От тези играчи, едва ли някой ще започне сезона като титуляр, но пък са млади и перспективни и с течение на времето вероятно някой от тях ще успеят да си завоюват титулярно място в отбора. Надеждите ми са по-скоро свързани с това, че отбора вече ще е по-сработен и някой играчи привлечени през лятото ще заиграят значително по-добре, а и дупките които се отвориха в защитата ще се позапълнят след излекуването на Везалов, завръщането на Милиев и привличането на Пл.Димов.
Някой хора гледам почти са отписали играчи като Ели и Пелето, но по мои наблюдения, те минават за едни от любимците на Ил.Илиев и са бетон в титулярния състав. Въпроса е кои ще са тези които ще им партнират. За партньор на Ели от тримата - Везалов, Милиев, Димов, най-близо до титулярното място ми изглежда Везалов, но с уговорката, че не се знае каква ще е формата му след контузията. Партньорът на Пелето най-вероятно ще е чаканият да се присъедини чужденец, ако е опорен халф, а Гаджев ще заиграе като атакуващ халф. Ако пък чужденецът се окаже атакуващ халф, то тогава Гаджев ще си се върне на обичайното място като опорен.
Това са общо взето въпросителните около състава. Другите мисля са ясни на всички. Може би евентуално Ил. Йорданов и М. Василев да са на кантар и да се въртят през сезона като титуляри на лявото крило.
Друг много важен въпрос е, какво правим при наказания или контузии на някой от основните играчи? Това също беше един от проблемите пред отбора през есента. Най-сериозно и за напред ще се усеща липсата на Рамос. Цв.Тонев се понрави в някой моменти, но така и не получи достатъчно шансове, а и вече трудно минава за млад, защото вече е на 21 години и отдавна трябваше да се е утвърдил ако има качества. М.Василев не знам как би се справил по дясното крило, ако се налижи да играе там.
Ето и един примерен състав, като ще напиша и титулярите и евентуалните първи варианти за алтернативи на всеки един. В.Домовчийски не е включен, тъй като не е сигурно дали изобщо ще дойде. Младите като А.Вутов, братя Цоневи и Т.Чаворски също би трябвало да получат своите шансове, но това може би ще става във вече решени мачове. Хр.Йовов би следвало да се използва в наистина много краен случай, ама няма да се изненадам ако и титуляр започне в някой мачове.
Пл.Илиев
(М.Иванов)
Д.Мюлдер Д.Везалов Р.Ели Нуно Пинто
(Ст.Ангелов) (Й.Милиев) (Пл.Димов) (О.Старокин)
чужденецът Ст.Ангелов
(Ст.Велев) (Д.Димов)
Вл.Гаджев
(Р.Прохазка)
Кр.Рамос Ил.Йорданов
(Цв.Тонев) (М.Василев)
Б.Де Карвальо
(Ж.Силва)
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Хубавото е,че новите играчи са наблюдавани,идват със статут на титуляри в предишните си отбори и са българи.Просто трябва търпение към тях.Вярно е че остана малко плява от предишните години като Милиев,Йовов и Гаджев но и от тях ще се отървем през лятото.Но си личи че се поставят основите на нов отбор,който има бъдеще близките 3-4 години.
Thsmith написа:Бендтнер взима 80 хил лири седмично ; ) Барби нз колко взима, но тавана във Фулъм беше 50 000 лири до лятотоOOP написа:Гледам, че си фен на Ювентус затова ще ти отговоря по начин, по който най-добре ще ме разбереш. Юве защо не взе Бербатов ами взе Бенднер ?!? Може би е имала малка разлика в исканата заплатка а ?!?!
По-добре млади българи със заплата 5 000 евро да им се даде шанс, отколкото 35 годишни бразилчета с 3 пъти по-голяма заплата.......Само ЛевскиТа мисълта ми е, че май са ти криви сметките ; )
Иначе е по-добре да се вземе някой нормален играч който знае от коя страна се рита топката, а не млад бг играч... дето само запълва място и имитира дейност.
[offtopic]Така като гледам Берба е запазил заплатата си от 100 000 паунда и във Фулъм, но както и да е не ми се спори. Мисля, че ме разбра за Бенднер.[/offtopic]
Някои млади бг играчи също знаят от коя страна се рита топката, но трябва да им се даде шанс. За това подкрепям новите попълнения и треньора. Само Левски.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Аз пак да дам списъка с бг играчите взети от А група през последните 5 години
Освен Пламенчо ... какво е общото между другите ?

