Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот djikitaeca » 13 сеп 2009 11:39

Bobby1177 написа:Не закачайте Ицето Йовов! Само слепите не видяха, че вчера той беше единствения, който опитваше нещо... Разбра го и помощника на Виляреал, само наш'те дебили не могат да го разберат :!: :!: :!:

+1
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот djikitaeca » 13 сеп 2009 11:41

slavi_1914 написа:Здравейте Левскарчета !

Да не правим какво ?

Аз съм за ЛЕВСКИ, но вече ми ПИСНА ! Вижте сами:

12/09/2009 ПФК Левски - Локомотив София 1:2 (Ще си видим грешките и ...)
25/08/2009 Дебрецен - ПФК Левски 2:0 (Играли сме добро али смо немали шанс.Взехме мерки 2 гола от по 25-30 метра)
19/08/2009 ПФК Левски - Дебрецен 1:2 (Играхме добре но допуснахме голове от далеч,ЩЕ ВЗЕМЕМ МЕРКИ ЗА РЕВАНША ЗА ДАЛЕЧНИТЕ УДАРИ)
28/07/2009 Баку - ПФК Левски 0:0 (Изстрадан мач. Пълна трагедия и късмет ,че не паднахме)
3/06/2009 Пирин - ПФК Левски 1:1 (Поне не загубихме. Пък и нали станахме шампиони защо да се напъваме!)
9/04/2009 Пирин - ПФК Левски 1:0 (Левски беше с "класи" над Пирин,ама сигурно Кокала е виновен)
31/05/2009 ПФК Левски - Миньор 1:1 (Ей тва е миньоро на сред Герена,ама нямахе шанс пак нали ?)
11/04/2009 ПФК Левски - Локомотив София 0:3 (ОХ ! Ама да ви кажа Камбуров няма класа за да играе в Левски нали?)
04/04/2009 Черно море - ПФК Левски 0:0 (Ако е чудите този защо го извадих си спомнете за 12-ия от Левски-съдията)
08/03/2009 ПФК Левски - Вихрен 3:2 (Помните ли този мач ? С гол в 93 мин.! А колко косъма ви побеляха до тогава ?)
5/11/2008 Черноморец - ПФК Левски 2:2 (Лъжа ли се или на полувремето водехме с 0:2 ?!? и какво стана? )
01/11/2008 ПФК Левски - ЦСКА 1:1 (Пак мъки ! Добре,че Гонзо вкара отбитата топка след удар на Тиберканин)
26/10/2008 Сливен - ПФК Левски 0:0 (Трагичен Левски 2 положения за 90 минути)
02/10/2008 ПФК Левски - Жилина 0:1 (Жилина поведоха с гол на Адауто,който се разписа с удар от 25 метра)
21/09/2008 Локомотив София - ПФК Левски 1:0 (Помните ли кой е този отбор ? Аз вече да !)
18/09/2008 Жилина - ПФК Левски 1:1 (Комфортен аванс! Жилина май бяха с червен картон след 75мин. ...)
09/08/2008 Вихрен - ПФК Левски 1:0 (Резултата сам говори)
27/08/2008 Бате Борисов - ПФК Левски 1:1 (На косъм бяхме :cry: )
13/08/2008 ПФК Левски - Бате Борисов 0:1 (Помните ли трактористите и те ни биха :cry: )

Накрая ще ви кажа следното:

---> Левскарчета - Ние с вас си оставаме завинаги такиви и завинаги сини.Дори и да слушаме с едно ухо мача и да викаме,че вече не ни пука, пак ще ни боли за Левски защото Левски сме ние с вас!

---> Г-Н БАТКОВ нашите сърца спират,ушите ни заглъхват, очите ни се насълзяват и 3 дни неможем да си намерим място след всеки такъв мач !Време е това да спре защото Левски винаги ни е радвал и стоплял душите в тази сурова,гадна и мръсна държава. Но вие сячески се опитвате да ни отнемете топлинката ! Ако неможете да управлявате клуба продайте го или намерете хора които да го управляват по-добре.
И няма да е лошо с г-н Христолов,г-н Дражев и г-н Томов да си пообмените опит и да се осъвършенствате един друг и да се обедините и най накрая да успеете да съсипете някой отбор !
НО ЗНАЙТЕ ЧЕ ТОЗИ ОТБОРИ КАТО ЛЕВСКИ,ЦСКА,БОТЕВ,ЧЕРНОМОРЕЦ... никога няма да са ви по силите и най-много ТЕ ДА СЪСИПЯТ ВАС !

