sin4ec написа:
Принципно е така, но дали пък всеки е длъжен да знае всички играчи по постове и треньорите през десетилетията? Аз например не знам отбора на сините 1957 г ( случайно набирам година), за това си има справочници. А мъглата е изобретение на га, в оригинал: " синьо-чорна мъгла". Но мен друго ме гложди-гледам онова време, комунизъм или социализъм не знам, нито кой какъв е в цялата схема на финансиране от държавата, обаче на Дербито има по 60 000 човека. Сега за три години не могат да се съберат толкова, и както вървят нещата, скоро по 5 000 ще има на този мач... Нещо е много сбъркано, много изпуснато и много изродено-стигнахме дотам да ръкопляскаме, щом някой си спре топката??? От сини мъгли и червени директиви май забравихме за какъв спорт иде реч, но хората в ЕКТ ни го напомнят без вазелин! И ако съм честен, хич не съм оптимист за бъдещето, но карай да върви...
Целият ни спорт е такъв, какво да се прави... а като каже нещо по-сериозно човек, малките викат, че сме хейтъри... Не е така, мен ме боли примерно и за тях, че ние поне видяхме световно що е, Олимпиада що е, борба, щанги, биатлон, сега какво имаме та да имаме претенции до не знам къде? Имаме форуми и прозвища, друго на какво да се порадваме в спорта? На голмайсторските умения на Станислав Манолев или на смяната на 10 отбора на година от страна на Валери Божинов? Днес има само плюнки, плюнки и плюнки и нищо друго. Не само с вазелин, а и с вафли ще ни го напомнят!
Остава да се радваме и на най-малкото, ама и то е почти на привършване... и да върви и да не върви все тая ще си е. Упадък и отпадък!