Aleksandar Bashliev
Bojan Iliev
Cvetomir Matev
Daniel Dimov
Daniel Mladenov
Dimitar Vezalov
Djuneit Yashar
Enyo Krastovchev
Georgi Hristov
Ilian Yordanov
Ivan Petkov Cvetkov
Ivo Ivanov
Kalin Shtarkov
Kiril Akalski
Martin Dimov
Miroslav Antonov
Orlin Starokin
Plamen Iliev
Simeon Raykov
Todor Hristov
Tsvetelin Tonev
Yordan Miliev
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Der Schmarotzer
- Контакти:
metodito написа:ralka_levskarka написа:Никога не е имало оферта за Пламен Илиев, чудех се какви са тези информации. Най-голямата грешка, която допуснах откакто съм в Левски е миналата пролет. Тогава не трябваше да допускам Костов да си тръгне от Левски. Николай Костов трябваше да бъде треньор на Левски до края на сезона. Всеки, който работи допуска грешки. Не грешат само тези, които си лежат вкъщи. Глупакът допуска една и съща грешка два пъти, така че не мисля да повтарям грешките, които съм правил“, допълни шефът в Левски.
Доста интересно мнение. Не бях чувал отдавна човек от този клуб да каже: "Признавам, сгреших". Похвални са думите на Тонев.
Само глупакът се учи от собствените си грешки!!!! Умният се учи от грешките на другите!!!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Пореден експеримент в защитата! При положение, че цяла есен играхме без НИТО ЕДИН централен защитник!
ИДИОТИ!!!
Иначе като цяло селекцията на този етап не е толкова лоша, но определено не е и шампионска. Явно наистина ще се гони обиграване на отбор с български футбалери за 100-годишнината. А не ни трябва чак толкова много, за да си вдигнем класата до шампионско ниво още тази година. Особено при положение, че Лудогорец май няма да са толкова активни този трансферен прозорец. Двама защитника на добро ниво и във форма ни трябват, е*ти!!!
И евентуално офанзивен халф...
За перспективността на тези футболисти- поради една или друга причина младите български футболисти не достигат до изискваните от тях ниво и класа в синия отбор.
Поне според мен причината е, че им дават прекалено високи заплати- за родната ни действителност и главно за манталитета на 19-22 годишно българско футболистче... В момента в който го докарат до 10-15 000 лева месечно желанието и мотивацията им да се развиват отиват в небитието. 

Иначе като цяло селекцията на този етап не е толкова лоша, но определено не е и шампионска. Явно наистина ще се гони обиграване на отбор с български футбалери за 100-годишнината. А не ни трябва чак толкова много, за да си вдигнем класата до шампионско ниво още тази година. Особено при положение, че Лудогорец май няма да са толкова активни този трансферен прозорец. Двама защитника на добро ниво и във форма ни трябват, е*ти!!!

За перспективността на тези футболисти- поради една или друга причина младите български футболисти не достигат до изискваните от тях ниво и класа в синия отбор.

Der Schmarotzer написа:metodito написа:ralka_levskarka написа:Никога не е имало оферта за Пламен Илиев, чудех се какви са тези информации. Най-голямата грешка, която допуснах откакто съм в Левски е миналата пролет. Тогава не трябваше да допускам Костов да си тръгне от Левски. Николай Костов трябваше да бъде треньор на Левски до края на сезона. Всеки, който работи допуска грешки. Не грешат само тези, които си лежат вкъщи. Глупакът допуска една и съща грешка два пъти, така че не мисля да повтарям грешките, които съм правил“, допълни шефът в Левски.
Доста интересно мнение. Не бях чувал отдавна човек от този клуб да каже: "Признавам, сгреших". Похвални са думите на Тонев.
Само глупакът се учи от собствените си грешки!!!! Умният се учи от грешките на другите!!!
Може би искаш да кажеш, че ти си бил безгрешен през целия си живот?

Както всеки трансферен прозорец, така и този има и доволни, и недоволни. Радвам се, че този път положително гледащите са повече. Лошо няма да си недоволен, стига да си изкажеш културно и обосновано мнението. Няма нищо по-добро от градивната и обоснована критика. Меко казано са ми странни мнения, които казват, че даден играч като му видиш физиономията и ти става ясен какъв е, а не се пише, че същият е младежки национал.