ПП: БАТКОВ ВЕЧЕ ПРЕКАЛИ ! ОСТАВИ ЛЕВСКИ НА ДРУГ ! ТИ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ, А НИЕ НЯМА ДА ТЕ ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ !

+1 ^^ страхотно мение!
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот djikitaeca » 13 сеп 2009 11:43

Не виждам как с този отбор ще направим нещо значимо в Лига Европа , но дано греша.. престъпници , плейбои , подкупници.. според мен няма смисъл , но нека видим...дано ни изненадат!
Изображение

restless
Контакти:

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот restless » 13 сеп 2009 12:01

soilwork написа:
yasen написа:Батков да даде цялата власт в ръцете на Сираков, ЦЯЛАТА. А Батков да идва да гледа само мачовете и да дава пари за трансфери, когато му поискат. Това е верния път, според мен!
Еми той това прави човека :lol: Жоазиньо и Зе ви купи,Карлос също,мароканския Бекенбауер,Бензукан...след това Мъри му даде списъка с футболистите които не желае в Левски-Топчо,Мечо,Бардон,Бижутера...много къса памет имате!! След това пък се принуди да ви ги връща обратно :) Абе за вас няма угодия

Ако гледаме реално - кой от върнатите играе?
Топчо, дето Караджинов го подмина като малка гара?
Бардон - старае се но нито е във форма нито има въздух да тича 90мин.
Бижутера?Ок, веднъж на 10 мача вкарва с удар извън пеналта и изпуска 5 положения сам срещу вратаря...
Жоазиньо преди поредицата контузии беше най-добрия и най-раздаващ се на терена, а в момента докато има сили това е Зе Суареш.
Рабех докато имаше кой да му стяга сармите беше във форма и играеше стабилно...

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 13 сеп 2009 12:02

gzagorov написа:Не, най-големият проблем е, че нямаме нищо... само публика.
Да ги подкрепяме, казвате?! Лелееее, горкичките, ако ги освиркваме в мачовете няма да могат да спят... на терена, както сега. Водката в "Бияд" няма да могат да си допият, милите. Сакън...
Видяхте ли разходите за националите - десетки хиляди евро за 5-звездни хотели, бизнес класи, премии... Да не мислите че в "Левски" е по-различно? Божееее... Работя по 220 часа на месец за да си купувам едвам най-необходимото, а ония селяни си веят та*аците и после карат Мерцедесите. Да не говорим, че на работа сигурно навъртам повече километри от тях за седмица тренировки. И как тогава да не ги освиркваме. Смеехме се на чорбарите, че наричаха играчите си ку*ви, ама нашите са си направо пу*ки :evil: :evil: :evil:

Добре приятел давай започваи с критиките, да направим футболистите на нищо и треньора и него.Това, че идват важни мачове майната му нали и след тях трябва да продължаваме да ругаем по всичко и по всички.Само едно ще кажа, точно в такива моменти си проличават истинските фенове на отбора и тези който наистина го обичат, всеки може да подкрепя отбора когато върви и бие всичко наред.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот L_Messi » 13 сеп 2009 12:07

metodito написа:Хубав анализ си направил. Имам да добавя нещо: според мен Ратко и Гонзо нямат ясна визия за това как трябва да изглежда отбора на терена. Правят се разни неща в движения, после се махат. Анархия някаква пълна. При Кокъла примерно имаше нещо като идея: победата, колкото и смешно да звучи. При Мъри беше например по-скоро играта (в ранния период) и заради това паднахме с 5 шайби, а испанците после ни хвалиха (така и не разбрах защо, ама... :mrgreen: ).При Ратко с Дебрецен, там нито пази езултат, нито натиска за гол. В двата мача с 1 нападател. Ако беше ника ти - хубаво, ама то...

Според мен Ратко иска да смени системата на 4:4:2. Преди време писах, че очаквам през зимата да се разделим с няколко играчи, сред които някое от крилата (бразилците и Хичо) и Тасевски. И евентуално Рабех и Живко, но техните евентуални продажби ще са по други причини, а не заради новата схема. Като прочетох какво е казал Гонзо нощес за гореспоменатите, още повече се убеждавам, че ще продадем именно някой от тях. А вече кой и дали ще купуваме въобще някой, зависи най-вече от Батков. Иначе, засега системата е да се закърпва положението мач за мач и до зимата да кретаме някак си на трите фронта, като с приоритет ще е първенството. Аз засега гледам мачовете, когато мога ходя и викам за отбора и чакам да видя какво ще стане. Първенството тепърва започва и не мисля че трябва още отсега да се отписват треньорът и футболистите.

