ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Удоджи,Тегариня е централен защитник,сам го каза в интервю с Крумчо преди да си замине.
- Udoji90
- Контакти:
гражданин от село написа:Удоджи,Тегариня е централен защитник,сам го каза в интервю с Крумчо преди да си замине.
ОК, може и така да е, но все пак си го пускаха като вътрешен халф и се справяше прилично при малкото шансове за изява, които получи. Пък и като централен защитник можеше да остане - в момента по-добре той, отколкото К. Стоянов примерно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
гражданин от село написа:шивача написа:о, психопат........... класиката е- роднина, милиционер
Някакви проблеми ли са те налегнали?
не, пълен айляк съм
Кво става? Гледам вече, че и биволиците ги няма, измреха ли?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Коце Стоянов е пълен педрас, Майкъла-също, общо взето са се е събрало едно гейско общество(да ме прощават левскарите, ако ги възбуждам с тези думи), което ни ебава отзад, отпред, къде има дупки ги запълват...като другата класика-запълваме дупки всякакви 
-
гражданин от село
Тенгариня с неговия ръст и това,което показа за малкото минути игра можеше да го пробват сега на титулярното му място.То и Апата (при Милен май беше) игра 1-2 мача дефанзивен.
Като махнем Камбура и Платини, останалото е на ниво Левски, такова чудо не е било
Друга класиха- За кокошките, дето спряха да снасят
п.п. Майкъла щял да се подлага на детектора по тв7, пак няква измам
п.п. Майкъла щял да се подлага на детектора по тв7, пак няква измам
-
гражданин от село
Да,ама с новата си "селекция" гереня отново ни изпревари по стълбицата надолу.Те там нямат стигане.На който млад футболист не му стига смелост сам да се откаже от футбола,да отива на герена,там ще го откажат,ако все пак не помени решението си като Райков. 
гражданин от село написа:Да,ама с новата си "селекция" гереня отново ни изпревари по стълбицата надолу.Те там нямат стигане.На който млад футболист не му стига смелост сам да се откаже от футбола,да отива на герена,там ще го откажат,ако все пак не помени решението си като Райков.
Ще се откаже ,но с платени заплати, а при вас ,като му увиснат джобовете на 2-рия месец, и го подкара на лютеница по-добре ли е?
- Red Warrior
- Контакти:
C2H5OH написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:C2H5OH написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а кой е стефан божков
И ти се имаш за цесекар?
убии ме че непознах халфа ни от 50те
Това е история! А е и треньор! По принцип е хубаво да познаваш историята си, за да се бориш със синята мъгла!
По-спокойно, като гледам аватара му - момчето е младо. Не е грях, че не знае цялата БОГАТА история на ЦСКА. Когато аз за първи път стъпих в сектор "Г", имаше стари цесекари (някои от които вече не са между живите), които с усмивка и топло отношение ми разказваха историята и ме въвеждаха в магията ЦСКА, а сега гледам, че младите се обиждат и някои стари пушки си избиват комплексите. Така не се прави!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Те винаги са събирали рендета, на които им се кефят на макс. Лошото е, че и при нас само капути напоследък.... Дано от Чочев излезе нещо, поне да ни радва пича