Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот magga » 09 яну 2013 21:59

фифи перото написа:
magga написа:
фифи перото написа:
magga написа:
Селекция се прави с кинти, а като няма кинти се прави с юноши, но да взимаш разни само, за да симулираш дейност, айде стига толкова, всяка година е едно и също вече :roll: Лятото идват 4-5 човека, зимата 2-3 от тях си тръгват идват други 4-5 и така и все още се прави така ! Марсиньо може и да не е изиграл нещо кой знае какво, но можеше да му се даде шанс до края на сезона, Арш дори не го пробваха след като го пратиха в Китай, а той си е голаджия, но ще разчитаме на един 31-32 годишен играч да вкарва, ок, но още колко може да играе Карвальо и кога пак ще се хване за рамото. От друга страна юношите какво ще правят сега ? Ако съм на мястото на Цоневи и търкам пейката на някакъв като Велев, който е риткал до преди 2 години в окръжните групи, накрая ще се изнеса от отбора. И сега чета статия в Гонг, как Калво и Диамутен били разочарования ... и да ама не, защото Калво играеше перфектно втория полусезон, а Диамутен беше поне с 2 класи над Иво Главата, но кой ли предпочиташе Гонзо, а после и Илиан се набута с Ивчо и накрая го разкараха, ама многооо късно. Та да бих направил аз селекцията на Левски, но ако Батков и Тонев ми дадат едни 2 милиона, или поне ме оставят да взимам на проби играчи и да ги видя, а не направо да ми подписват договори и ако ми кажеш то с 2 милиона всеки може ще ти кажа, че нито един голям отбор не прави селекция с трици, а с парици ;)

Гледам, разбираш от кинти, от бизнес.
Като си толкова наясно,би ли обяснил, как се управлява фирма с ДВАМА работника?
С джобните от мама и тате? :lol:

С теб няма да споря, защото те уважавам :) Но ако ми кажеш, че селекция не се прави с пари няма да ти повярвам и не мога да ти разбера идеята за джобните на мама и на тати, като говорим за футболен отбор, който има спонсори, които наливат достатъчно пари по родните стандарти и ще се строи стадион и прочие и прочие и да се каже, че сума от порядъка на 500 хиляди лева е много за взетите играчи. Не е реално това да са много пари за 4ма човека ! Относно техните качества, колкото вие сте ги глидали толкова и аз съм ги гледал, надявам се да са прилични за родните стандарти, но предни години си патихме от обещаващи национали- Иво Иванов, Райков, Димов и тн, също така играчи като Младенов и Старокин определено не са с нещо по-добри от юношите, за това съм съгласен да се даде път на тия момчета на по 17-18 и да се каже, че това е бъдещето на отбора +2-3 наистина класни чужденци или българи, като Миланов от Литекс или Неделев от Ботев. Не ме разбирайте, че не съм левскар или че плюя селекцията просто всеки си има мнение и моето е такова, което не значи, че е правилно или грешно :)

До някъде си прав, но не само с пари, а и с акъл.
Преди време Наско хвърляше доста пари(естествено и прибираше ;) ), но резултати-никакви.
Миланов?-2 милиона Е?Сериозно?
Неделев?А да видим след година къде ще е?
Да, прав си,цитираните от теб са провал, но тук стигаме до акъла.
Знаеш ли какво ще ти кажа, все повече започвам да имам доверие на Тонев.Странно, нали?

И да спорим ,и да се караме понякога, ние не сме , като другите, ние сме ЛЕВСКАРИ!

