Е, аз не съм от тези, който няма достойнство нека да продължи да подкрепя отбора на Батков.Защото това не е Левски на "синя" България, а отбор на един луд, който си присвои идеалите на този велик клуб.
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 13:01

POPCORN написа:Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!

Ти кога си видял ръководител на "Левски", без Баждеков, който да не иска сметка от съдията, когато падат ;) То и вашите са понякога така, ама левскарите държат първото място :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 сеп 2009 13:04

Предпочитам да отида на мач и да си кажа мнението за Батков там,отколкото да обричам Клуба с апатията си. Не вредите на Батков,като не ходите момчета. Той така предпочита. Няма мнение и дух по трибуните,няма проблеми за мустакатия паразит.
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 13:05

L_Messi написа:
metodito написа:Хубав анализ си направил. Имам да добавя нещо: според мен Ратко и Гонзо нямат ясна визия за това как трябва да изглежда отбора на терена. Правят се разни неща в движения, после се махат. Анархия някаква пълна. При Кокъла примерно имаше нещо като идея: победата, колкото и смешно да звучи. При Мъри беше например по-скоро играта (в ранния период) и заради това паднахме с 5 шайби, а испанците после ни хвалиха (така и не разбрах защо, ама... :mrgreen: ).При Ратко с Дебрецен, там нито пази езултат, нито натиска за гол. В двата мача с 1 нападател. Ако беше ника ти - хубаво, ама то...

Според мен Ратко иска да смени системата на 4:4:2. Преди време писах, че очаквам през зимата да се разделим с няколко играчи, сред които някое от крилата (бразилците и Хичо) и Тасевски. И евентуално Рабех и Живко, но техните евентуални продажби ще са по други причини, а не заради новата схема. Като прочетох какво е казал Гонзо нощес за гореспоменатите, още повече се убеждавам, че ще продадем именно някой от тях. А вече кой и дали ще купуваме въобще някой, зависи най-вече от Батков. Иначе, засега системата е да се закърпва положението мач за мач и до зимата да кретаме някак си на трите фронта, като с приоритет ще е първенството. Аз засега гледам мачовете, когато мога ходя и викам за отбора и чакам да видя какво ще стане. Първенството тепърва започва и не мисля че трябва още отсега да се отписват треньорът и футболистите.

Гонзо, не каза ли преди няколко седмици, че Левски няма нужда от трансфери на нови играчи, имаме си достатъчно качествени футболисти...? И... нощес какви ги е дрънкал??? Явно машинациите с любимия ни отбор не са чужди дори и на нашия любимец! Докога ще ни лъжат и баламосват незнам... нямат край лъжите и подигравките с Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 13:06

Тука май се обърка малко, да си чувал при тандема Мъри-Сираков някой да е казвал нещо такова? Единствено култовото дис бритиш хомосексшуал, но все пак, в 4 години от най-близката ни история не е имало нищо такова. Кокала също не се оплакваше, Ратко също, та не виждам някакъв повод за това изказване. Не е като онова например - а за съдията нема ли да ме питаш, питай ме за съдията...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 13:08

Всъщност, я виж тук http://cska.gol.bg/article.php?id=62903

Сега намери някъде инфо, от което да разберем какво точно е казал Гонзо на съдията, щото може и да е отишъл да го поздрави, нали?

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 13 сеп 2009 13:10

Нека сме зад отбора както винаги и за лошо и добро! Много е лесно да се обижда и ругае по отбора, истинските фенове застават зад него и зад една от техните звезди а именно Гонзо. Така си проличава кой обича ЛЕВСКИ ако същите тези момчета се представят добре следваяите мачове кво става бе "фенове" от сектор А ? САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 сеп 2009 13:11

Кашчей написа:

Ти кога си видял ръководител на "Левски", без Баждеков, който да не иска сметка от съдията, когато падат ;) То и вашите са понякога така, ама левскарите държат първото място :mrgreen:

е наши скоро не е имало, смисъл са не говоря за любо пенев!Те всички тренери простестират!Говоря за по-важен пост в клуба!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 13 сеп 2009 13:11

santiliana написа:а какво искаш- да ходим като малоумни на мачовете и да подкрепяме този отбор с този президент ли? Не, мерси.Докато адвоката стопанисва любимия ми отбор, аз на мач няма да стъпя.Това е като някой да оправя любимата ти жена, а ти да му ходиш на гости.Е, аз не съм от тези, който няма достойнство нека да продължи да подкрепя отбора на Батков.Защото това не е Левски на "синя" България, а отбор на един луд, който си присвои идеалите на този велик клуб.
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!

Пич ние сме фенове на ЛЕВСКИ не на Батков или който и да е друг, Левски е над всичко за нас независимо от кой е президент на отбора, кой е треньор и тн.

Върни се в “Архив”