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот krivia » 13 сеп 2009 12:08

:shock: Абе вие дрогирате ли се бе? Нещастници? Какво ви е виновен Гонзо бе капути???
Препикан Ортега НЕ ГО Е ИСКАЛО НОВОТО РЪКОВОДСТВО, ЯСНО? Едниствения, който са докарали СИМОНОВИЧ(не става за Левски, даже групата му е много!!!) :!: :evil: :evil:
Абе вие слепи ли сте, че вече ТРИ ГОДИНИ борат паткофф-смолянския нещастник СИ ПРАВИ ТАШАК с отбора на НАРОДА, а същия тоя НАРОД само стои и гледа, даже и му се радва отвреме навреме. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА ЛЕСВСКИ Е ТОВА НЕЩАСТНО КОПЕЛЕ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ОГРОМНИЯ БРОЙ ДАЛАВЕРИ СЪС ЗАМЕНКИ НА ГОРИ И РАЗНИ ДРУГИ НЕЩА С ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. АКО БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИСКИ МЪЖ И СИ ИЗПЪЛНИ ЗАКАНАТА, ЧЕ НЕГА ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ НЯМА ДОКАТО Е НА ТОЯ ПОСТ, ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО НИЩОСТВО С МУСТАЦИТЕ трябва да изгние в затвора.
Всички малоумници, които упрекват ГОНЗО-ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ - ДА СЕ ГРЪМНАТ, ДОКАТО МОГАТ!!!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот MoNteSo » 13 сеп 2009 12:13

Може да звучи като клише, но самото класиране в тези групи е успех и за Левски и за ЦСКА.Просто се замислете какво представлява националния ни отбор, и като цяло футбола ни и сами ще осъзнаете, че дори и този частичен успех не е логичен на фона на всичко случващо се във футбола ни.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 13 сеп 2009 12:16

reebok написа:
gzagorov написа:Не, най-големият проблем е, че нямаме нищо... само публика.
Да ги подкрепяме, казвате?! Лелееее, горкичките, ако ги освиркваме в мачовете няма да могат да спят... на терена, както сега. Водката в "Бияд" няма да могат да си допият, милите. Сакън...
Видяхте ли разходите за националите - десетки хиляди евро за 5-звездни хотели, бизнес класи, премии... Да не мислите че в "Левски" е по-различно? Божееее... Работя по 220 часа на месец за да си купувам едвам най-необходимото, а ония селяни си веят та*аците и после карат Мерцедесите. Да не говорим, че на работа сигурно навъртам повече километри от тях за седмица тренировки. И как тогава да не ги освиркваме. Смеехме се на чорбарите, че наричаха играчите си ку*ви, ама нашите са си направо пу*ки :evil: :evil: :evil:

Добре приятел давай започваи с критиките, да направим футболистите на нищо и треньора и него.Това, че идват важни мачове майната му нали и след тях трябва да продължаваме да ругаем по всичко и по всички.Само едно ще кажа, точно в такива моменти си проличават истинските фенове на отбора и тези който наистина го обичат, всеки може да подкрепя отбора когато върви и бие всичко наред.

Абе пич това е ЛЕВСКИ!!!!!!!И за подкрепянето в трудните моменти:да аз съм човек,който при головете на Бате,Жилина,Тампере и т.н. вика единствен в сектора ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ.Аз съм човек,който при 2-та гола в Будапеща вика със всички сили ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ!!!!Но всяко нещо си има граници!!!!Колко станаха мачовете да се застава зад отбора(за 4 години имаме 20-30 такива мачове,10 от които би следвало да се изгори жив Батков.Такова нещо историята не помни).Стига не може да си правят гаргара с нас всички,ние сме Левски.И не ме разбирайте погрешно,на 20-и съм на мач и ще викам със всички сили за любимия отбор и ще го подкрепям независимо от резултатите докато съм жив.Просто някои хора от ръководството на Левски спекулират с търпението и се гаврят с чувствата на хората.Искам Левски да има ясна цел и да се взимат адекватни мерки,тогава няма да се хули отбора със сигурност.Просто на хората им писна от лъжи.Аз съм на мнение дори и да бием Виляреал :o :o и после да смажем ЦСКА,Батков трябва да се махне.Просто той е вреден за отбора,ей хора толкова не съм прощавал на близките си и на жените с които съм бил,колкото на Батков и тия около него :lol: :x :x :x Искам нов Левски!!!!!!!!!!!И САМО ЛЕВСКИ ;)
Последна промяна от SAMP на 13 сеп 2009 12:29, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
FCH

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот FCH » 13 сеп 2009 12:17

Педеразко и Мъри заради наглостта и меркантилността си заслужават 10 години да преживяват с незаслуженоспечелените крупни суми от Левски, Литекс и Националния!

Върни се в “Архив”