ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Даже през ден ядат лютеница,за да им стигат и за Син сити и някой друг мерцедес. 
шивача написа:Те винаги са събирали рендета, на които им се кефят на макс. Лошото е, че и при нас само капути напоследък.... Дано от Чочев излезе нещо, поне да ни радва пича
Ако има добро храносмилане ,рано или късно, ще излезе нещо от него!
kireto2 написа:гражданин от село написа:Да,ама с новата си "селекция" гереня отново ни изпревари по стълбицата надолу.Те там нямат стигане.На който млад футболист не му стига смелост сам да се откаже от футбола,да отива на герена,там ще го откажат,ако все пак не помени решението си като Райков.
Ще се откаже ,но с платени заплати, а при вас ,като му увиснат джобовете на 2-рия месец, и го подкара на лютеница по-добре ли е?![]()
Питай Бербатов! И той яде лютеница
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
гражданин от село написа:Даже през ден ядат лютеница,за да им стигат и за Син сити и някой друг мерцедес.
Мерцедес ,но като няма пари за бензин , ще почнат да идват с отворени капачки на резервоарите!
kireto2 написа:шивача написа:Те винаги са събирали рендета, на които им се кефят на макс. Лошото е, че и при нас само капути напоследък.... Дано от Чочев излезе нещо, поне да ни радва пича
Ако има добро храносмилане ,рано или късно, ще излезе нещо от него!
той е млад, метаболизмът му е ускорен, бързо преработва храната... така че за него може и телешки пържолки да похапва... но едно е сигурно-само при нас може да стане Футболист!
шивача написа:Коце Стоянов е пълен педрас, Майкъла-също, общо взето са се е събрало едно гейско общество(да ме прощават левскарите, ако ги възбуждам с тези думи), което ни ебава отзад, отпред, къде има дупки ги запълват...като другата класика-запълваме дупки всякакви
Това гейско общество, дето ви .........отпред, отзад, сигурно много помага за метаболизма на младите играчи!
-
гражданин от село
kireto2 написа:гражданин от село написа:Даже през ден ядат лютеница,за да им стигат и за Син сити и някой друг мерцедес.
Мерцедес ,но като няма пари за бензин , ще почнат да идват с отворени капачки на резервоарите!
Ти,Астън Мартин на газова уредба не си ли виждал?
Шивач,кажи що за стока е гърчето(дето не мога да му произнеса името),става ли за опорен или е менте?
kireto2 написа:шивача написа:Коце Стоянов е пълен педрас, Майкъла-също, общо взето са се е събрало едно гейско общество(да ме прощават левскарите, ако ги възбуждам с тези думи), което ни ебава отзад, отпред, къде има дупки ги запълват...като другата класика-запълваме дупки всякакви
Това гейско общество, дето ви .........отпред, отзад, сигурно много помага за метаболизма на младите играчи!
п.п. сори, мислех си, че се заяждаш, не съм искал да те обиждам, изглеждаш свестен
Последна промяна от шивача на 11 яну 2013 00:47, променено общо 1 път.
гражданин от село написа:kireto2 написа:гражданин от село написа:Даже през ден ядат лютеница,за да им стигат и за Син сити и някой друг мерцедес.
Ти,Астън Мартин на газова уредба не си ли виждал?![]()
Шивач,кажи що за стока е гърчето(дето не мога да му произнеса името),става ли за опорен или е менте?
ми на мен ми харесва, ама той кво е играл? Имаше два мача за Локото и тва е. Движи по терена, борбен е, по-добър е от Тошко, но не е като Хидиует, да отнема, да излъже, пас да обърне. Предпочита простичка игра-с едно докосване, иначе ми харесва, че се предлага за топката, не се крие като мишка
-
гражданин от село
След като го е отавил Йешич дано му тръгне играта.Аз харесвам играчи,които бързо по възможност и точно
подават,а не правят първо троен аксел(като Борко).До колкото разбирам дълги и извеждащи пасове да не очакваме?