magga написа:zlatan написа:magga,ами освен лятото ти да направиш селекцията,та белким имаме шансове за титлата.
Толкова много лаици в нашия форум не е истина.
Селекция се прави с кинти, а като няма кинти се прави с юноши, но да взимаш разни само, за да симулираш дейност, айде стига толкова, всяка година е едно и също вечеЛятото идват 4-5 човека, зимата 2-3 от тях си тръгват идват други 4-5 и така и все още се прави така ! Марсиньо може и да не е изиграл нещо кой знае какво, но можеше да му се даде шанс до края на сезона, Арш дори не го пробваха след като го пратиха в Китай, а той си е голаджия, но ще разчитаме на един 31-32 годишен играч да вкарва, ок, но още колко може да играе Карвальо и кога пак ще се хване за рамото. От друга страна юношите какво ще правят сега ? Ако съм на мястото на Цоневи и търкам пейката на някакъв като Велев, който е риткал до преди 2 години в окръжните групи, накрая ще се изнеса от отбора. И сега чета статия в Гонг, как Калво и Диамутен били разочарования ... и да ама не, защото Калво играеше перфектно втория полусезон, а Диамутен беше поне с 2 класи над Иво Главата, но кой ли предпочиташе Гонзо, а после и Илиан се набута с Ивчо и накрая го разкараха, ама многооо късно. Та да бих направил аз селекцията на Левски, но ако Батков и Тонев ми дадат едни 2 милиона, или поне ме оставят да взимам на проби играчи и да ги видя, а не направо да ми подписват договори и ако ми кажеш то с 2 милиона всеки може ще ти кажа, че нито един голям отбор не прави селекция с трици, а с парици
Гледам, разбираш от кинти, от бизнес.
Като си толкова наясно,би ли обяснил, как се управлява фирма с ДВАМА работника?
С джобните от мама и тате?