Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?
не че искам се заяждам, обаче за какъв късмет говориме?Та вие най-малкото всеки път теглите най-слабите отбори от възможните в урните?Това не е късмет.Това е до ръководство на клуба и до изпълнителите на терена!Не може ти с тия футболисти да си направил -16 точки разлика и да ги връщаш пак в отбора и да казваш колко яка селекция има.Та вие вчера на терена имахте сигурно 5-6 футболиста които са над 30 хгодини.Те дори не могат да бягат цял мач.С тия футболисти е нормално.И незнам , ама Петков вече не е тоя Петков който беше.Забелезвам го постоянно се кара и стресира защитниците пред него.Вчера за първия гол според мене ако си седеше на вратата имаше по-голям шанс да го спаси отколкото да излезне и улесни задачата на Караджинов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- santiliana
Re: Към всички левскари във форума
а какво искаш- да ходим като малоумни на мачовете и да подкрепяме този отбор с този президент ли? Не, мерси.Докато адвоката стопанисва любимия ми отбор, аз на мач няма да стъпя.Това е като някой да оправя любимата ти жена, а ти да му ходиш на гости.Е, аз не съм от тези, който няма достойнство нека да продължи да подкрепя отбора на Батков.Защото това не е Левски на "синя" България, а отбор на един луд, който си присвои идеалите на този велик клуб.
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!
Re: Гонзо май нещо се е объркал?
POPCORN написа:Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!
Ти кога си видял ръководител на "Левски", без Баждеков, който да не иска сметка от съдията, когато падат

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Предпочитам да отида на мач и да си кажа мнението за Батков там,отколкото да обричам Клуба с апатията си. Не вредите на Батков,като не ходите момчета. Той така предпочита. Няма мнение и дух по трибуните,няма проблеми за мустакатия паразит.
110 години любов!
Re: Не е проблема треньора , а Батков...
L_Messi написа:metodito написа:Хубав анализ си направил. Имам да добавя нещо: според мен Ратко и Гонзо нямат ясна визия за това как трябва да изглежда отбора на терена. Правят се разни неща в движения, после се махат. Анархия някаква пълна. При Кокъла примерно имаше нещо като идея: победата, колкото и смешно да звучи. При Мъри беше например по-скоро играта (в ранния период) и заради това паднахме с 5 шайби, а испанците после ни хвалиха (така и не разбрах защо, ама...).При Ратко с Дебрецен, там нито пази езултат, нито натиска за гол. В двата мача с 1 нападател. Ако беше ника ти - хубаво, ама то...
Според мен Ратко иска да смени системата на 4:4:2. Преди време писах, че очаквам през зимата да се разделим с няколко играчи, сред които някое от крилата (бразилците и Хичо) и Тасевски. И евентуално Рабех и Живко, но техните евентуални продажби ще са по други причини, а не заради новата схема. Като прочетох какво е казал Гонзо нощес за гореспоменатите, още повече се убеждавам, че ще продадем именно някой от тях. А вече кой и дали ще купуваме въобще някой, зависи най-вече от Батков. Иначе, засега системата е да се закърпва положението мач за мач и до зимата да кретаме някак си на трите фронта, като с приоритет ще е първенството. Аз засега гледам мачовете, когато мога ходя и викам за отбора и чакам да видя какво ще стане. Първенството тепърва започва и не мисля че трябва още отсега да се отписват треньорът и футболистите.
Гонзо, не каза ли преди няколко седмици, че Левски няма нужда от трансфери на нови играчи, имаме си достатъчно качествени футболисти...? И... нощес какви ги е дрънкал??? Явно машинациите с любимия ни отбор не са чужди дори и на нашия любимец! Докога ще ни лъжат и баламосват незнам... нямат край лъжите и подигравките с Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Тука май се обърка малко, да си чувал при тандема Мъри-Сираков някой да е казвал нещо такова? Единствено култовото дис бритиш хомосексшуал, но все пак, в 4 години от най-близката ни история не е имало нищо такова. Кокала също не се оплакваше, Ратко също, та не виждам някакъв повод за това изказване. Не е като онова например - а за съдията нема ли да ме питаш, питай ме за съдията...
POPCORN написа:Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!
Всъщност, я виж тук http://cska.gol.bg/article.php?id=62903
Сега намери някъде инфо, от което да разберем какво точно е казал Гонзо на съдията, щото може и да е отишъл да го поздрави, нали?
Нека сме зад отбора както винаги и за лошо и добро! Много е лесно да се обижда и ругае по отбора, истинските фенове застават зад него и зад една от техните звезди а именно Гонзо. Така си проличава кой обича ЛЕВСКИ ако същите тези момчета се представят добре следваяите мачове кво става бе "фенове" от сектор А ? САМО ЛЕВСКИ
- POPCORN
- Контакти:
Кашчей написа:POPCORN написа:Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!
Ти кога си видял ръководител на "Левски", без Баждеков, който да не иска сметка от съдията, когато падатТо и вашите са понякога така, ама левскарите държат първото място
е наши скоро не е имало, смисъл са не говоря за любо пенев!Те всички тренери простестират!Говоря за по-важен пост в клуба!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
santiliana написа:а какво искаш- да ходим като малоумни на мачовете и да подкрепяме този отбор с този президент ли? Не, мерси.Докато адвоката стопанисва любимия ми отбор, аз на мач няма да стъпя.Това е като някой да оправя любимата ти жена, а ти да му ходиш на гости.Е, аз не съм от тези, който няма достойнство нека да продължи да подкрепя отбора на Батков.Защото това не е Левски на "синя" България, а отбор на един луд, който си присвои идеалите на този велик клуб.
САМО ЛЕВСКЕ!!!!!!
Пич ние сме фенове на ЛЕВСКИ не на Батков или който и да е друг, Левски е над всичко за нас независимо от кой е президент на отбора, кой е треньор и тн.