Пирин отказва лиценза за Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Пирин отказва лиценза за Б група

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2013 13:59

mirodes написа:Съвременен футбол се прави с пари.И на мен ми е криво,че живея на 500 метра от стадиона в Пазарджик,пък нямаме изобщо отбор.Но това е положението.И не го карам на някакъв местен патриотизъм,а искам в А група да играят само отбори,които са подсигурени финансово.Евала на Ганчев и Домусчиев,че в сравнително малки градове изградиха силни отбори.Защото честно казано не ми се гледа по телевизията мач Монтана-Ботев Враца.И не заради отборите,а просто,защото нямат нужното ниво за А група.Виж мач като Лудогорец-Литекс с удоволствие ще гледам 4 пъти в годината.Да не говорим пък за Левски-ЦСКА или Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив.

Е ти се наслаждаваш на Литекс и Лудогорец дето ги правят смешни в Европа ли?Те и цска и левски поразвеселиха доста срещу анонимници!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 яну 2013 14:31

obi4am_pirin написа:
mirodes написа:Съвременен футбол се прави с пари.И на мен ми е криво,че живея на 500 метра от стадиона в Пазарджик,пък нямаме изобщо отбор.Но това е положението.И не го карам на някакъв местен патриотизъм,а искам в А група да играят само отбори,които са подсигурени финансово.Евала на Ганчев и Домусчиев,че в сравнително малки градове изградиха силни отбори.Защото честно казано не ми се гледа по телевизията мач Монтана-Ботев Враца.И не заради отборите,а просто,защото нямат нужното ниво за А група.Виж мач като Лудогорец-Литекс с удоволствие ще гледам 4 пъти в годината.Да не говорим пък за Левски-ЦСКА или Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив.

Е ти се наслаждаваш на Литекс и Лудогорец дето ги правят смешни в Европа ли?Те и цска и левски поразвеселиха доста срещу анонимници!

Я изброй успехите на Пирин в Европа .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2013 14:41

damageplan написа:
obi4am_pirin написа:

Обичаш да копи-пействаш от Гугъл ...намери си ги сам
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 яну 2013 15:00

obi4am_pirin написа:
damageplan написа:
obi4am_pirin написа:

Дебютното участие на тима от Благоевград в турнирите на Стария континент обаче, не може да се определи като добро. "Орлетата" срещат в първия кръг "Хамарбю ИФ" и не успяват да окажат сериозна съпротива на шведския клуб. У дома "Пирин" губи с 1:3, а на Скандинавския полуостров е разгромен с 0:4. Във второто си участие в Евротурнирите, "орлетата" успяват да елиминират един отбор. В квалификационния кръг "Пирин" отстранява ФК "Шаан" от Лихтенщайн, след победи с 3:0 у дома и с 1:0 като гост. В първия основен кръг на евронадпреварата обаче, изпитанието е далеч по-тежко. Съперник на клубът от Благоевград е гръцкият гранд Панатинайкос. В крайна сметка "орлетата" не успяват да се противопоставят на именития си съперник и отпадат след две загуби - 0:2 в Благоевград и 1:6 в Атина.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 яну 2013 16:52

obi4am_pirin написа:Убивате го с поръчково съдийство много бързо забрави последния мач с Ботев!Убивате го с кражба на готови юноши от школите на отборите!

Не съм забравил последния мач между Ботев Пловдив и Лудогорец, както и не съм забравил предпоследния между двата отбора. А ти помниш ли там какво беше съдийството в началото на мача? Пред него грешките в следващия мач бледнеят. Вече е време да забележиш, че съдийски грешки има и то навсякъде. В определени случаи се използват чрез медиите да са насаждат определени верни или неверни твърдения. На фона тези твърдения изглежда маловажна играта (или по-скоро липсата на такава) на ощетения отбор.
Юношите отиват там, където имат по-добри условия за развитие. Предполагам, че го решават заедно с родителите си. И това няма как да е кражба. Още повече, че когато няма собственост, не може да има и кражба!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2013 17:03

tsonpen написа:
obi4am_pirin написа:Убивате го с поръчково съдийство много бързо забрави последния мач с Ботев!Убивате го с кражба на готови юноши от школите на отборите!