Тонев има поне 2 пъти повече акъл от Гонзо, който правеше селекцията до сега :lol: така че нормално да му вярваме повече, а и някак си до момента поне на мен не ми е дал повод да го нахраня, така че да не му простя. Относно акъла, единственото което ни ме харесва е това, че не се следят свободни футболисти, които да се викат на проби, както бяха Бардон и Томашич, а се взима директно : Марсиньо ми е такъв пример, просто бил постигнал нещо и нека го вземем. Нека да подхождаме като клуб, който е голям и има традиции. Селекция на кило не ме устройва, поне мен :)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 яну 2013 22:08

Батков каза нещо интересно. Даваме пари за наш юноша (вратарчето), а сме си чесали да не кажа кое, когато Ботев Враца го взеха!
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 22:10

magga написа:..........

Селекция на кило не ме устройва, поне мен :)

Мен също.Но там нещата опират до недоразумението Дончо.
Този човек няма поглед, няма усет за фугболисти, а му имат доверие.
Надявам се и на Илиан.Може да е плах,може да е всякакъв, но мисля, че той има цели и ги преследва.Хубавото е (засега) ,че го оставят да го прави.
Хубавото е(не ме е срам да го призная), че Батков успя да съхрани Левски като КЛУБ, а не да сме като морето,червените, тракия,...
Между другото ,същото прави и бат Венци, но никой не му го признава.
Няма защо да ти обяснявам повече.Знам,че ме разбираш;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 09 яну 2013 22:19

Аз съм доволен от факта ,че взимаме българи, при това млади! Сега е много по-важно да се оправи базата и стадиона, отколкото да се дават луди пари за скъпо-платени чужденци!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 яну 2013 22:24

kireto2 написа:Аз съм доволен от факта ,че взимаме българи, при това млади! Сега е много по-важно да се оправи базата и стадиона, отколкото да се дават луди пари за скъпо-платени чужденци!

Напълно съм съгласен :)
Млади са,българи са! 100 пъти по-добре от разни Марсиньовци и Рисповци .... Друг е въпроса дали с тази селекция ще вземем титлата ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 яну 2013 22:31

tatusindo написа:
kireto2 написа:Аз съм доволен от факта ,че взимаме българи, при това млади! Сега е много по-важно да се оправи базата и стадиона, отколкото да се дават луди пари за скъпо-платени чужденци!

Млади са,българи са! 100 пъти по-добре от разни Марсиньовци и Рисповци .... Друг е въпроса дали с тази селекция ще вземем титлата ;)

Ще я вземем! Селекцията е добра!
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 яну 2013 22:38

Изхождайки от дискусиите последните три години всеобщото мнение е, че отборите печелили титлата не са го сторили по честен път, така че какво значение има каква селекция се прави ако си си платил достатъчно на правилните хора? :roll:

Селекциите са важни за ЕКТ, а там нашите към момента здраво издишат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 09 яну 2013 22:59

Ей богу ,колко ни струва селекцията 500 хил. или 350 хил.? :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 яну 2013 22:59

tatusindo написа:

Няма да я вземем. Титлата вече е уредена в полза на Луд...... а ние стягаме отбор за следващата, юбилейна година, да сме шампиони. ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 яну 2013 23:08

Преди години,като измъкнахме Легендата от долните групи никой не вярваше,че ще излезе такъв играч. Нека си признаем - футболисти,дошли при нас със статута на звезди в отборите си почти винаги се провалят : Бърканичков,Милованович,Жоро Христов,Иво Иванов,Тодор Христов и прочие и прочие..Може да продължавам така доста време. В същото време И.Йорданов дойде от Локо,като свободен агент и се вписа доста добре. Аз продължавам да вярвам,че тази селекция ще се окаже доста успешна в бъдеще. Е,и аз исках Г.Миланов,но каквото и да говорим Литекс му искат много пари. А,този толкова бленуван Терзиев? 400 000 Евро? После какви изисквания ще имаме за него? Със сигурност ще трябва да е най-добрия защитник в България. Екстра си ни е селекцията. Вместо някой латиноамериканец или африканец,който 2 месеца ще се чуди какво е това бялото навън си взимаме българи,които знаят какво се очаква от тях
110 години любов!

Върни се в “Архив”