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Валери Домовчийски е готов да намали двойно заплатата си, за да играе отново в Левски. По всяка вероятност става въпрос за слизане от 30 хиляди на 15 хиляди евро месечно.
Юношата на "сините" иска да напусне Дуисбург. Нападателят е обвързан с германците до 30 юни и затова цената му е сравнително ниска. Възможно е 26-годишният играч дори да скъса контракта си, за да пристигне на "Герена" без трансферна сума.
В последните години Домовчийски на два пъти отказа да се върне в Левски. Той е записал 105 мача със синята фланелка, в които е отбелязал 53 гола. Преди пет години бе продаден на Херта за сумата от 1.6 милиона евро.
Parmalat написа:Литекс продава ама скъпо иначе млади качествени играчи при тях с лопата да ги ринеш Попов,братята Миланови,Цветков,Десподов,Недялков,Славчев,Здравчев,Руменов,Костадинов,Колев всички тези играчи са между 16 и 22 години.С повечето от тях титуляри в момента са на трето място.
Иначе забележете групата на Левски и колко юноши е извикал Илиан Илиев.![]()
СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ:
Пламен Илиев, Александър Любенов, Ивайло Василев, Михаил Иванов, Ромен Ели, Нуно Пинто, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Роман Прохазка, Христо Йовов, Марсиньо, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Доменик Аврамов, Стефан Велев, Жоао Силва, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Цветелин Тонев, Тодор Чаворски, Илиян Йорданов, Любомир Илиев, Пламен Т. Илиев, Мики Орачев, Милен Василев
Ти ги изкара нещо повече от школата на Барселона. Дано да греша, но от тези, които си изброил не повече от един-двама ще се запомнят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Свидетел съм на коя поред селекция,която според мен отново хвърля прах в очите и заблуждава...Хубаво е,че поне тенденцията за "гръмки,грандиозни" селекции с чужденци като че ли няма да има,но от новите момчета...Колко от тях могат да бъдат разпознати с добра игра,с нещо забележително,което ги отличава от останалите добри на техните постове в България?Напоследък съм се отдалечил от БГ футбола и не следя изкъсо нещата,но Димов,Велев,Иванов,Василев с какво са изпъкнали-с няколко добри мача и веднага в Левски?
От години новопривлечените играчи нямат облик,нямат визитки,а дори и да имат такива са на доизживяване като Андвеле Слори,Жанвион Матондо,Марсиньо,Арш и още...
Най-големият проблем на Левски беше,е и ще си остане централната двойка защитници.Още от времето на Гонзо се преквалифицираха футболисти,така изгонихме Сержиньо Грийн,а титуляри с постоянни силни игри няма.Видя се,че в най-важните мачове срещу ЦСКА,Лудогорец и ФК Сараево в ЕКТ,че сме като разграден двор отзад.
Но това от което Левски има крещяща нужда е истински плеймейкър в центъра на терена-"класическа" десятка,маестро в средата,който да поема топките от Гаджев или защитата и да организира играта в нападание,защото няма какво да се заблуждаваме,не може от сегашните защитници да очакваме да организират атаката
И вместо Дончо Донев и екипа да се фокусират в намирането на такъв играч,играч който може да свърши работа и да направи отбора ни абсолютно боеспособен и конкурентен,както и да положим основите на успешен отбор,те купуват някакви играчи с които уж "градим" шампионски отбор?
Не знам,като цяло битката ще бъде между нас и Лудогорец,като много е вероятно да се издъним във важните мачове пак и то най-вече заради играта в защита!
От години новопривлечените играчи нямат облик,нямат визитки,а дори и да имат такива са на доизживяване като Андвеле Слори,Жанвион Матондо,Марсиньо,Арш и още...
Най-големият проблем на Левски беше,е и ще си остане централната двойка защитници.Още от времето на Гонзо се преквалифицираха футболисти,така изгонихме Сержиньо Грийн,а титуляри с постоянни силни игри няма.Видя се,че в най-важните мачове срещу ЦСКА,Лудогорец и ФК Сараево в ЕКТ,че сме като разграден двор отзад.
Но това от което Левски има крещяща нужда е истински плеймейкър в центъра на терена-"класическа" десятка,маестро в средата,който да поема топките от Гаджев или защитата и да организира играта в нападание,защото няма какво да се заблуждаваме,не може от сегашните защитници да очакваме да организират атаката

Не знам,като цяло битката ще бъде между нас и Лудогорец,като много е вероятно да се издъним във важните мачове пак и то най-вече заради играта в защита!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"