Не съм забравил последния мач между Ботев Пловдив и Лудогорец, както и не съм забравил предпоследния между двата отбора. А ти помниш ли там какво беше съдийството в началото на мача? Пред него грешките в следващия мач бледнеят. Вече е време да забележиш, че съдийски грешки има и то навсякъде. В определени случаи се използват чрез медиите да са насаждат определени верни или неверни твърдения. На фона тези твърдения изглежда маловажна играта (или по-скоро липсата на такава) на ощетения отбор.
Юношите отиват там, където имат по-добри условия за развитие. Предполагам, че го решават заедно с родителите си. И това няма как да е кражба. Още повече, че когато няма собственост, не може да има и кражба!

разбира се че няма кражба...каза крадецът
damyanov1963:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2013 17:08

damageplan написа:
damageplan написа:
obi4am_pirin написа:

Дебютното участие на тима от Благоевград в турнирите на Стария континент обаче, не може да се определи като добро. "Орлетата" срещат в първия кръг "Хамарбю ИФ" и не успяват да окажат сериозна съпротива на шведския клуб. У дома "Пирин" губи с 1:3, а на Скандинавския полуостров е разгромен с 0:4. Във второто си участие в Евротурнирите, "орлетата" успяват да елиминират един отбор. В квалификационния кръг "Пирин" отстранява ФК "Шаан" от Лихтенщайн, след победи с 3:0 у дома и с 1:0 като гост. В първия основен кръг на евронадпреварата обаче, изпитанието е далеч по-тежко. Съперник на клубът от Благоевград е гръцкият гранд Панатинайкос. В крайна сметка "орлетата" не успяват да се противопоставят на именития си съперник и отпадат след две загуби - 0:2 в Благоевград и 1:6 в Атина.[/quote]

Ами нас ни наричаха малко по-горе "клошари" и отбор без пари пък с 18-19 годишни юноши сме го докарали до мачове с Панатинайкос!Тогава с 1-2 изключения едното от които е новия шеф в Пирин Кольо Петрунов всичко друго беше от голобрадковци от школата!Срамното е когато имаш бюджет от милиони евро да го докарваш до срам като тазгодишния!
damyanov1963:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 яну 2013 19:15

obi4am_pirin написа:...каза крадецът

Ти май нещо не си в ред :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 10 яну 2013 19:31

Официално: Пирин (Благоевград) продължава във „В” група :arrow:Орлетата” се разминаха с взимането на лиценза на Септември (Симитли) за обединената „Б” група.
Пирин (Благоевград) ще продължи да играе и през пролетния полусезон в първенството на Югозападната „В” група. Новината потвърди изпълнителният директор на тима от Благоевград Николай Петрунов.По думите му напълно е пропаднала възможността за взимането на лиценза на Септември (Симитли), който се състезава в професионалната "Б" група и преговорите са прекратени. Така Пирин ще започне новия дял на шампионата с домакински мач срещу Струмска слава (Радомир) и ще опита да навакса изоставането от 6 точки от лидера Марек. Треньорът Йордан Боздански събира отборът за първа тренировка на 14 януари (понеделник) от 13.00 часа на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Очаква се на първото занимание да има доста нови футболисти, както и такива на проби. Първоначално „орлетата” ще се готвят в домашни условия, а за по-късно е плануван лагер в Сандански. Отборът вече има уредени контролни срещи с Банско, Оборище (Панагюрище), Велбъжд (Кн), Локомотив (Сф) и македонския Хоризонт (Турново).

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 11 яну 2013 00:16

пиринска бундеслига написа:Официално: Пирин (Благоевград) продължава във „В” група :arrow:Орлетата” се разминаха с взимането на лиценза на Септември (Симитли) за обединената „Б” група.
Пирин (Благоевград) ще продължи да играе и през пролетния полусезон в първенството на Югозападната „В” група. Новината потвърди изпълнителният директор на тима от Благоевград Николай Петрунов.По думите му напълно е пропаднала възможността за взимането на лиценза на Септември (Симитли), който се състезава в професионалната "Б" група и преговорите са прекратени. Така Пирин ще започне новия дял на шампионата с домакински мач срещу Струмска слава (Радомир) и ще опита да навакса изоставането от 6 точки от лидера Марек. Треньорът Йордан Боздански събира отборът за първа тренировка на 14 януари (понеделник) от 13.00 часа на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Очаква се на първото занимание да има доста нови футболисти, както и такива на проби. Първоначално „орлетата” ще се готвят в домашни условия, а за по-късно е плануван лагер в Сандански. Отборът вече има уредени контролни срещи с Банско, Оборище (Панагюрище), Велбъжд (Кн), Локомотив (Сф) и македонския Хоризонт (Турново).

Повече от xубава новина - САМО ПИРИН !

Върни се в “Пирин”