Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Българи срещу роми пребили младеж във Враждебна - София

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 яну 2013 21:31

Докато не ги накарат да си плащат ток,вода,наем и тем подобни няма да се оправят.Трябва да ги накарат сами да си изкарват пари и да гледат семействата си,ще е така.То не може да получават всичко на готово и все да има компромиси за тях.

Чух,че в някой квартал на София,циганите се качвали на градския транспорт и когато кондукторите им искали пари за билет,те ги биели.Няма какво да се каже повече ...
Последна промяна от Stanislav_Ivanov на 10 яну 2013 21:32, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 10 яну 2013 21:31

На времето циганите ги беше страх да минават през центъра на града само късно вечер и сутрин много рано, а сега си ходят по кафетата викат надуват цигански музики без да се притесняват от нищо и никой не смее нищо да им каже. А някога ги смазвахме от бой!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 10 яну 2013 21:32

Eminem написа:
КНДР написа:Докато Боко и неговата престъпна групировка ГРОБ управлява България, българите ще бъдат мачкани, а циганите поощрявани.

При другите различно ли беше ? За съжаление политиците успяха да разделят народа. "Разделяй и владей". Манипулират ни и ни провокират, за да се караме, мразим...за да сме разделени. Ако бяхме единни през годините, щеше да е по-различно.

Ако бяхме единни нямаше, да свалим БКП от управлението. Преди 1989-та си живеехме спокойно и всички бяхме доволни от живота.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 10 яну 2013 21:34

фифи перото написа:Така ,като гледам, във форума сте повечето млади хора, между 20 и 30 години.
В момента няма държава и държавност.И това не е от днес,а от 20 години близо.Защо оставяте да ви баламосват с референдуми за АЕЦ, цигарите и т.н.? Защо не се поставя въпросът за циганизацията на България?
Дори турците вече не са такава опасност и напаст.Аз съм възрастен.Все някак ще добутам.Синът ми рано или късно ще се махне от това място.Да му мислят овцете,които остават тук.

+1000

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 яну 2013 21:38

КНДР написа:
Eminem написа:
КНДР написа:Докато Боко и неговата престъпна групировка ГРОБ управлява България, българите ще бъдат мачкани, а циганите поощрявани.

При другите различно ли беше ? За съжаление политиците успяха да разделят народа. "Разделяй и владей". Манипулират ни и ни провокират, за да се караме, мразим...за да сме разделени. Ако бяхме единни през годините, щеше да е по-различно.

Ако бяхме единни нямаше, да свалим БКП от управлението. Преди 1989-та си живеехме спокойно и всички бяхме доволни от живота.

Ето това е истината. Комунистическия режим наред със своите доказани от историята провали има и много прекрасни неща, най-голямото постижение от които е твърдата ръка с която се е действало спрямо всякакви такива боклуци, дегенерати и подчовеци, включително и етническите малцинства, живеещи на гърба на толерастията на модерното ни "общество".

Та аз съм гражданин, данъкоплатец и единственото нещо което искам от тази държава е да ми предостави СИГУРНОСТ! Физическа, социална и финансова - като за вторите две е ясно, че още не сме дорасли, но поне за първата???

Поздравявам те за доброто мнение, за пореден път доказваш, че си човек с ясна и последователна позиция, с интерес ще следя по-нататъчните ти постове. Още веднъж, поздравления за смелата и твърда позиция!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 10 яну 2013 21:41

КНДР написа:
Eminem написа:

стига с твойте простотии,бе,не се ли усещаш ,че си сам в комунистическата си глупост !!! то бива идиотия,ама твойто си е клиничен случай... не мислех някога да ти отговарям,ама вече ми се повдига от теб...аре бегай в Северна Корея и млъквай !!! :evil: :evil: :evil: я,не си бил сам :o :o :o !!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 яну 2013 21:46

фифи перото написа:Така ,като гледам, във форума сте повечето млади хора, между 20 и 30 години.
В момента няма държава и държавност.И това не е от днес,а от 20 години близо.Защо оставяте да ви баламосват с референдуми за АЕЦ, цигарите и т.н.? Защо не се поставя въпросът за циганизацията на България?
Дори турците вече не са такава опасност и напаст.Аз съм възрастен.Все някак ще добутам.Синът ми рано или късно ще се махне от това място.Да му мислят овцете,които остават тук.

Да разбирам ли, че с това мнение ти искаш да накараш повече хора да напуснат България? Това ли е твоят начин като на възрастен човек да помогнеш на държавата си?
И веднага някои отново взеха да си правят политическите пропаганди. Не политиците са виновни за това положение на държавата, а именно такива индивиди...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 10 яну 2013 21:48

Докато се толерират циганите и им се дават помощи а те се плодят като зайци и се чудят какво да откраднат и на никой от "ДЪРЖАВНИЦИТЕ"не му пука българите ще стават все по малко и един ден държавата ще е ЦИГАНИЯ,а не БЪЛГАРИЯ,ама нали идват избори управляващите ще трябва да и се кланят на господа ЦИГАНИТЕ иначе победа на изборите ще имат на върба.Прав е фифи перото,аз също не съм много млад и съм на мнение че който и млад човек да напусне Родината ще живее 1000 пъти по добре от тук.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 яну 2013 22:03

parvanoff написа:

Да разбирам ли, че с това мнение ти искаш да накараш повече хора да напуснат България? Това ли е твоят начин като на възрастен човек да помогнеш на държавата си?
И веднага някои отново взеха да си правят политическите пропаганди. Не политиците са виновни за това положение на държавата, а именно такива индивиди...

Такива "индивиди" както си е изразил, болшинството от тях отдавна не живеят в родината си (нищо, че в чужбина са част от малцинство и са си избрали тази съдба на отритнати и с пренебрежително отношение, говоря за огромна част от българските емигранти, но има и малки изключения все пак), та точно те едва ли са виновни за текущото положение. Всеки, който се чинил за политик след 89' е под съдебна отговорност за престъпления срещу държавата, макар и да не е само в тях вината, а и на олигарси, които са недосегаеми заради услужливите закони на системата наречена капитализъм и на които нашите така наречени политици са готови да продадат и майките си за една виличка по източните крайбрежия на Африка или Америка.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 яну 2013 22:45

КНДР написа:
Eminem написа:

Да ние бяхме единни,излязохме 2 млн. души по площадите и свалихме червените мизерници.Най-големият успех на българският народ през последните 60 год. 8-) Ти,като не си доволен от живота - мост - въже - скок....

Върни се в “Свободна зона”